- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Majd mesélnem kell valakiről, ill. egy személyről, de nem ma, nem most...
Még nem került bele a blogomba, de azt hiszem itt lesz az ideje. Csak annyit árulok el, hogy ahogyan anno Picinek is ezt a nevet adtuk a csajokkal, mint egy jelzőt rá, már Neki is megvan.
Kezdetben Nackómacó volt, azután NacóMacó, majd a legrövidebb Macó lett. Kicsit hasonlít is Picire. Úgy tűnik nekem már megvan az ideálom. Viszont Macónak a világ legjobb haja van. Ahogy Picinek a szeme. Összeraknék egy a tökéletes pasit. Bár nekem lehet, hogy úgy már nem is kellene, mert nem lenne rajta semmi érdekes. Mind a 2en így jók ahogy vannak.
Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy lehet, hogy egy pótlékot keresek, most hogy Pici már nem lesz a suliban, igazából sokat gondolkoztam a dolgon, de hamar el is hessegettem, mert nem. Úgyhiszem nem. És nagyon remélem, hogy nem.
De Róla majd később, egyszer... Pici se került bele még így ide, de itt legalább megőrzöm, és mivel ő a "topvanájsz", tuti, hogy soha életemben nem fogom Őt elfelejteni.

Most hogy visszagondolva tényleg nem sok mindenkit írtam ide, az állítólagos erősebbik nemből. Ezt sürgősen pótolgatni kell... Nah jó a sürgősen csak odasuhintottam, majd nön minden a maga idejében. Apropó idő, álmos vagyok
A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...
Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX 980 videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...