- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Valaki tolja még?
-
markknight
veterán
Kiadtak egy új trailert a mid season BP-hez: https://www.youtube.com/watch?v=3nQV-gT2ijU
Így átgondolva sokkal jobb döntés volt ezt így alakítani, mert legalább van egy kis izgalom, új jutalmak és a többi.
-
markknight
veterán
válasz
bukottangyal #9408 üzenetére
Ja, hogy mappot szeretnél választani. Hát ott ugye azt mondták, hogy nincs elég player, ami nyilván kamu. Szrnak ezek az egészre. Havonta collection event, 120. heirloom recolor, mert why not. Nagyon minimál dolgoznak már ezen a projekten, ilyen már nem igazán lesz.
-
markknight
veterán
válasz
bukottangyal #9403 üzenetére
Persze, most is eldöntheted mivel játszol. Ranked - Revival - Bot Royale vagy mixtape.
-
markknight
veterán
válasz
kispal87 #9397 üzenetére
Nekem ez az Angel City atmoszféra nagyon bejön, még 2021-ben írtam, hogy szeretném a játékba, úgy tűnik picit többet kellett várni
Bolygó az amúgy az angelia vajon? És itt nem egy valami a tenger közepén hanem mellettünk ott a város, na ilyen utcai pálya egyébként még nem volt.
-
markknight
veterán
-
-
markknight
veterán
Kijött az update megint nem megy a játék. Hogy a szrba nem tudják ezt 5 éve megoldani?!
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9392 üzenetére
PC-n nem is volt.
-
markknight
veterán
válasz
Vismajor01 #9383 üzenetére
Én játszogatok vele kb minden nap, de kb ennyi. Battle Royale mód nálam leves, BP-t nem veszek, tolom ezt a mixtape playlistet, lövöldözök 2-3 kört majd bezárom. Szóval eléggé ledegradálódott az egész.
-
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #9379 üzenetére
Sajnos ez ezzel jár, másnak ugyanígyüűrítették a libraryjét. Sajnos felháborító.
-
markknight
veterán
válasz
sirszevenap #9372 üzenetére
Rettenet elviselni a sok rentelőt amikor ott anyáznak neked, mert hülye módjára rambónak hitték magukat, téged meg árnyéknak. Marha sok ilyennel találkozom, nagyon unom.
-
-
markknight
veterán
A cross progress popup feljött már valakinek?
-
markknight
veterán
Na mi van Apex Legendák? Senki nem játszik ezzel a gémmel? Jöttem nézni mit szóltok a holnapi eventhez
Érdekesek ezek a skinek, lassan meg se lehet már mondani, hogy ki kicsoda
-
markknight
veterán
válasz
gyuribácsi88 #9296 üzenetére
Én is elengedtem, ki tudja mióta. Valamelyik nap elém dobta a twitter, hogy mi van a store-ba azt látom, hogy az a kva márvány wraith már a 77. recolort kapja. Példátlan lehúzás, a sok ostoba meg veszi mint a cukrot..
-
markknight
veterán
Kipróbáltam az új módot. Ekkora baromságot régen láttam. Egyik tag mindig szív mert a szabad ég alatt fogy a hp-ja. Erre kár volt állásajánlatot kirakni, ilyet én is tudok tervezni
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Legallja: [link]
-
markknight
veterán
válasz
ThySoul #9207 üzenetére
Örülök ha örülsz, de szerintem történelmi mélyponthoz érkezett a F2P lövölde kategória. Azt a Revenant skint már legalább háromszor újraszínezték. Az Epic konkrétan vért hugyozik, hogy tudják azt a skin minőséget tartani mint ami eddig volt, ezek meg szarnak az egészre. Átnyomják photoshopba (kb 10 perces meló) a színt és eladják újra.
Mindenki eldöntheti, aki nem akarja annak természetesen nem kötelező megvenni, de lényegében mivel mindenki lapátolja ezeket ezért ők nem is fognak fáradozni semmi különlegessel.
Amin pedig röhögnöm kell, hogy twitteren BÁRMELYIK dolgozó beszél a játékról, mindig odarakja a végére, hogy "fú ez még csak a kezdet, mennyi jóság jön majd még".
A játék zenéjének a készítője: [link]
Utolsó mondat: "So much new cool stuff coming this year."
Minden évben, minden szezonkor elsütik, halálos.gyuribácsi88: Elvagyok most a COD-dal, csak haterkedni jövök ide
-
markknight
veterán
Jövőhéten új event, twitteren jött velem szembe: [link]
A háromnegyede recolor meg most ugye eladják a piros wraith heirloomot is. Én komolyan nem értem, hogy minek nézik ezek a játékosokat? Ennyire hülyék a játékosok, hogy veszik mint a cukrot? -
markknight
veterán
Az EA kirúgott 200+ Apex Legends tesztelőt
Kérdezem én, az a 200 ember mit csinált eddig? Mit tesztelt? A skineket? [link]
Tényleg az utolsókat rúgja ez a szar.
-
markknight
veterán
válasz
callmeakos #9184 üzenetére
Valaha holt legrosszabb switch port, volt szerencsém hozzá. A Nintendos analóg nem is multis fps-re van kitalálva meg ráadásul bitang szarul is fut.. szégyelhetik magukat, hogy van pofájuk itt árulni skineke meg más dolgokat.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9170 üzenetére
Én azóta tiszta vagyok mióta kijött kb az új szezon. Játszogattam vele 1-2 napig, de aztán leraktam. A COD teljesen jól leköt, gyorsak a meccsek, ha veszítünk az sem baj, mert utána jön a következő helyszín ahol bizonyítani kell, meg általában mindig a tabella első helyén vagyok, szóval sikerélményem is van.
-
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Lehet én vagyok hülye, de 8 killre + második helyre 0 pont jár rankedbe? Az vagány
-
markknight
veterán
A fejlesztői videóba azt hazudták, hogy a játékra fókuszálnak és most nem lesz új karakter. Hogy meddig, azt senki nem tudja. Előbbi viszont nem jött össze, mert ugyanaz a foshtenger a játék ami eddig volt. Kaptunk új fegyót, meg legendes ballonokat, zászlókat a pályákra. Kis 0 forintos fejlesztői munkát igénylő nerf/buff kombó., meg egy rosszul megtervezett arenas pályákon játszódó béna Team Death matchet. Sajna az új COD szezon se lett túl fényes, hanyatlik a multiplayer élvezet hónapról hónapra.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9147 üzenetére
Ami jó? Passz. Minden ugyanaz mint volt, csak több skin van. A map change is kb annyi, hogy vannak ilyen nagy LUFIK a legendekről. Röhej már mit össze vergődnek. Gondolom jött 1-2 új arc a Respawnhoz, ennek hozománya a kaszt rendszer meg a tök idétlenre szabott legend választó. A nemezis is elmegy.
-
markknight
veterán
Kapott is egy törlést. Ezt a körökre osztott team deathmatcht nem tudom ki találta ki, de sok esze nem lehetett neki. Sok lehúzós recolor a collection eventben, meg jön a Wraith kunai recolor is, mert miért ne.. áhh cashgrab gané az egész. Ki a franc akarna mondjuk recon lenni ha az assault ilyen op képességet kap, hogy több ammót cipelhet?
-
markknight
veterán
Sajna ez az update nem túl jó. Felesleges bonyolítások a kasztokkal, meg nemtom.. nagyon tré ez a tdm mód is. Same old shit újracsomagolva
-
markknight
veterán
Szerverek befosva, egy firing ranget nem lehet kipróbálni. Pacsi.
-
markknight
veterán
A BP 150 heirloom shardot ad: [link]
Bár nem értem, hogy meg miért lett ez így kitalálva, hogy 150
Hogy lehet csak 50-et vagy csak 100-at költeni? Lol
-
markknight
veterán
És amúgy! JÖNNEK A BOTOK!
-
markknight
veterán
Hoppá: [link]
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9118 üzenetére
Én diamond voltam elég szokszor, egyszer master is, tegnap kb nulláról mentem föl. A BP-t meg vágom, hogy a challengek miatt, csak szemléltetni akartam, hogy mennyit játszottam
A platinumos balfaszokat szintén ismerem, de itt most alsóbb szinteken is jók voltak a társak.
