- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én próbáltam mellé xiaomi, amazfit és huawei órát is. Rendben müködnek. Ilyenek, hogy dnd módot nem szinkronizál, ha benyomod az alvást akkor azt sem. De hívások, értesítések átmennek. Reagálni nem lehet rájuk. A huaweinél volt egy extra gond, hogy ha az órán törlöd az értesítést, akkor a telefonon nem törlődik. De ezt csak a Huawei csinálja. Meg ami zavart mindegyiknél, hogy hiába volt rajtam az óra, a telefon is jelzett, felébredt a kijelző minden notinál. AW esetében ez nincs így. Ott a telefon néma marad, csak hívásnál jelez az is. Meg én szeretem, ha nem rögtön mutat mindent az óra, aw-nál be lehet állítani, hogy az értesítés/üzenet tartalmát csak akkor mutassa, ha rákoppintok. Ezeknél ezt nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Rövid előzetesen a Hell is Us demója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen joysticket vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest