- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyxee
csendes tag
Köszi, illetve a többieknek is a választ!
Számomra viszont így az androidos gyártók innovációi nem adnak elegendő csábító erőt váltani, nekem fontosabb a megbízhatóan működő szoftver (3rd party appok is). Saját véleményem szerint addig nincs értelme innovációkat fejleszteni (legalábbis piacra szánt szinten), amíg alapvető dolgok, mint olyan appok, amiket több millió ember használ, nem műkődnek bug mentesen. És értem, hogy ez nem a Google hibája, de valamit biztosan tudnának tenni ez ellen, ha ez Apple fronton kevésbé fordul elő.
Nekem a telefonok esetében emiatt az lett az érzésem, hogy az Apple a legmegbízhatóbb, pedig nem vagyok fan boy, a legjobb ár/érték arányt keresem leginkább, de itt nem nagyon látok más opciót az én elvárásaimhoz. De például Macbookra is probáltam anno váltani, ott viszont nem fogtak meg, de ez már off topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest