- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
madkiller #1069 üzenetére
Nem ismerem a srácot de angolul is Dunát lehet rekeszteni az ilyen megélhetési Apple szakértőkkel, "ezért NE VEDD MEG az iPhone 15 PRO-t" és akkor ilyen síros fejük van az indexképen meg meg van photoshoppolva a teló hogy izzik a hátulja stb. aztán 15 percet beszélnek a semmiről, hogy beleférjen két-három reklám.
Nyilván professzionális videózással nem fog két napot bírni, ahogy egy erős autó is tud 10 litert is fogyasztani meg 30 litert is, ha péntek este tízszer elrúgod neki a Váci úton.
Nekem egyelőre jók a tapasztalatok a sima Próval, szerdán volt eddig a legkeményebb napja, csináltam kb 100 fotót fele ProRaw, szinte egész nap max fényerőn és mobilneten volt, este szerkesztgettem a RAW-okat Lightroom-ban stb, igy lett 90% az akksi használat, a többi napom 50% és 70% között szór, délután 2 körül szoktam 25-30 százalékról 80-ra feltölteni.
-
madgie
titán
válasz
madkiller #1069 üzenetére
Mire kell neki a ProRes? Ezekre a YT videókra?
Ott a Blackmagic Camera app, átpöccinti H265--re a LOG mellé és lópikula helyet nem fog foglalni és ugyanúgy megmarad a LOG előnye (nincs túlélesítve, nincs lokális kontraszt-játék, jól grade-elhető stb).
Én csak rövid snitteket szoktam így a 15 Pro-val felvenni, de lópikula fogyasztáskülönbséget sem vettem észre. Ha nagyon zavarja, dugja rá felvétel közben egy powerbank-re. ("normális" kameránál is így szoktuk csinálni, ha egy órát kell egyfolytában rögzíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Warships
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest