Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
vilma27
tag
Majd mesélnem kell valakiről, ill. egy személyről, de nem ma, nem most...
Még nem került bele a blogomba, de azt hiszem itt lesz az ideje. Csak annyit árulok el, hogy ahogyan anno Picinek is ezt a nevet adtuk a csajokkal, mint egy jelzőt rá, már Neki is megvan.
Kezdetben Nackómacó volt, azután NacóMacó, majd a legrövidebb Macó lett. Kicsit hasonlít is Picire. Úgy tűnik nekem már megvan az ideálom. Viszont Macónak a világ legjobb haja van. Ahogy Picinek a szeme. Összeraknék egy a tökéletes pasit. Bár nekem lehet, hogy úgy már nem is kellene, mert nem lenne rajta semmi érdekes. Mind a 2en így jók ahogy vannak.
Felmerült bennem egy olyan kérdés is, hogy lehet, hogy egy pótlékot keresek, most hogy Pici már nem lesz a suliban, igazából sokat gondolkoztam a dolgon, de hamar el is hessegettem, mert nem. Úgyhiszem nem. És nagyon remélem, hogy nem.
De Róla majd később, egyszer... Pici se került bele még így ide, de itt legalább megőrzöm, és mivel ő a "topvanájsz", tuti, hogy soha életemben nem fogom Őt elfelejteni.

Most hogy visszagondolva tényleg nem sok mindenkit írtam ide, az állítólagos erősebbik nemből. Ezt sürgősen pótolgatni kell... Nah jó a sürgősen csak odasuhintottam, majd nön minden a maga idejében. Apropó idő, álmos vagyok
A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nyaralás topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A 7végén alaposan kidolgoztam kezem-lelkem...