Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Ma kiderült, hogy már a legelslegelejétől van egy titkos bloglátogatóm
és ezt ma tudtam meg teljesen véletlenül.
ezt muszáj ennek örömére betennem, én már a sírásig kacagtam magamat rajta főleg az utolsón XD

valami eszméletlen nagy...Ma nincs sok mindenről írni, a kedd általában hamar elmegy, főleg, hogy meggyorsítottam az eseményeket. 4rajz, amin nem alkottam valami nagyot, de a többieknek nagyon bejött, és Alexa mindig úgy jött oda hozzám, hogy Figyeljcsak, megverjelek? ez nála a bókolás jele
de utána Művésznőmmel portásak voltunk, nekem az ebédlőben kellett volna lennem de nem nagyon akarózódott a hideg ebédlőben üldögélni, ezért a méghidegebb első portahelyre ültem be Művésznőm mellé...ki érti ezt?
de ott sem bírtam sokáig, a 13.15ös busszal hazajöttem, mert már megint furcsán éreztem magam, mintha most elől szorult volna be a levegő :S nem tudom, szerintem holnap elmegyek orvoshoz, és most már beszélek anyával, mert érdekes mód ő mindig jobban tud mindent nálam...
Hazaértem és egyenesen az ágyamnak estem. Kutyámmal Tessyvel felmentünk és ott alukáltunk 2en vagy mostanáig...és olyan jól esett.
Ma kikaptuk a színházas pályázathoz a feladatlapot, háááát elsőre nehéznek tűnik, és most mikor másodjára belenéztem még nehezebbnek láttam, de eldöntöttem, hogy megcsinálom, és megcsináljuk, mert csapatban vagyok, ami szerintem megkönnyíti az egészet, vizsont még kicsikét Tanárnő is besegít ebbe-abba és az is nagy segítség, meg,hogy ennyi időt szakít ránk nagy hálával tartozunk neki, és szerintem 15én vehetnénk neki valamit, vagy valamikor mikor lezajlott ez az egész, nem bonbont, mert speciel én utálok azt vagy kitépett temetői virágot kapni (ahogy Herceg mondaná Temetőszagú) és egyetértek vele a virág maradjon csak a földben...ott a helye
hol is tartok
? jah igen, hogy megcsináljuuuk, igaz Szamócám?
tuti jólesz
Ma hazafelé a buszon megláttam egy régi ismerős arcot...
hát már vagy 1 éve nem láttam, Dia volt az, őis itt lakik Oroson, és nem is tudom, hogy találkoztunk először, de egyből megtaláltuk a közös hangot...
jól is esett, meg így kibírtam azt a 45 percet míg hazaérek a 4Y-sal a jó öreg orosi 4es XD
Na elég legyen a szóbol most ráállok a pályázatra, és majd este lehet jövök és megírom, hogy sikerült, de ha nem holnap mindenképpHát ez a pandás video, kész vagyok tőle...

na jó most komolyan, tök komoly leszek, mint általában (áhhh soha XD), de tényleg! Itt egy szám amiről szinte semmit nem tudok, tegnap találtam és nem is tettem be, de ami múlik az késik? vagy hogy is van ez? a közmondásaim nagyon nagyot szoktak aratni, mert az eredetit sose tudom
de a lényeget értitek:
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Óra topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA?
- Alkoholista nevelde
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- LG Ultragear 24GS65F IPS Full HD Gaming Monitor 180Hz Halvány Pixel csík !!
- LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor 180 Hz 1Ms
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ezt ma tudtam meg teljesen véletlenül.
de ott sem bírtam sokáig, a 13.15ös busszal hazajöttem, mert már megint furcsán éreztem magam, mintha most elől szorult volna be a levegő :S nem tudom, szerintem holnap elmegyek orvoshoz, és most már beszélek anyával, mert érdekes mód ő mindig jobban tud mindent nálam...
tuti jólesz
jól is esett, meg így kibírtam azt a 45 percet míg hazaérek a 4Y-sal a jó öreg orosi 4es XD
de a lényeget értitek: