Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vaakuum #2293 üzenetére
Mert az sok vagy mi? 1300 killem van bangalore-al, a többivel szétszórva meg kb 2000. Ha csak egy karaktert használnék akkor azon már bőven 3000 felett lennék, és csalónak számítanék szerinted csak azért mert neked elképzelhetetlen hogy valaki ennyit ölt úgy hogy nem csal?
-
zsoika
addikt
válasz
vaakuum #1355 üzenetére
Detto...tegnap játszottam vagy 4órát és óránként 1 et öltem
Olyan mintha késne a golyó min 1mp-et ...nem ehhez szoktam.
Aztán játszottam BF3-at és ott sem ment igazán jól...pedig szerver 1 vagy 2 szoktam lenni(gondolom addigra már elfátadtam).
A tegnapi napom ilyen volt ,de én sem adom fel. -
Wolteri
csendes újonc
-
PAtr0n
addikt
Töltsd le telóra ezt az app-ot: [link]
Folyamatosan frissítik, sok hasznos infó van benen karakterektől, fegyverekről taktikákról stb....A PC crash-ekre rátérve, én eddig 100 meccs alatt vagyok, eddig 2x dobott ki a játék hibaüzenet nélkül.
De olyan is volt hogy baromira elkezdett belassulni, fps drop volt keményen, játék újraindítása megoldotta.
Érdemes a grafikát is lejjebb venni, nem lesz sokkal rondább, viszont sok fps-t nyerünk vele.
Én ez alapján állítottam be: [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest