Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

EEEZ a nap :C :C :C
    Annyi minden van, de olyan fáradt vagyok, ezért belökök valami szöveget ide, hogy azért még friss élmény és mindenképp wáwáwáááá
    Tehát. Felkeltem, de ez kit érdekel, meg azt is kit izgat, hogy bundáskenyret reggeliztem, no, a nagy-nagy hoho, opp... sorry a lényeg, most veszem észre, hogy azt a szót, hogy: bundáskenyér <--- aláhúzza :((( :((( :((( íííííj, pedig van ilyen szó :(( ez mélységesen felháborító :O
    Nade, 10től du. 4ig a zongraszobát/dolgozószobát/hosszúszobát/aszáznevűszobát kitakarítottam, az egészet, úgy ahogy van. Orsolya néha-néha le-le nézett és itt-ott besegített, amiért nagyon hálás vagyok neki, mert a mai napom főszereplője Ő lett. Akkora jó nap volt :K Jahj nagyyyon <3 Iszonyat sok munka volt ezzel a szobával, mivel itt vannak Anya tanítási, pszichológiai, grafós, és egyéb diplomás könyvei, iratai, füzetei, jegyzetei, és ide is jön egy stb... De végül megvan, és a végeredmény magáért beszél. Belekukkantottam a zongoránk belsejébe is, mert mint az 1ik nevéből adódik itt van egy a kora miatt antiknak számító zongora, mert vmikor az 1890-es években készült. De nem szeretném ha eladnánk... Pókhálóztam, a papagájokat kitakarítottam, amit mondjuk minden héten meg kell csinálnom, de most az egészet felforgattam és ahova mag vagy tollpihe bújt el, azt most kiszippantottam. Asszem félig meg is süketültem a porszívó miatt, mert annyit járt ma :D
    Anya hazajön című fejezet jön, épp a nagy munka közepében jártam, mert mivel "hosszú" szoba, hátulról előre haladtam és olyan középtájt voltam, nem tudom, az arcán lehet a fáradság miatt, lehet a tanév vége miatt (Anya tanár és neki még 1hét a suli) vagy nem tudom mi az oka, de olyan semmilyen arcot vágott ehhez. Valószínűleg én nagyítom fel ezt a dolgot, de mondjuk mikor befejeztem hivatalosan is, akkor ezt mondtam idézem: "holnap jöhet a következő szoba".
    Tényleg, ez ott kezdődött, hogy Anya ált.ban kiosztja a feladatokat, hogy ki mit csinál. Öcsémnek is "lenne lista" de valahogy sose vesz egy seprűt, vagy valamit a kezei közé. Egész máshol jár az esze, amióta nincs suli, mondjuk nincs sok különbség, annyi, hogy eddig de. suliban volt, most meg alszik, és a du. program ugyanaz... bicó-bicó-bicó... De most egyébként abszolút megérdemli, mivel nincsen 2ese :D Ez szerintem nagyon jó hír. Igaz, hasonló beállítottságúak vagyunk, mivel nagyon hamar megjegyzünk dolgokat, és máris más a bizije, ha a tanárok nem csesztetik, az idei iskolaváltás mindenképp az egyik legjobb döntése volt "Cucus"nak, ez a neve, én így hívom sokszor, már kiskora óta rajta ragadt, ha jól emlékszem a Nővérem adta ezt neki.
    De mind1is, mert tökre, és káposztára elkanyarítottam a MAI NAPOOOT :B
    5kor ettünk Orsival egy Pizzát nálunk, mert ez volt az ún. "bérünk", pizzabér :D jó nem? :K Ne ellenkezz :P Olyan fél6-6kor pedig elindultunk hulla fáradtan a szokásos biciglitúránkra.
    itt megemlítenék egy napot, amikor Orsika nem tudott velem jönni a Pazonyi körünkre, így egyedül mentem. Jó volt ígyis, és újra a nagy semmin gondolkoztam. Olyan jó egyébként, nagyon megszerettem a biciklizést, és asszem kezdem megszokni az ülést is :D Akkor hamar is hazaértem, szerintem olyan 1óra alatt megtettem. Ha 2en megyünk mindig több, mert én gyorsabban mennék, de Orsika biciklije valamivel kisebb... De a lényeg, hogy ezt is ide szerettem volna tenni, a "nagy semmi" részt :B
    De a mai nap... Ez kész volt, szerintem végigröhögtük az egészet, és így már a felére sem emlékszem...
    Kicsit kattogott a bicim, ill. a láncát meg kellene hááát igazából nem tudom mitcsinálni, olajozni? zsírozni? :F mind1, tehát viccesen mentem végig, mindenki mellett, de hát ez van :B

Lighthouse Family - Ain't No Sunshine When She's Gone

csak úgy közbe egy songi

Megint az "új"úton mentünk a Tesco felé, csak most balra kanyarodtunk, hőseink mentek mentek, mendegéltek míg nem egy Csóra cípőhöz nem értek. Ott kábé egy 30cmes széles résen kellett átvágnunk magunkat, egy bokor és egy kerítés közé szorultunk. Nah jó csak én, mert az én bicim nagyobb az Orsikáénál, és ő is átvergődte magát, de én vagy 3x is ott ragadtam. Az autók csak mentek, városunk egyik legforgalmasabb vásárlórészén, és mi ott kecmegünk... De utunk tovább halad, egy ilyen 5cm vastagságú már kijárt részen kellett, hogy guruljunk, miközben a másik oldalt ott volt a számunkra kijelölt hely. Akkora bukkanó volt előttünk, kicsi Vilma miért is ne egyenesen a legnagyobb hupiba belement. Hát ezt mindenem, ism.: mindenem megérezte. Utána természetesen az autós meki jött, ami nagyon vonzónak találatatott, és így fáradt utazóinknak természetesen, mert mért ne, egy fagyira begurultunk, persze mi hülyék, az autós részleg be, a sorba normálisan beálltunk. Kocsi előttünk, kocsi mögöttünk. De mi álltunk :D Megyünk le a bujtosi tóhoz, hogy ott majd szépen megesszük a jól megérdemelt jegeszizit (enyhe túlzás, mert már mindenhol az folyt XD) A fü közepén, Orsi gömbje a kezén landolt, Egymásra nézünk, sebaj, fogta egy laza mozdulattal visszatöltötte a tölcsérbe. Ülünk, ülünk a padon, jött az én gömbfagyim, egyenest a táskámra landolt. Mondom mit nekem táska fogtam egy méglazább mozdulattal visszatettem, és ettem tovább. Oké, ez is megvan. Lementünk a játszótérre, ahol hintáztunk, a helyi hastáncosok próbáját nézegettük, igaz messziről, de jó zene is volt, és volt egy olyan pasi is közöttük, aki úgy rázta, hogy O.ooo :B Nem volt semmi *-*
    Orsika még kipróbált valami csúszkálósmadzagoshájjás valamit, de haladtunk tovább. Úgy volt, hogy iszunk a téren még a csapnál, de valamilyen oknál fogva ez a rész nagyon kimaradt. Épp hogy visszaértünk a Praktikeren át a 41esre, a jellegzetes "kékcsapot" kerestük. Már majd ottszomjaltuk szét magunkat, de végül az egyik ismerősünk utcájának az elején megláttuk a jelet :R :R :R Ez a látvány, hát wááááá. Egy telep mellett volt ez a kút, ahol egy nagyon öreg kutya volt.

Selena Gomez & The Scene - Bang Bang Bang (Audio)

De az a kutya. Jahj ez a szám csak úúgy :D. Tehát az a kutya, olyan öreg volt, hogy nézni még normálisan szembe nézett, de mikor ugatott, így laza 90°ba elfordított fejjel, felénk. Jahj szegény olyan kis kancsin nézett ki. Am maradjunk annyiban, hogy a történt esetek miatt ezen is annyit nevettünk, hogy most már jó tudom, kutya, öreg, nem szép dolog, stb... De akkor is az az ugatás, az nagyon vicces volt. Végig a 41esen már így korábban is próbálkoztam visszaszokni, hogy nemfogomakormánytésúgytekerek dolgot, de most érkeztem oda, hogy már nagyon jól ment, ismént. Végig így mentünk, és ami az utunkba jött, azon mind olyat kacagtunk... :)) :)) :))
    Jah odafelementek, átcsusszantam egy piros táblán. Orsika megállt. Én is így tettem, csak a másik oldalt... Állok, és mondom Orsinak, hogy: Nemigaz, Orsolya, csak te vagy ilyen, mindenki átjön, egy kocsi se az úton sehol a közelben és Te kivárod. Közben begurul egy "bácsinak" mondható 50es férfi. Elkezd kioktatni, hogy a kislánynak van igaza, meg hogy mikor van elsőbbsége a kerékpárosnak, és egyéb számomra felesleges infokat ott lökte a kis bölcseleti szólásait. Én meg mégcsak rá se nézek, rá se szólok, csendben várom, hogy zöldüljön már az a piros, mert még képes vagyok visszabeszélni, hogy ki a f*szt érdekel ez a buddhai intelem, és huzzon odébb, nem veszi észre magát, hogy még csak rá se tekintek? Ez hülye? Így ő lett az "Őranygalka". Tehát a piros lámpáknál végig őt emlegettünk. Ez nem komplett ez az ember.
    A végére még annyit, hogy a TOP SHOP hátulján is elmentünk, ahol kívül is kamerák vannak, olyan CSÁ-t mondtam az egyiknek, hogy ezzel a mozdulattal be is fejezem az írásom, mert igaz sokat írtam, de ki kellett szenvedni, mert holnap azt se tudom merre menjek annyi dolog lesz. :U :U :U
    Vissza se olvasom, hagyom így, kimegértikinem, ez volt ma :P bye, jo8 :DD

Aktív témák