Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #9193 üzenetére
Van szelfid onnan, ahogy elhúz melletted egy Higgs-bozon?
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #9065 üzenetére
Nekem (aki a 2009-es CoD-val játszott utoljára) kellemes csalódás volt a grafika, az összhatás mindenesetre kellemes.
Ez akciós ár, 70 volt a sima és 100 a Vault edition....én akcióban vettem Steamen a Vault-ot, 80 pénzért.Szerk.: PC-n tolom, nemtom milyen a grafika konzolokon.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #9034 üzenetére
Én már decemberben, ráadásul a Vault Editiont....hát vannak bajok ott is azért.
Mindegy, én elengedtem az online játékokat, inkább beletolok a Falloutba 1000 órát, a gyerekek meg játszanak online, nekik még erős az idegrendszerük. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #8990 üzenetére
Az összes ilyen botokkal játszik, rossz nézni....mondjuk én nem is nézem egyik gyökeret sem.
Gyuribá: HNY neked is.
-
sixpak
nagyúr
Az elmúlt néhány napban mindent megpróbáltam a Win reinstall kivételével, ugyanaz....
Felraktam az EA appot másodszor is (istentelen egy hulladék), azzal is szar, volt game repair, majd uninstall, takarítás, visszaraktam, ugyanúgy szar.
Utána vissza Origin, megint repair& uninstall, semmi....
A szánalmas BF2042 is az EAC-et használja, ott nincs probléma, ahogy egyetlen másik játéknál sincs.
Játék után a feladatkezelőből kilövök minden szaros ea szemetet, akkor is full frekin fut mind a 8 mag, amíg újra nem indítom a gépet.
De játék közben is látom már, hogy szar, mert 61 fokos a cpu, a szokásos 40-45 helyett.
Én letörölném végleg, de a kisebbik lányomnak 2200 órája van benne és nem nagyon szeretné elengedni.... -
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #8963 üzenetére
Ennyire nem merültem el még a dologban, csak azt tudom, hogy ami originben még működött, az az új szarjukban már nem.
De ránézek erre, köszi.
Ha a régi Battlefieldek nem lennének a fiókomon, akkor már rég megszabadultam volna ettől a trágya bandától, de azokat nem bírom elengedni.
-
sixpak
nagyúr
Köszi, akkor nem egyedi a probléma.
Peti: köszi, letöltöttem régebben, de pánikszerűen töröltem azt az ipari hulladékot a gépről.
A másik disztribútornál vásárolt ea játékaimat gyakorlatilag nem látta.
Tehát ha én vettem mondjuk az EGS-ban egy ea játékot, az innentől nem létezik.
Nemsokára teljesen megszűnik az origin, kénytelen lesz váltani mindenki....a patkány ea erősen dolgozik azon, hogy tömegek hagyják ott a putris platformjukat és csak a közvetlen környezetemet látva, jó úton járnak. -
sixpak
nagyúr
Gyanús volt tegnap, hogy nem szokott ilyen meleg lenni Apex közben a CPU, 62 fokon ki volt akadva....kilépek, full órajelen teker mind a 8 mag, bármit csinálok, kilépek a retek originből, leállítok minden folyamatot, ugyanaz, csak a gép restart segít.
Kipróbàltam másik ea jatekkal, Battlefield-ek, fasza minden, Steam Cyberpunk, semmi gond....de amint ebbe a szarba lépek be, kiakad a cpu.
Egész este ezzel szívtam, csináltam file recovery-t, ugyanaz....törlöm ezt a hulladék fost. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #8907 üzenetére
Peti:
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #8903 üzenetére
Lehet igazad van, de ez nem változtat a véleményemen, miszerint az ea-nál retekebb co. nincs a földön.
Elfogult vagyok tudom, de tönkretették a legkedvencebb játékomat, amivel majd' 20 évig toltam napi szinten (BF), egy hulladék szuperhősös, 10 éveseknek való ganajt csináltak belőle, úgyhogy rohadjanak meg. -
sixpak
nagyúr
Valaki megnézné nekem, hogy miután kilépett ebből a mocskos ea hulladékból, visszaállnak-e a vga órajelek?
Nálam pár napja fullon teker minden, miután kilépek, természetesen csak ennél a mocskos ea játéknál, többinél frankó minden....és itt megragadnám az alkalmat, hogy amikor a respawn-t mocskolja valaki, az nem helyes, mindenről a f@szszopó ea tehet, mindent azok vágnak haza, amihez hozzányúlnak, az szarrá válik...lásd pl. szégyenteljes, szánalmas BF2042.Szerk.: OW2 milyen?
Láttam, itt többen említették, képes pótolni ezt az ea fost? -
sixpak
nagyúr
válasz
ADAM1337 #8146 üzenetére
Az én lányom is most lépett diamondba, csak randomokkal játszik az az eleje óta.
Sokszor nézem amikor játszik, komolyan mondom sajnálom szegényt.
Ennyi balfaszt egy rakáson ritkán látni.
Nem viccelek, 10 menetből 7-8x fekszenek a társai, na így hogy a f@szba lehet fejlődni....sehogy.
De mondtam neki, hogy no para, randomokkal ez is szép, ügyi vagy. -
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #7630 üzenetére
Úgy tűnik nem játszottál a BF2042-vel.
Pedig az nem ingyenes, én konkrétan 90 euroért vettem, na ez ahhoz képest egy kiforrott, hiba nélküli gyöngyszem.
Nem viccelek, sok évtizede játszok videójátékokat, de az egy értékelhetetlen, szemét, hulladék.
Ha azzal játszol pár órát, utána minden játék felértékelődik. -
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #7511 üzenetére
Nekem is csak 100-at tud a monitor, nagyjából jó is az összes többi játéknál (és az Apex régebbi pályáin), de itt hatvanvalahányat is láttam, elég zavaró sajnos.
Mondjuk én ultrán tolom, úgyhogy mondhatnád, hogy ne sírjál pussy, vegyél vissza a beállításokból, de azt meg nem akarom. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #7348 üzenetére
Alt+F4, már egy hete.
A mínuszokat ugyanúgy vonja, ha kilépnek mellőled és egyedül fejezed be, akkor is. -
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #7306 üzenetére
Azt hittem, hogy az Apex azért egy fő priorítás, mivel közel 0 befektetéssel (3 havonta pár béna skin) dől a lóvé...dőlne, ha működne.
Na mindegy, biztos lesz valami kövér kompenzáció az EA részéről a játékosok felé.... ja, nem.
Valami kommunikáció van amúgy az ügyben vagy lapítanak mint szar a fűben?
Szerk. : BF-ek nekem problémamentesen szoktak lenni, 0 perctől, szerencsém van mindig...
-
sixpak
nagyúr
Jómagam már nem játszok ezzel a fossal, de a lányok panaszkodnak, hogy 4 napja nem megy a játék, be sem tudnak lépni a lobbyba, lefagy, alt+F4, mínusz 72 pont.
Ezt eljátszotta eddig vagy 5x.
Az én javaslatom egy uninstall volt, de nem hallgatnak rám.
Kérdés: ez másnál is ilyen?
Ha igen, ezt hogyan engedheti meg magának egy cég?
Ja, EA, nincs több kérdés... -
sixpak
nagyúr
válasz
Komplikato #6644 üzenetére
Ezek milyen hangkártyák?
Nem venni akarok, jó nekem az alaplapi, csak nem hallottam még ilyenről. -
sixpak
nagyúr
"Amúgy simán lehet, hogy próbálta őket, de már nem használja."
Na, ez a scifi kategória nekem, miért ne használná, ha egyszer kipróbálta ez a mf?
Meg még el is ítéli őket, mi?...hagyjuk már...
Amúgy fingom nincs ki ez, nem nézek streamereket, tehát csak általánosságba beszélek. -
sixpak
nagyúr
Én megnéztem az iménti partit, pedig az életben nem néztem még stream-et, teljesen profi munka, a kommentátor zseniális, beleéli magát, élvezet volt nézni, szép munka.
A kisebbik lányommal néztük, neki lassan 2000 órája lesz a játékban, neki is bejött a dolog.
Amúgy én miatta hagytam abba, most már csak nézem ahogy tolja, mert egy fing vagyok hozzá képest, pedig lassan 2 évtizede tolom online játékokkal.
El is indítanám egy ilyen versenyen, de nincs csapat, randomokkal tolja, szenvedés úgy... -
sixpak
nagyúr
Nincs mit.
Nálam is csak az oszloptól coax, de nekem 10 éves modemem van, wifi sincs rajt, elvileg ezek még jók, én gond nélkül játszok vele, az egyetlen hátránya, hogy csak 120-as netet ad, nagyobbat nem köt be ez a kretén banda, csak ha lecserélem a modemet....de az nem pálya, nyáron elvileg jön felénk T gigabites hálózat és akkor bye bye vodafon.
Olvasd el a cikket, a saját router sajnos nem szünteti meg a problémát. -
sixpak
nagyúr
Hey!
Ha még van lehetőséged, akkor mondd vissza a retek vodafon netet, játékra alkalmatlanok a hulladék modemek, amiket adnak.
Compal, Puma 6 chipset.
A cikk régi, de most is ugyanezt a fost adják, ügyfélszolgálatuk gyakorlatilag nincs, leráznak mindennel.
A 30 éves szar rézkábeles hálózatuk egy időzített bomba és csak rosszabb lesz.
Én nyáron talán végre meg tudok szabadulni tőlük. -
sixpak
nagyúr
válasz
Dr. Romano #5869 üzenetére
Ehh, ezek csak napsütötte arcok.
De nem rossz, tetszik....hogyan kell átállitani? -
sixpak
nagyúr
válasz
callmeakos #5833 üzenetére
Ja, végignéztem, kicsit olyan mintha ezeknek lenne saját szerverük, ahol csak balfaszok vannak, aztán lehet vagizni.
-
sixpak
nagyúr
válasz
callmeakos #5673 üzenetére
Ezzel azért csinálhatnának valamit lassan, nekem is ott esik be (PC), nem vicces....pláne úgy, hogy átmegyek BF5-be, vajsimán fut, a látvány meg ugye nem említhető egy lapon az Apex-el.
-
sixpak
nagyúr
Sajnos korai volt az öröm, a sok fps-el kapcsolatban.
A map egyes részein 50-60fps-re droppol, aztán gyorsan vissza is megy 100-130-ra.
A kérdés, hogy más is tapasztalt-e hasonlót?
Más játékokba nincs gond és eddig (a korábbi szezonokban) ezzel sem volt.Köszönöm.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #5294 üzenetére
Eddig is rengeteg csaló volt, de ami most van, az már gyalázat.
-
sixpak
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5222 üzenetére
Köszi.
Pofám leszakad, hogy ilyenek vannak már...tudják detektálni távolról? Mert ez igazából egy csalás... -
sixpak
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #5218 üzenetére
Mi ez a cucc, valami egér?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Komplikato #5160 üzenetére
Hogyne!
Tegnap többször is belefutottam, 2 unknown+ én.Markknight: origin fiókodon lévő játékokban az achievement-ek után kapod....nekem rengeteg van, de évek óta nem beszélnek róla, úgyhogy csak van...
-
sixpak
nagyúr
Sorry az OFF miatt, előre is.
Upc (illetve vodafon... mindegy is, mindkettő kőkorszaki hulladék) connect box-al játszik valaki?
Lenne lehetőségem egy cserére, de mindenképp azt a fehér fost adják a nagyobb nethez.
Ha tényleg olyan használhatalan szemét, mint ahogy mindenhol hallani, akkor nem váltok.Köszönöm és sry again.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #5114 üzenetére
Hát nem hoztad meg a kedvem
...azért köszi.
pitepeti71: csekkolom.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #5112 üzenetére
Igen, nálam is hibátlan az összes többi online játék.
Akkor várunk, jobb híján....
Warzone mennyire jó, érdemes letölteni, olyasmi mint a BF5 BR módja?...mert az nem jött be... -
sixpak
nagyúr
Nekem Prowler jön be a legjobban, nyilván selectfire/lilamag kombóval, de szerintem mindenkinek van kedvence, amivel a legjobban szeret menni.
R99-et elengedtem régóta, igen hamar kiköpi a golyókat, ha mellélövök, akkor az egész tár mellémegy, nincs idő korrigálni, mert kifogy....mondjuk én láma vagyok, lehet másnak jobban megy.
Sniperek passz, soha nem lőttem egyikkel sem, rühellem az összeset (meg aki azzal kempel, azt is).
Spitfire-t is cseréltem Flatline-ra.Szerk: ja meg én nem is nagyon tolom már, mindig lelőnek, meguntam.
A kisebbik lányom tolja még napi szinten...ezzel egy baj van, ő minden nap kap jópar friend invite-ot, de el tudom képzelni, hogy nézhetnek az illetők, amikor véletlen én ülök a gép előtt...de hát eddig tízeket ölt partikon keresztül, most meg azt sem tudja merre van az előre.
Néhány fickónak megírtam már, hogy mi a helyzet. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4908 üzenetére
1 kill/1 party, ez a statisztikám Revenant-tal...az új csaj sem vonz, én nem aggódok.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4794 üzenetére
Igen, néztem...nálam még mindig semmi, addig kaszinózok GTA online-ba.
-
sixpak
nagyúr
Origin down detector-ra keresve látszik, hogy valami nem a rajz szerint van...
-
sixpak
nagyúr
válasz
Vismajor01 #4789 üzenetére
Nálam is offline, már jó néhány órája...
-
sixpak
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #4774 üzenetére
Ugyanez nálam is, PC-n...egyik nap hiába lövöm, semmi, utána meg melléjük fingok és eldőlnek, mint a rohadt nád...nem is értem.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #4771 üzenetére
Nem tőlük várják a bevételt, ez egy free game, zero befektetéssel játszhatsz, amennyit akarsz, ha bannolnak csinálsz új account-ot.
Originben meg tudod nézni a jatékosok profilját, akivel játszol, a legtöbbnél ez az egy játék van az account-on, semmit nem kockáztatnak.
Ha én csalni akarnék, akkor nyilván nem az X száz/ezer euros fiokommal tenném.Nem tudom mióta tolod, de az elején még hardver bannal is próbálkozott a Respawn (ha igaz), csak az első hullámban közel 700 ezer patkányt bannoltak, aztán volt még egy hasonló, azóta nem hallottam, hogy nagyon erőlködnének.
De nem célom senkit győzködni, nekem attól nem lesz jobb, nem mellesleg, kiválóakat játszok ettol függetlenül, az első perctől fogva tolom, 3x adtam hangot azon véleményemnek, miszerint elég sok csaló van, az elején fel is világosítottak, hogy nem csaló az, akinek 2 héttel a start után 5000 killje van egy karakterrel, hanem superhero streamer...nincs ezzel semmi gond, ezt is tudom már.Amúgy meg, aki nem akar cheaterekkel játszani, az vesz konzolt, ez már jó pár éve így van, rengetegen váltottak emiatt.
Én nyilván soha nem fogok, nálam a pc-nek a rengeteg előnye feledteti az olyan apróbb kellemetlenségeket, mint mondjuk a csalók.Passzolom, hogyan muködik a makró, BF és egyéb topikokban sok makróhuszár van, érdemes beleolvasni.. én már régóta nem járok oda.
Még mindig lehet találkozni teljesen jó fej randomokkal, akikkel nem kell idegeskedni, mert képesek az alapvető dolgokat megcsinálni, vannak jó menetek, akkor is, ha kihullunk már mondjuk tizedikként.
Amíg ez így van, addig tolni fogom.Szerk: angolul beszél csak a telefonom, meg siettem is, sorry a hektikusan haszált ékezetek miatt.
-
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #4767 üzenetére
Nem rád gondoltam...meg nem is magatól kerül bele.
Elég csak a BF szériát megnézni, akinek nem volt, azt hülyének nézték, abba is hagytam emiatt (is), pedig 80 euroért vettem azt a szart.
Az EA szarik az egészre, a Respawn kezdeti lendülete is elfogyott, pedig az elején igyekeztek, gondolom belátták, hogy szélmalomharc, ha úgy tolták volna a ban hullámot, mint az elején, akkor konganának a szerverek, kevés játékos=kevés bevétel...de nem sírok, csak néha megjegyzem a dolgot. -
sixpak
nagyúr
válasz
#48613632 #4734 üzenetére
Randomokkal nyomjuk mindig, ha jó a csapat, akkor azért lehet aratni, már ha valaki tud lőni is, nem úgy mint én.
Amúgy más is észrevette, hogy kb. 3 hete iszonyú sok csaló lett, rendszeres a falon, ajtón, sziklán való átlövés, eddig ilyet nem láttam a 900 óra alatt, most viszont sokszor, videóim is vannak róla, döbbenet.
-
sixpak
nagyúr
Ha ketten vagyunk, akkor mindig a legnagyobb zúzdába ugrok, hamar vége lesz, lehet újat kezdeni...esetleg még le is tudok ütni néhányat, ha szerencsém van.
Nekem már 4-5 kill is sikerélmény, n00b vagyok, a kisebbik lányomnál viszont nem ritka az ilyen:
Mondom is neki, hogy szerencséd van, nekem meg nincs....
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4710 üzenetére
Pont most pingelte a kolléga, persze ott hagytam...
-
sixpak
nagyúr
Nekem nem nagyon akar indulni most...a többi EA multi megy.
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #4622 üzenetére
Csak nem...
pohár: restart origin.
-
sixpak
nagyúr
16,5 giga, PC-n, szép...
-
sixpak
nagyúr
válasz
gyuribácsi88 #4596 üzenetére
Ok, kösz...akkor keresek más játékot.
-
sixpak
nagyúr
Origin másnál is fekszik vagy nálam van a gond?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Szilágyi84 #4365 üzenetére
Persze hogy nincs csaló, senki nem kockáztatja a súlyos összegekért megvásárolt játékok...mostanában nem tudom volt-e ban hullám, de régebben egy-egy alkalommal több mint 500.000 köcsögöt b@sztak ki.
Aztán lehet én tévedek és elfogytak -
sixpak
nagyúr
Csak 6 hét, utána King's Canyon, alig várom...remélem nem after dark lesz.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4314 üzenetére
Még mindig nem tiszta, úgy tűnik...a kolléga azt kérdi, hogy az aktuális season vége után, mennyit kell várni a season 4-re.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4304 üzenetére
Maradhatna végleg, zseniális.
-
sixpak
nagyúr
Én béna vagyok sniperrel (is
), mire a szememhez emelem a scope-ot, már halott is vagyok, soha semmilyen játékban nem használtam snipert, tényleg gyalázatosan fos módon nem megy nekem.
(#4280) markknight: én annyit nem tolom, hogy megunjam bármelyiket is, főleg mióta kijött a PC-s RDR2, azóta 3x játszottam Apex-et.
-
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4278 üzenetére
R99 a kedvencem...ha van hozzá legalább egy blue mag.
G7-el szerintem 3-at nem lőttem még, rühellem a sniper puskákat, nem csak itt, minden játékban, az álmom egy olyan játék, ahol 0 sniper weapon van...na, ilyen nem lesz soha.
Nekem most a Prowler jön be, select fire-el, nagyon brutál hangja van auto-n. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4208 üzenetére
Ok, köszi.
Ár most nem fontos, inkább az, hogy ideérjen karácsonyig. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4205 üzenetére
1 charm, 2x150 crafting metal, egy legendary skin Prowler-re....de legalább ingyen volt.
Erről a boltról hallott mar valaki?
Ajándékba rendelném a Wraith hoodie-t, de gyanús, hogy az official apex storeban nincs is ilyen, vajon jó lehet?
Amugy free shipping worldwide, 2 hét a szállítás. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #4043 üzenetére
Nekem megy, az előbb toltam...a többi EA cucc is, Battle for Neighborville-t is nyomtam....szintén retek UPC...illetve Vodafone.
Szerk.: sorry, megállt nálam is, gondoltam levezetem az intenzív Plants vs Zombies csatát egy kis könnyed Apex partival, de összefosta magát.
-
sixpak
nagyúr
Már a második TEAM-be!!! futok bele az új módban, a büdös patkányok benn gubbasztanak egy szobában, egymással szemben. Report gondolom felesleges ilyen esetben...
-
sixpak
nagyúr
válasz
sirszevenap #3986 üzenetére
Hozzáérni sem kell, van egy sárga kör alatta, abba kell befutni...tegnap 5-ből, 5-öt nyertem (legends), kezd tetszeni, az elején nagyon kaotikus volt.
-
sixpak
nagyúr
Ebből két kör elég is volt.
-
sixpak
nagyúr
válasz
callmeakos #3847 üzenetére
Szerintem nem, jöhetnék ellenpéldával (3 supply bin egymás mellett, mindegyikbe egy purple bodyshield)
, de 2 nap után nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni.
Nem találtam map size comparison-t, de szerintem nem vészesen nagyobb... nekem úgy tűnik egyelőre. -
sixpak
nagyúr
válasz
markknight #3684 üzenetére
Ezért a Lifeline skinért még pénzt is adnék, ingame storeban vajon elérhető lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest