- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
misi111
tag
válasz
matehajagos #1355 üzenetére
Igen nekem 14 pro max-nál volt ugyanez. 15 hoz jövőtéten jön meg a pitaka,remélem az jobb lesz??
-
misi111
tag
válasz
icecave #1299 üzenetére
Nem naponta nézegetem, csak volt sima 14 prof,közel egy évesen 100%-al adtam el. Mint látható a 14 pm fél évesnek kevés töltéssel még mindig 100%. Egyik ipahonom sem csinálta még ezt. És engem speciel zavar, ha nem lenne Bene ez a funkció,biztos amúgy hogy le sem szarnám, csak van, és mindig minden telefonomnál azért nézegettem.
-
misi111
tag
Sziasztok. Valaki járt már hasonlóan hogy nincs 2 hónapos a pro maxom, de már ment le 1 %- ot az akksi kapacitásból.?? A 14 pro maxom fél éves de még mindig 100-on van.
berágat eladom a picsába.?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest