- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuSzy1990
csendes tag
Más is tapasztalt olyat, hogy a FB Messenger értesítéseket nem kapja meg a telefonján? már minden engedélyezést átnéztem de 2 hete nem jönnek értesítések. Watch-ra se továbbítja. Viber, emaileket mind meg kapom. Ötlet esetleg?
-
atala
addikt
Mindig éjjel töltöm egy 10W-os töltővel a telefont. Be van állítva, hogy 80%-ig töltse fel. (nekem ez bőven elég egy napra)
Ennek ellenére néha feltölti 100%-ra.
Ez bug, vagy így kell lennie? -
Tiger.
nagyúr
Ios 26-nal felrakom tölteni a 11 pro maxot akkor jelkodot kér, ha nem veszem észre végig megy kijelzo töltés közben, egyre jobbak ezek a frissítések.
-
Zozzer888
addikt
Sziasztok!
Egy párszor fényképeztem be dokumentumot és azt vettem észre, hogy a lap közepe gyönyörűen olvasható az alja és a teteje viszont enyhén szellemképes...nem annyira durván, csak pont annyira hogy piszkálja az ember szemét.
Egyéni problem? Vagy rossz a kamerám? Vagy ez ilyen? (Gondolom átkapcsol makróra... de ezt ki lehet ilyenkor iktatni?)
-
Speedy007
őstag
válasz
joefasalasso #3624 üzenetére
Nem tudom mennyire mérvadó. Nálunk S24 van az S25 ennek a "ránc felvarott" verziója (nagyon sok különbség nincsen a kettő között) és a párom használja. Töltésben jobb kamerás képességben a 16 Pro jobb.Méretben kb. hasonlóak. Érintéses fizetésnél nem jöttem rá hogy a Samsung hogy működik Apple megoldása adja magát. Üzemmidőt nem tudok mondani mert a párom gyakran játszik rajta így esténként tölti nálam a 16 Pro 3-4 órás képernyő idővel 1.5 naponta töltöm. Ha fontos a fejlett AI funkció a Samsung jelenleg messze előrébb jár IOS-nél ez butább EU-ban és csak "ügyeskedéssel" lehet használni csak a többi funkciót ami GDPR miatt lettek le tiltva vagy korlátozva.
-
joefasalasso
aktív tag
Van itt olyan aki S25-ről tért át 16 pro-ra? Pro? Kontra? Köszi.
-
Majom19
tag
Sziasztok!
S21fe-ről váltanék i16pro 256 ra.
Ipadem van azon netezek játszok igazából nem ismeretlen számomra az Apple.
Családban inkább iphone van.
A kérdésem az, hogy fotózásra, gamingre mennyire vált be nektek a teló?
Sok probléma van vele? Melegedés nekem is a halálom.
Visszaolvasva kamera hibák kijelző stb. Kollegámnak is volt szervízben a sima 16 kamera csere többszöri szervíz, de összecseszték neki.
Tudom zártabb stb nagyon nem szabom testre a Samsungom se. Mobilfizetés, auteticator app, revo, jelszavak, jegyzet, streaming, yt és hasonlók mennének rajta.
Mennyire merjek bele ugrani? -
Sasi001
senior tag
Hogy a legegyszerűbb megoldani egy tiszta telepítést, hogy csak a fotók telefonszámok és jelszavak kerüljenek vissza?
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
-
Sasi001
senior tag
válasz
Banderasz74 #3606 üzenetére
Egyszerre megnyomod a hangerő le-fel és a bekapcsoló gombokat(1ms). Pár perc után belépsz az adatvédelem biztonság-elemzések és fejlesztések-elemzés adatai, kikeresed sysdiagnose-jobb felül letöltöd. Letöltés megnyitása, kikeresed a IODeviceTree mappát jobb alul keresőbe beírod “raw-panel“ és már láthatod is.
Vagy 3utools-t használod.
-
Sasi001
senior tag
-
atala
addikt
válasz
Sasi001 #3587 üzenetére
Nálam is sárgásabb lesz a true tone-tól, (kb mint dnelb-nél) de legikább lámpafénynél látszik a különbség. Ha nincs felkapcsolva a lámpa, akkor szinte ugyan az mint kikapcsolva.
Ez nem a 16 pro sajátossága, ez már a 12-nél is így volt.
De pont ez a lényege a true tone-nak, hogy a fényviszonyokhoz állítja a színhőmérsékletet.
Én nem szeretem, hogy egyszer ilyen, egyszer olyan, ezért van nálam kikapcsolva. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest