- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
Melegedés miatt vissza vették a teljesítményt?
-
xhege
veterán
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Én is agyalok, hogy kell-e nekem a 15 PM vagy majd a 16-os szériával foglalkozzak. Semmi nem sürgeti a váltást, mert jelenleg egy 14 Pro van a birtokomban.
-
xhege
veterán
Köszi, hogy leírtad! Sajnálom, hogy neked nem jött be, de nyilván ha te így érzed, akkor nem ez lesz a te telefonod.
-
ADAM1337
nagyúr
Ezek a képek kb makró és tárgy orientáltak, sehol egy hdr vagy esti kép stb. így elég szubjektív az összehasonlítás.
Itt lehet nincs akkora difi, de a való használatban van azért fejlődés látványos is.Melegedést én nem érzem kritikusabbnak beköltözéskor volt melegebb, de nem lángolt mint a note 20 ultrám anno amit vissza adtam 14 napon belül mert a SoC 70 fokos volt az aksi meg 50 körül járt nyáron.
Melyik játéknál volt problémád kiváncsi lennék rá mi izzasztotta meg.
Nyilván nem a meggyőződésed a célom neked nem érte meg ez a telefon elfogadom/juk, csak kiváncsi vagyok. -
icecave
nagyúr
A teljesítmény nem lett visszafogva, nem az okozta a melegedést. Optimalizálni kell a progikat az új A17pro-ra, mert más az architektúra. 3rd party appokkal ugyanez a helyzet.
-
ADAM1337
nagyúr
Nekem nincs problémám a kamerával, honor magic5 pro volt amihez tudom viszonyítani annál stabilabb a teljesítménye, ott azért hajlamosabb bemozdulásra stb-re.
Androidhoz képest a sebességet nem érezni a gui-n szóval a sebesség visszafogását nem tudom, genshin impact-et 120fps-el hibátlanul viszi a telefon nálam. -
syIex
nagyúr
Nem tudom, hogy te milyen készüléket kaptál, de ez azért komoly felsorolás aminek egy pontjával sem tudok egyet érteni, de hát kinek mi!

-
ADAM1337
nagyúr
Mi volt az oka ? (puszta kiváncsiság)
-
xhege
veterán
Nem jött be a 15 Pro?
-
xhege
veterán
Fotóban nyilván jobb egy fényképezőgép, csak itt az az előny, hogy point and shoot módban tudod használni. Nem kell beállításokkal babrálni.
Persze megértem az érveidet abszolút. Nekem 14 Pro van és engem az 5x zoom csábít a váltásra, mert a 3x-et sokszor kevésnek érzem. A késztetés azonban nem akkora, hogy megőrüljek, mert nem kapható a 15PM. Majd, ha simán elérhető lesz, akkor megveszem (vagy nem...
). -
ADAM1337
nagyúr
XS-ről pedig van értelme váltani már, de ha neked az megfelel akkor tényleg felesleges ennyit kidobni rá.
Én android vonalról fogok be csatlakozni ha végre megérkezik a 15 pm-em, szkeptikus vagyok és kiváncsi.
(Előtte pár androidos telo csak a viszonyítás végett, oneplus 8 pro, z fold 3, magic5 pro, és jelenleg egy sima s23-al tolom)Azért a note 11 pro 90hz-e és híg hw-éhez hasonlítani a 60hz-et szerintem értelmetlen az a telefon alapesetben is recegős 0 ui optimalizációval.
-
xhege
veterán
Szerintem ez teljesen logikus, ésszerű döntés. Kipróbáltad, neked nem éri meg a felárat. Van akinek mondjuk csak az USB-C miatt megéri, mert neki annyira fontos. Nem vagyunk egyformák.
-
xhege
veterán
Nincs ezzel semmi gond, ha neked nem éri meg a váltás. Amennyiben így van, küldd vissza (ha 14 napon belül teheted), vagy árában add el olyannak, aki ilyet szeretet volna, de nem sikerült még neki venni.
-
Roland861010
veterán
wifi 5 tesz 1Gbs / 25Mbs Tcomos net.
XS
15Pro
-
syIex
nagyúr
Ha ennyit érzel a telefonból pozitívumként, hogy 1s-el tölt be hamarabb az alkalmazás akkor nem is neked való és valaki boldog lesz vele.

-
icecave
nagyúr
Nekem is csak azon látszik mint neked. Ahogy mozgatod fényben úgy meg körben, fel-le, stb. Az a fény ahogy ott összegyűlik, ne parázz.
-
rellif
senior tag
Komoly tényleg...
és azt sem tudnám megmondani csak úgy kinézetre,hogy melyik USB C kábel képes 10 Gbit/s sebességre. 
A többieknek köszönöm!
-
icecave
nagyúr
A fénytörés játszik veled.
-
joey04
titán
Nem értelek. Adott helyen, adott időben 2 készülék értékeit van értelme hasonlítani. Vagy tényleg nem értem mire gondolsz. Az, hogy hozol egy számot, az önmagában semmit nem mutat. Azt sem értem ezzel most cáfoltad vagy alátámasztottad a 15 pm térerőgondjait?
-
joey04
titán
A számok önmagukban nem sokat mondanak, mellé kell tenni valamit. Mondjuk a korábban írt s22 u persze hogy gyengébb, abban exynos van.
-
Elit3Zotya
addikt
Automata javítás van csak, és ha jelszót írok be, akkor visszavált alap billentyűre, de ha csak simán megnyomom a gboard fogaskereket, akkor is azonnal visszavált a gyárira, utána újra bal alsó föld gömb és kiválaszt a gboard hogy újra az legyen.
-
Richie86
senior tag
Nekem 13 Pro-m van, írhatok privátot?
-
ricshard444
veterán
Keressek valami alternativ programot vagy amig kapom az uzeneteket a nap folyaman addig fix igy lehuzza az egeszet?
13 Pro-nal is ennyi uzenetem volt anno es ott nem szenvedett ettol a problematol.Coleman: Megprobalom
-
No.01
addikt
Ez a 10-15% auto 5G-n is igaz lenne?
-
Gubu0101
veterán
Igen,ez orahoz tartozik
-
Årpi
őstag
Valószínűleg az óráét nézed.
-
Gubu0101
veterán
Tolem aztan teljesen rendben van.Csak azt mutattam,hogy amit a telefon mutat %-ot az nem teljesen fedi a valosagot.
-
Gubu0101
veterán
Nezd mar meg battery statsban is
Az kb 94%-os.Most kezd majd kb hetetnte 2 hetente 1% korul csokkenni. -
kchris78
veterán
az egyik oldal indokolhato. A masik oldalon viszont az van hogy havonta csak egy csaladi csomag amit te fizetsz a csalad hasznal
, egy netflix itt egy masik szolgaltato ott.. egy uvegfolia egy tok, es eleg hamar el lehet erni a 6 szamjegyu osszeget osszegezve 1-2 evre. Persze ha ugy gondolkodik az ember hogy az iphone olcso mert "2 evre csak havi 20ezer" akkor persze olcso lehet. [kép] -
törölt tag
Elhiszem, hogy te azért csináltad. Csak eddig nem magadról beszéltél, hanem azokról, akik "ilyeneket írnak".
-
7Heads Drago
veterán
El vagy varázsolva. Az évekkel ezelőtt volt így. Manapság a legtöbb gyártónál már nincs is rootolási lehetőség. A Huaweinél meg már nagyon régen nincs. Szerintem már nagyon szűk réteg az aki ezt igényli.
-
Stauffenberg
nagyúr
"Ezek azok a szokások amit egy ilyen ember ír."
Ez már ilyen belemagyarázás, nem a fórumtárs nevében akarok beszélni, de engem is szeretnek szétszedni az Apple fanboyok (hint: Én is Apple user vagyok), amikor olyanokat mondok, hogy hiányzik a home screen testreszabhatósága, hányszor-hányas ikonrácsot akarok, hogy oda pakoljak ikonokat, ahova nekem tetszik, hogy testre tudjam szabni a navigációs swipe mozdulatok viselkedését és nem mellesleg a gyorstöltés.
A OnePlus telefonom 65W töltés mellett hűvösebb, mint bármelyik iPhone 20W mellett és lassabban is eszi meg az akku élettartamot (ez az amit a teszt is említ, nem a levegőbe beszélek).
Mellesleg nem azért OnePlus mert rootolom és BL-t nyitok (volt olyan is, de már évek óta csak a tiszta gyári van fent), hanem mert régen ez volt a legstabilabb, leggyorsabb Android a Pixelek után, gyorsan érkező OS frissítésekkel. Az más kérdés, hogy ma már egyáltalán nem érzem jól magam amióta a BBK beszántotta az önálló szoftver fejlesztő részleget és odacsapta rá az Oppo ColorOS-t, amit trükkösen továbbra is OxygenOS-nek hívnak. A többi kínai márka nekem nem alternatíva, Sony értelmezhetetlen ár/értékben, Samsung One UI-t nem szeretem, marad az iPhone és az előnyei mellett azért van egy rakás hátránya is. Ezeket a hátrányokat az Apple 2-3 éves lemaradással, de szokta finomhangolni, de attól még érezheti valaki úgy, hogy az iOS számára klausztrofób élmény.
Még szerencse, hogy a MacOS nem ilyen, telefonban még elviselem, de a számítógépem nem tudna Mac lenni, ha ugyanilyen lenne az is. -
markknight
nagyúr
Azért ez elég kemény kijelentés, tegyük hozzá rengeteg olyan app van ami pont Androidon ingyenes és iPhone-on fizetős, mellesleg az appok tetemes része ingyenes. Egyébként erősen kétlem, hogy létezik olyan akinek nem marad pénze pont ilyen pittyegős 2-3 ezer forintos appokra, persze az előfizetés (spotify, youtube premium ingyenes használata már más téma)
-
nozs23
addikt
Nem értem, szerinted itt a helye a 2mp-esre tömörített fotódnak, egy teljesen irreleváns telefonról?
-
Ateszpapa
addikt
Szép kép!
Fotós topikba is tedd be.(Ha eddig nem tetted) -
markknight
nagyúr
És ennek mi köze van ehhez a cikkhez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Mini-ITX
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).

és azt sem tudnám megmondani csak úgy kinézetre,hogy melyik USB C kábel képes 10 Gbit/s sebességre.