- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Köszi, erre nem gondoltam, hogy mindig ugyanazokkal tolják és mindenkinek megvan a saját karaktere.
Persze, nem az 3-5 killtől csaló valaki, amúgy nem is szoktam reklamálni, elfogadom, hogy vannak ilyen impotens emberszabásúak.
De azért vannak vicces esetek, az a baj, hogy ezen a hulladék nvidia kártyán (vagy inkább a geforce experience) nem működik az utolsó 5 perc elmentése, pedig minden nap akad valami különös eset.
-
gbela
senior tag
Nem lettél lehurrogva
de többek között én írtam, hogy simán elképzelhető, illetve két ember tett be screenshotot a topicba és mindkettő twitch streamer volt.
Azt senki nem mondta, h csalók nincsenek, csak nem attól lesz vki az, hogy 3-5k killje van.
Arra a kérdésre meg, hogy hogy van 1 karin leginkább az a válasz h streamerek 90%-ban squadként mennek nem randomokkal. Ezért mehet azzal a karival amivel akar, meg ezért is lehet ennyi killje, hisz randomokkal nem biztos, hogy ilyen jól menne nekik sem -
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #2295 üzenetére
Hogyan használsz egy karaktert, az érdekelne....igazából azért kérdem, mert múltkor mondtam, hogy 2 héttel a start után, rengeteg 3000+ killes bannert láttam, aztán le lettem hurrogva, hogy azok nem csalók, hanem streamerek, akik minden partiban min. 15 killt abszolválnak és ezt napi 12 órában teszik....ezek után már feleslegesnek lattam hozzátenni, hogy ez csak 1 karakter 3000 killel, mi van a többivel?
Vagy a streamerek mindig először valasztanak?
Vagy kilép a csicska, ha valaki elviszi a karakterét?
Szóval, hogy van ez? -
-
zsoika
addikt
válasz
gyuribácsi88 #2295 üzenetére
Azt azért megkérdezném ,hogy előtte mivel nyomtad? 2000 kill nem kevés...ahhoz már kell némi Cod vagy ilyesmi előélet szerintem.
-
válasz
vaakuum #2293 üzenetére
Mert az sok vagy mi? 1300 killem van bangalore-al, a többivel szétszórva meg kb 2000. Ha csak egy karaktert használnék akkor azon már bőven 3000 felett lennék, és csalónak számítanék szerinted csak azért mert neked elképzelhetetlen hogy valaki ennyit ölt úgy hogy nem csal?
-
vaakuum
addikt
Volt mostanában valami "takarítás" a PC playerek között?
Csak mert mostanában nem látok 1500+ killes karikat olyan sokat. Konkrétan 4 napja egyet sem, előtte meg minden meccsen akadt egy a csapatban. Mondjuk tegnap volt egy 1200-as, de tömegbe ugrott, úgyhogy nagy csodát nem láttam tőle. -
Vismajor01
addikt
Társakkal összedobtuk, pc-n erre nincs vmi talizmán?
-
ASDGamer
tag
válasz
Vismajor01 #2262 üzenetére
Annyira a szívemből szóltál hogy szerintem idén már nem is lesz erre jobb példa! Aki ennyi idő alatt ráun és nem tudja élvezni, kettő hónap után az szerintem pakolja fel a konfigját hardveraprora és kezdjen el gyűjteni egy lakókocsira meg egy crossoverre aztán fedezze fel a világot meg horgásszon, golfozzon, nézze a Forma 1 et és iszogassa a fröccsét mert kiöregedett.
Manapság már semmi sem jó senkinek. PUBG-ba milyen időközönként jönnek új mapok pl? Havonta? Ja nem.. néha.
Apexezz, élvezd ha unod menj egyet PUBG-zz, vagy tolj mást, ha tetszik vissza fog vonzani. Majd jön a tartalom ha jönnie kell.. nem egy éve nem változott semmi csak kettő hónapja. Vagyis kaptunk egy új legendet meg BP-t. Kár hogy a nyavajgásért nem jár pár napos ban, akkor legalább rá lennétek feszülve hogy had játszatok újra. -
xkoti
senior tag
Nincs ezzel semmi baj a meglátásoddal csak teljesen félreértesz.
Olyan játékokkal hasonlítottad össze aminek szerintem semmi értelme egyébként a cs annó fizetős volt én is toltam nem vagy vele egyedül viszont nem feltétlen kellett kulcsokat venned hisz volt rá opció hogy tradelj.Viszont amit ebből ki akarok hozni ez egy battle royal játék sok fajtát ki próbáltam mindegyik szó szerint igényesebb skineket tud össze állítani mint jelenleg az Apex.
Viszont ha ugyan azt a fonalat követte volna mint a többi akkor nem lenne kiemelkedő nem lenne másabb mint a többi.
De azt nem azt jelenti hogy egy ilyen silány sp-t dobjanak ki mint amit most.
A fortnite indulásánál fokozatosan egyre jobb és jobb skinek jöttek.
És ahogy előttem írt " ez egy live service game hetente kellene új peccseket, infókat, teasereket dobálni (az Epic ebben kva jó)"
Elhiszem pc-n macerás a dolog a sok cheater ...stb ami várható volt hisz free de más játék is megtudta oldani az anticheat problémát.
A másik engem nem fixen a skinek motiválnak hanem feltettem azt hogy mennyire tré a felhozatal, az megint más, hogy én személy szerint örülnék ha kicsit jobban oda tette volna magát a játék skin felhozatalba ha már jött ki hozzá sp.
Nah mindegy nem vitát akarok indítani. -
PAtr0n
addikt
válasz
+1, ugyanígy érzek, bár lehet én is csak azért mert már közelebb van a 40 mint a 30
Mi a minőségi, sztoriorientált játékokba születtünk bele, meg a letisztult multiplayer élményekbe. A grafika és minden más, csak másodlagos volt.
A mai multiplayer nem szól másról mint a mikrotranzakcókról, a grindelésről, és a csili-vili kiegészítőkről. Írták itt mások már, változott a világ, az igények, ezt el kell fogadni. -
craftsman01
senior tag
válasz
redingitell #2281 üzenetére
Már jó.
-
Bennyboy
őstag
válasz
+1
Teljesen igazad van. A mostani játékok nagy része alfa vagy béta fázisban jelenik meg és csak hetek vagy hónapok után lesz játszható. Erre itt ez a játék amiben nyilván vannak bugok de ahhoz képest, hogy mennyire friss, nagyon jó állapotban van. A gameplay szuper, a hangok és a grafika is bőven elég számomra. Nem vagyok nagy br-es pubg-be lehet 100 órám, de ez a játék nagyon betalált. Ráadásul teljesen ingyenes. Ow meg Bf1 pénzkidobás volt, ebbe meg megvettem a 2 fouders pakkot mert látom, hogy ebben van munka és nem tudom megunni. Akik szerint a fejlesztők tesznek a játékosokra azoknak ajánlom az apexreddit-et. Amit egyedül hiányolok a játékból az a solo és duo mód. Remélem hosszú távon is sikeres lesz. -
redingitell
senior tag
Valaki esetleg rákérdezett már a Telekomnál, hogy mi a gond?
-
Maxxy10
addikt
Skin ide vagy oda..
Számomra a játék leggyengébb része a hitbox.. -
Rage47
veterán
válasz
markknight #2271 üzenetére
amúgy fortnite-ban egy fokkal több értelme van a skineknek, mert ott kívülről látod a karaktered...
-
Shkiz0
nagyúr
válasz
craftsman01 #2273 üzenetére
Telekomnál van gebasz (meg akiknek ő adja a netet). Nekem sem megy, szintén Telekom.
VPN-el megy gyönyörűen, de úgy meg a lagg miatt játszhatatlan. -
craftsman01
senior tag
Üdv csak nekem szarakszik a game, allig akar belépni csak teker ha sikerül akkor alig indul el a parti ha el is indul vagyunk hárman de már csak egyedül vagyok a gépen.Ennyire fos még nem volt nekem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #2271 üzenetére
"Amúgy a tapasztaltabb magja (35-40), aki cszett meg codozott stb, azok nem vágynak semmi csicsára, új mappokra. Csak a gameplay és szevasz."
Hát még a huszonéve kvékerek.
-
markknight
veterán
Amúgy a tapasztaltabb magja (35-40), aki cszett meg codozott stb, azok nem vágynak semmi csicsára, új mappokra. Csak a gameplay és szevasz. Mi már máson nevelkedtünk, nekünk van ami fontos ezen kívül is és ne felejtsük el, hogy ez egy live service game. Hetente kellene új peccseket, infókat, teasereket dobálni (az Epic ebben kva jó). Ez a piac 2019-ben és megteheti a Respawn, hogy nem foglalkozik vele, de akkor a játék nem lesz a toppon, nem fognak új játékosok sem jönni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Jokerdapro #2269 üzenetére
Ja, de még a napokban összedobom a csatit, aztán ha kész, belinkelem ide is, aztán mehetnek a szervezettebb gémek.
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Synthwave #2260 üzenetére
Így így, de azért némi extra skin, fegyo, etc. beférne a játékba.
Btw a discord-os téma még mindig csak elméleti szinten van?@vismajor01: saját vélemény: ha valamiből több van könnyebb kedvedre valót találni. Nyilván a skinekre gondolok, de pl az új fegyverek akár változatosságot is hozhatnak a játékmenetbe.
-
markknight
veterán
válasz
Mondjuk a BO4-ben elég vastagon van kontent.
-
-
zsoika
addikt
válasz
+1
Mondjuk kár vitázni...nem rajtunk múlik mit kapunk egy ingyenes játékról. -
gbela
senior tag
válasz
+1
Egy ilyen játékban igazi kontent az új pálya vagy új fegyver. Fegyverek jönnek, nem is szabad gyorsabban, új pálya meg sztem fél év után releváns csak kb.
Hogy milyen skin van a karakteren...hát, nem is értem mit számít egy multi fps-ben. Mert nem attól megy fel az adrenalinemm hanem hogy pl tegnap szoloként gubbasztottam a hegyen a lvl1 pajzsomban, nézve ahogy a maradék két squad csatázik, próbáltam kitalálni hogy jöhetnék ki én jól belőle. 1-1ben maradtak, csávó eldobta a gránátot, következő mp-ben fejbelőttem kraberrel, gránátja meg kinyirta a másik csávót és nyertem. Holérdekelt milyen skinem van lol... -
Vismajor01
addikt
Azok akiknek kevés a content egytől egyik a fort niteből jöttek?
Ezt most teljesen komolyan kérdezem.
Bármilyen más játékot veszek elő amiben van multi(és játszottam is vele), mindegy most, hogy battle royal, hack and slash, fps, mmorpg, bármi, fasorban sincs kontentben az Apexhez képest, fortnite kivételével.
Cs-ztem 15 évet, egy új pálya kb évente jön ki, olyan ami meg is marad az 5 évente. A pályák nagyrésze amin játszunk 15 éves. Skinek 4 éve vannak, szinte csak és kizárólag pénzért kaphatsz minőségi darabokat, a ládák amik esnek pénzbe kerül kinyitni.
Ezzel szemben itt ingyé' van a láda és ingyen tudod kinyitni. Csgoban a ládáért is, a kulcsért is fizetni kell, ráadásul sokkal többet mint itt (2.5 euró egy kulcs). Itt meg csak a láda kerül pénzbe, és jóval olcsóbb.
Diablo 3? Wow? Dead space sorozatok? Pubg? F1 sorozatok? Csgo?
Mindegyiknél nem hogy contentért, de nyilvánvaló bugok kijavitásáért heteket kell sirni.
Battle Royal gamek?
Pubg-vel van csak tapasztalatom.
Hol van ehhez képest? Vissza hivni a lelőtt társunkat? Hősök, tök különböző képeségekkel és kezdésnek van kapásból 8 karakter? És alig telt el 2 hónap a starttól, és már van season pakk meg még egy karakter? A bugokat FOLYAMATOSAN javitják, amit youtubeon találsz exploitok szinte már egyik se működik, aztán 2(!!!!) hónapos a game.Egyeseknek elképesztő elvárásaik vannak egy új játékkal kapcsolatban. Kezdésnek amit leraktak az asztalra olyan szintén felülmúlja a kompetens játékokat, hogy én köpni nyelni nem tudtam. Ping rendszer? Hősök tulajdonságai? Jumpmaster? Visszahivás? Lootolás? Legjobb.
Miközben ugye annyi lenne a lényeg, hogy vagytok XX-en egy szigeten aztán nyird ki a másikat. Annyira azért nem sok kontent kell bele, legyél te a túlélő azt jólvan.
-
PunkZoli
aktív tag
hősöket csak pontokból lehet venni? Úgy értem nem unlokkolódik a szezonnal vagymi?
100 fölött fix 600 jár szintenként?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát, ha loot meg skin kell egy játék életbentartásához, az már régen rossz.
Ahhoz nem kell FPS, ott a Barbie Fashion Designer.
Persze, jó dolog a testreszabhatóság és az indivídum kifejezése, de ha ez egy primér motivációs tényező, akkor valami nagyon mást keresünk egy (online) lövöldében.
-
Wolteri
csendes újonc
Tényleg számomra is kissé fura, hogy a játék hírnevéhez képest a content elég kevés, jó - értem hirtelen lett felkapva maga a játék, de azért a skinek 80%-a abból áll hogy más színt húztak rá az alap modellre, átfestették.
Azért a fejlesztőknek a játék ezen részén is javítani kéne.
A mostani bp skineket meg szerintem hagyjuk is -
Rage47
veterán
válasz
markknight #2254 üzenetére
gondolom az EA miatt erősen át kell tervezni a fizetős részét a játéknak, vagyis amit kitalálnak, az nem biztos, hogy jó az EA-nak...
lehet a játéktervezésbe nem szóltak bele, de a fizetős részébe tuti sztem. legalábbis ez érződik a hülye árazáson, lootbox rendszeren, rengeteget kell grindelni, stb.
anticheat engem nem érdekel a konzol miatt, de azt látom, hogy PC-n megkeseríti az emberek életét, sztem nem is lehet sosem kiirtani a csalókat, már a régi engine miatt sem... -
xkoti
senior tag
válasz
markknight #2254 üzenetére
Akkor nem csak én vagyok így vele
-
xkoti
senior tag
Nem ezzel van a baj
Félre ne értsd én úgy vagyok vele egy picit szeretek "egyedibb" lenni egy ilyen játékban mondjuk persze erre nem nagyon van lehetőség de őszintén pl a skin felhozatal valami eszméletlen gyenge és igen van olyan ember akit az is motivál hogy egy adott skint megkapjon mert jól nézz ki.
Én ebbe a táborba tartozom akiknek ez is egy kis ösztönzés nézd meg a fortnite-ot igen sok skin van ami jól nézz ki és tud is motiválni!
Arról hogy jó játékos legyél szinte az összes játék ezt akarja veled elhitetni de mindig lesz egy jobb nálad szóval ezt a mércét mocsok nehéz lesz megütni
A játékkal egyébként semmi bajom már majdnem lvl 100 vagyok szóval le tud kötni de kevésnek érzem a benne lévő tartalmat.
Amit pedig mondtam a drop rendszer úgy sh*t ahogy van.. -
zsoika
addikt
Az egész "fejlődésnek" nincs értelme az Apex-ben szerintem. Nem lesz tőle erősebb a karakter, vagy a fegyó. Kit érdekel hogy milyen skinem van és a fegyver milyen színben tündököl....vagy hogy mit mond a karakter?
A "motiváció" meg az hogy jó játékos legyél és te legyél a győztes ! Ha ez már megvan akkor tényleg váltanod kéne másik játékra -
xkoti
senior tag
Így szinteket lépve már nem azért de nálam ezek a dropok valami undorítóak...
Remélem az apex ki fog találni valamit esetleg mert még mindig a crafting materiál is alig alig esik.... -
sixpak
nagyúr
Lvl 100 után már nem lehet követni a szinteket?
Vagy én nem látom?Más: Dying Light-tal tolta valaki, annak idején, Mirage hangja nagyon hajaz a DL főhősére vagy csak haluzom?
-
Jokerdapro
senior tag
válasz
Drenadar #2223 üzenetére
& zsoika + bárki akar nyugodtan vegyen fel engem is. Nem vagyok én se pro 53as szinten vagyok , ha az számít.
Ma sajna meló de holnap benne vagyok a csapatásba.
Szerk: origin: jokerdapro
A szerver lagg csak akkor jó ha bent vagy a darálóba és van egy píííszkipüüüür nállad. -
pohár
félisten
válasz
Maxxy10 #2238 üzenetére
hm, nem láttam ma ilyet, pedig ma mentem pár kört a lyánnyal
utolsó kör végén 3 squad maradt, másik 2 csapattársam kilőtték, elkezdtem húzni a mellettem lévőt, erre valaki Kraberrel vagy 300 méterről lőtt egyet, az eredmény: double down
még jó, hogy arany knockdown shieldem volt, egy kis zugban felhúztam magam, még 3 embert kilőttem, aztán ennyire mentem egyedül, de olyan adrenalinlöket volt nekem is, hogy a kezem még vagy 5 percig sajgott
-
Maxxy10
addikt
Úgy néz ki ha le rakod a heal drone-t ès rá csukod az ajtót akkor eltűnik de viszont ugyan úgy gyógyít tovább és mozogni is tudsz.
Szerk.: Így néz ki a gyakorlatban: [link]
Szerk2.: zsoika: Nem csak azért nagyon jó karakter kicsi hitboxxal plusz az,hogy gyorsabban húz fel, meccs döntő lehet.
-
zsoika
addikt
válasz
Maxxy10 #2232 üzenetére
Akkor azért nyomják azzal a csajszival annyian. Szinte nincs menet Lifeline nélkül. Viszont a "csalást" én sem vágom mi lenne...nem szoktam azzal a karakterrel lenni.
(#2236) ASDGamer: internetnél (hálózatnál) mindig a vezetés az ajánlott, szerintem. A wifi játéknál csak ha nincs más lehetőség.
-
zsoika
addikt
Nem..a router-gép kábellel van összekötve ,csak maga az internet szolgáltató ami jelen van nálunk az 5Ghz mikrohullámú. Van egy kocka antenna a tetőn és egy poe táp a nappaliban ,amiből megy az utp a routerbe...tehát gyakorlatilag wifis a net.
Nagyon kellene egy olyan szolgáltató aki optikán hozza a netet ,de sajna ilyen nem lesz mostanában...pedig megyeszékhelyen lakok és nem messze a központtól.(#2233) ASDGamer: Egy lakótelepen észrevennéd! Sok múlik azon hogy hányan használják a környéken az étert. Régebben megoldás volt ha 5ghz a wifi, de olyan sokan átálltak már a 2,4-ről hogy manapság már az is használható.
-
zsoika
addikt
válasz
Drenadar #2227 üzenetére
Nem biztos hogy jól jársz velem Apex-ben, mert sokat hibázok. Még szokni kell ,de már alakul...körönként 1-2 kill mindig megvan. Kezdetkor volt olyan napom hogy 1killem volt
Battlefield sokal jobban megy ,de ha ebben is annyi időm lesz mint abban, akkor remélem nem leszek ekkora noob mint most néha. Emlékszem a Bf indulásakor az is ilyen volt számomra.Maxxy10: kösz. Én meg már monitoroztam a gépem hogy mi okozza ,de nem találtam semmit.
Mondjuk a netem elég gagyi (5Ghz mikro antennás) , így eléggé ugrál a ping. -
zsoika
addikt
Azt mondtam figyelek ,de sikerült egy hasonló szituban ismét meghalni...nagyon sebez ilyenkor már a kör...durva.
Más: Ma többször előfordult hogy belassult a játék...úgy mintha lassított felvétel lett volna . Szerver hiba lenne?
2225) Drenadar: Most hagytam abba, de nyomhatunk majd . zsoika79 néven futok
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Kezdő vagyok a játékban, érdekelne milyen, de idegenekkel nem annyira megy... tudom kell a kihívás, de elsőre azért túlzás.
lehet csatlakozni valakikhez?
LFG
-
zsoika
addikt
válasz
markknight #2221 üzenetére
Sajnos a végjátékban volt
Én feladtam volna ,de a cimbi nem és 2x felébresztett ....rohadt kínos volt. Lehet inkább futni kellett volna és kampózni(pathfinder), ha így tudom....lehet 2x-i élesztéssel már eljutok a körbe. Mostmár figyeltek erre is.
-
markknight
veterán
Ha visszahalsz, akkor zombiként mássz míg meg nem halsz, majd csak akkor menjen a társad éleszteni. Ha megint lefekszel akkor megint mássz a halálig, de akkor már a másik társad menjen érted. Ha viszont a harmadik, negyedik körben történik meg, akkr add fel, mert tul nagyot sebez a ring.
-
zsoika
addikt
válasz
Maxxy10 #2215 üzenetére
Hát kb.
Többiek: Igen a körre koncentráltunk, de a vége felé (a játéknak) a szélén táboroztunk ,amikor csatába keveredtünk. A nagy forgatagban néha kint, néha bent voltunk a körben és persze hogy kint lőttek meg.
A cimbik tisztázták a helyzetet és keltettek ,de a kör olyan gyorsan sebzett és olyan kevés volt a health em hogy folyton visszahaltam. Kb. 2mp időm volt ébren így visszagondolva....nyomattam én a syringe-t. -
-
zsoika
addikt
válasz
Vismajor01 #2212 üzenetére
Kösz, megtaláltam....így már jó.
Más: Amikor a körön kívül meglőnek és a haver újraéleszt ott, akkor alig van egy kis életerő. Nincs idő ilyenkor feltölteni mert szinte azonnal megöl a kör. Mit szoktatok ilyenkor csinálni.
Szörnyen kínos volt hogy összeszedett a haver és én 2x is visszahalltam. -
Maxxy10
addikt
Shroudnak ezt a videóját néztem:[link]
Itt mintha lenne neki visszajelzés,hogy hol találta el az ellenfelet mikor EVA-8-cal nyomja..
Ez beállítás kérdése? -
ASDGamer
tag
Az EVA-8 Auto-val 7 lövés kell egy Lvl2-es Shieldes emberkébe.
Micsoda játék
-
zsoika
addikt
Játszik most v.ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- PS Plus előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!