Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Majd mesélnem kell valakiről, ill. egy személyről, de nem ma, nem most...
    Még nem került bele a blogomba, de azt hiszem itt lesz az ideje. Csak annyit árulok el, hogy ahogyan anno Picinek is ezt a nevet adtuk a csajokkal, mint egy jelzőt rá, már Neki is megvan. :D
    Kezdetben Nackómacó volt, azután NacóMacó, majd a legrövidebb Macó lett. Kicsit hasonlít is Picire. Úgy tűnik nekem már megvan az ideálom. Viszont Macónak a világ legjobb haja van. Ahogy Picinek a szeme. Összeraknék egy a tökéletes pasit. Bár nekem lehet, hogy úgy már nem is kellene, mert nem lenne rajta semmi érdekes. Mind a 2en így jók ahogy vannak. :K
    Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy lehet, hogy egy pótlékot keresek, most hogy Pici már nem lesz a suliban, igazából sokat gondolkoztam a dolgon, de hamar el is hessegettem, mert nem. Úgyhiszem nem. És nagyon remélem, hogy nem. :(

De Róla majd később, egyszer... Pici se került bele még így ide, de itt legalább megőrzöm, és mivel ő a "topvanájsz", tuti, hogy soha életemben nem fogom Őt elfelejteni. :B :B :B

Most hogy visszagondolva tényleg nem sok mindenkit írtam ide, az állítólagos erősebbik nemből. Ezt sürgősen pótolgatni kell... Nah jó a sürgősen csak odasuhintottam, majd nön minden a maga idejében. Apropó idő, álmos vagyok :C A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...

Enya - Caribbean Blue

Aktív témák