Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pyxee
csendes tag
Köszi, illetve a többieknek is a választ!
Számomra viszont így az androidos gyártók innovációi nem adnak elegendő csábító erőt váltani, nekem fontosabb a megbízhatóan működő szoftver (3rd party appok is). Saját véleményem szerint addig nincs értelme innovációkat fejleszteni (legalábbis piacra szánt szinten), amíg alapvető dolgok, mint olyan appok, amiket több millió ember használ, nem műkődnek bug mentesen. És értem, hogy ez nem a Google hibája, de valamit biztosan tudnának tenni ez ellen, ha ez Apple fronton kevésbé fordul elő.
Nekem a telefonok esetében emiatt az lett az érzésem, hogy az Apple a legmegbízhatóbb, pedig nem vagyok fan boy, a legjobb ár/érték arányt keresem leginkább, de itt nem nagyon látok más opciót az én elvárásaimhoz. De például Macbookra is probáltam anno váltani, ott viszont nem fogtak meg, de ez már off topic.

Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő