- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
Aktív témák
-
vilma27
tag
Majd mesélnem kell valakiről, ill. egy személyről, de nem ma, nem most...
Még nem került bele a blogomba, de azt hiszem itt lesz az ideje. Csak annyit árulok el, hogy ahogyan anno Picinek is ezt a nevet adtuk a csajokkal, mint egy jelzőt rá, már Neki is megvan.
Kezdetben Nackómacó volt, azután NacóMacó, majd a legrövidebb Macó lett. Kicsit hasonlít is Picire. Úgy tűnik nekem már megvan az ideálom. Viszont Macónak a világ legjobb haja van. Ahogy Picinek a szeme. Összeraknék egy a tökéletes pasit. Bár nekem lehet, hogy úgy már nem is kellene, mert nem lenne rajta semmi érdekes. Mind a 2en így jók ahogy vannak.
Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy lehet, hogy egy pótlékot keresek, most hogy Pici már nem lesz a suliban, igazából sokat gondolkoztam a dolgon, de hamar el is hessegettem, mert nem. Úgyhiszem nem. És nagyon remélem, hogy nem.
De Róla majd később, egyszer... Pici se került bele még így ide, de itt legalább megőrzöm, és mivel ő a "topvanájsz", tuti, hogy soha életemben nem fogom Őt elfelejteni.

Most hogy visszagondolva tényleg nem sok mindenkit írtam ide, az állítólagos erősebbik nemből. Ezt sürgősen pótolgatni kell... Nah jó a sürgősen csak odasuhintottam, majd nön minden a maga idejében. Apropó idő, álmos vagyok
A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...