Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vilma27
tag
Majd mesélnem kell valakiről, ill. egy személyről, de nem ma, nem most...
Még nem került bele a blogomba, de azt hiszem itt lesz az ideje. Csak annyit árulok el, hogy ahogyan anno Picinek is ezt a nevet adtuk a csajokkal, mint egy jelzőt rá, már Neki is megvan.
Kezdetben Nackómacó volt, azután NacóMacó, majd a legrövidebb Macó lett. Kicsit hasonlít is Picire. Úgy tűnik nekem már megvan az ideálom. Viszont Macónak a világ legjobb haja van. Ahogy Picinek a szeme. Összeraknék egy a tökéletes pasit. Bár nekem lehet, hogy úgy már nem is kellene, mert nem lenne rajta semmi érdekes. Mind a 2en így jók ahogy vannak.
Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy lehet, hogy egy pótlékot keresek, most hogy Pici már nem lesz a suliban, igazából sokat gondolkoztam a dolgon, de hamar el is hessegettem, mert nem. Úgyhiszem nem. És nagyon remélem, hogy nem.
De Róla majd később, egyszer... Pici se került bele még így ide, de itt legalább megőrzöm, és mivel ő a "topvanájsz", tuti, hogy soha életemben nem fogom Őt elfelejteni.

Most hogy visszagondolva tényleg nem sok mindenkit írtam ide, az állítólagos erősebbik nemből. Ezt sürgősen pótolgatni kell... Nah jó a sürgősen csak odasuhintottam, majd nön minden a maga idejében. Apropó idő, álmos vagyok
A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...
Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...