- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Tessék?
De hogy értsd, amíg én téged nem értelek (várom az írásod korrektúráját, mert az nem magyarul van sziktaktikailag), számomra az iOS gyári billentyűzete, ahol még egy sima vesszőért is át kell menni a második oldalra, egyszerűen használhatatlan.
A swiftkeyt használom iOS-en is, mert androidon is azt használtam. Szerencsére a felhőből átvette az összes "betanított" kifejezést. Viszont hasonlítsd össze az app beállítási lehetőségeit androidon és iOS-en. Ott látható, hogy az iOS milyen restriktív, ami az írásjelek és a számjegyek használatát, és az egész kezelhetőséget illeti. Láttál vagy használtál már billentyűzetet androidon?
Én amúgy alapvetően dicsértem az iOS-t és elégedettségemet fejeztem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest