Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
vilma27
tag
"Végre itthon"
Már nagyon kellett nekem ez az egész, a szünet eleje döcögős volt, elég sok mindent csináltam, illetve elég sok minden kellett csinálnom, mire odáig jutottunk, hogy végre elindulhassunk, hőn szeretett Nyíregünkről. Áhhh dehogy. De a lényeg, hogy épségben "hazaértem".

Hogy miért is fogalmazok így, annak ellenére, hogy 1 Nyíregyen születtem, Nyíregyen lakok, Nyíregyen tanulok és az év 90%-át is Nyíregyen töltöm. Különös ez számomra, ha van hely ahol jól érzem magam még úgy is, hogy csak kiülök az udvarra a padokhoz, és nem csinálok semmit, akkor az a hely itt van Lentiben. Egy kis csücskéje Magyarországnak, de nekem annál fontosabb hely. Lehet írtam már erről a helyről és hpgy számomra fontos emberek vannak itt akik nélkül nagyon kevés lenne az életem.
De most örülök, hogy itt vagyok és Ők is Mind itt vannak, és most csak ez az ami számít.
Egy évben, ha eltudunk jönni, és össze is jön minden 4x vagyunk itt. Ez hol sikerül, hol pedig nem. Legutoljára például tavaly nyáron voltam itt, igaz, akkor több időre, de akkor még nem gondoltam, hogy legközelebb több mint egy félév múlva látom viszont többekközt a Nagymamámat, aki nekem csak egyszerűen "Lentimama", de amilyen egyszerű is ez, annál bonyolultabb és mélyebb a kapcsolatunk. (de erről most nem)
Kívülre felállították, a Darts táblát, és én még nem játszottam ilyennel, egy pár körön keresztül néztem az uncsimat, hogy hogyan is működik az egész. A szabályra nagyon hamar rájöttem, ahogyan a pontozásra is. És végül az egyik körnél úgy döntöttem, hogy beszállok. Már tűkön ültem eleve az előző játékok alatt, mert tetszett, de nem nagyon akartam leégni, úgyhogy akkor még tényleg figyeltem. De eljött a várva-várt perc...
Nem fogjátok elhinni, de én nyertem. Nem volt minden dobásom jó, és sok pontos, de voltak nagyon jó dobásim, több 25-ös is pl.. Igaz még 50-est nem sikerült ma sem dobnom, de még itt van a délután, reggel is gyakorolgattam, és komolyan nagyon tetszik a játék. Remélem, hogy nem a "kezdők szerencse" című dolog volt velem, nem hiszek az ilyesmiben, de majd délután is lesz egy jó pár meccs, remélem
és akkor megint igyekszem megcáfolni azt. 
Jahj annyira jó itt lenni, hogy azt elsem tudom mondani, mindentől messze, mindenkitől messze, és ez a kettő elég tág fogalom.
keretes befejezés, Jó végre itthon

Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Highguard
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

és akkor megint igyekszem megcáfolni azt.