-
markknight
veterán
Én ha tehetem kikapcsolom a crossplayt. A COD-ot pl csak úgy játszom, de azért mert ott van annyi játékos, hogy elbírja a játék. Viszont itt Apexnél PC-n nincs lehetőség a kikapcsolásra, ha meg konzolon kilövöd akkor marha sokat kell várni 1-1 meccsre sajna.
Nekem season 4-ben volt a legjobb a KD-m, ott élveztem talán a legjobban a játékot. Revenant után határozott lejtmenetbe kezdett a játék, ami season 7-tel kezdett normalizálódni, majd onnan megint irány lefelé.
A dolgot amit mondasz én is érzékelem, vért kellett hugyoznom most goldig, pedig már lassan vége a szezonnak, ilyenkor már a kutya se játszik rankedet, meg aki olyan az már régen platinumban csücsül, ergo a legalljával kéne találkoznom akikre ilyenkor meccsenként 10-15 killes átkokat lövök, de ez most elmaradt. Nem hinném, hogy a covid alatt lett mindenki profi inkább csak az van, hogy kurva sok a smurf. És nem kezdenek velük semmit.. Leszednek, megnézem kivót.. hát és vagy a level 1-25-as Wraith, Pathfinder vagy Bloodhound. Nagyon valid, igen.
-
markknight
veterán
Sikerült jó sokat játszani most, felhúztam magam BP level 60-ra. Nem fogom megvenni, kell a francnak a sok lom, viszont azért vannak érdekességek a játékban
Ami PS oldalról nyilvánvaló az az, hogy a randomok sokkal ügyesebbek mint eddig bármikor. Nem azt mondom, hogy nincsenek szar körök meg full profik a játékosok, mivel én sem vagyok az. De egyre jobbak rankedbe, simán mertem elmenni healelni vagy visszavonulni amíg ők aprítottak.
A meta az nem tudom milyen irányba megy, de ez a light ammós spitfire még mindig vicces, a wingmanbe sniper mag meg ammó szintén. A laser sightnak értelme nincs és nem tudom.. tök inkonzisztens, day 1 ezek jobban ki voltak találva. Amit kiszúrtam, hogy ilyen totál baromság egy-két karakternek még kasztja is. Loba mint healer? What?
Most én annyira nem sírok a lack of content és a matchmake miatt, el vagyok vele, aztán meglátjuk majd a hétfői trailert meg a ígéreteket.
-
markknight
veterán
Én sem vitázni akarok, de mindenhol ezt az aim assist dolgot olvasom, ami lehet igazságtalan és valszeg megszoktam, viszont most 6 hónap PC élet után visszamenni Konzolra irtó nehéz volt, ismét újra kellett tanulni a célzást mert kb 2 méterről se találtam el senkit.
Ami viszont fontos, hogy a kapu tényleg nyitva áll mindenki előtt és ha én azt látnám, hogy a gép “csal” ha kormánnyal tolom, akkor biztos fognék egy kormányt és azzal játszanám ezt a sz@rt -
markknight
veterán
Amúgy a kövi szezonnal új chapter kezdődik, állítólag szezon megnevezés sincs, ilyen lájtos rebootot nyomnak a játékra és lesz TDM meg folyamatosan változó ltm-ek.
-
markknight
veterán
Más az ujjaddal, meg más az egész kezeddel irányítani a célzást. De hajrá, ha szerinted ennyit hozzárak akkor várom a screenshotot ahogy feljutsz predatorba
Bírom a sok okoskodót is, akik szerint a controller nagyon durva, meg csalás stb. Ott a lehetőség gyerekek, bizonyítsatok! Senki nem mondta, hogy csak egérrel meg billel kell játszanotok. Tessék controllerezni és mutassátok azokat a videókat screenshotokat ahogy az ALGS-ben nyomjátok.
-
markknight
veterán
Mennyire igaz
-
markknight
veterán
Mai hír, hogy a single player Apex játék fejlesztése leállítva, abból már nem lesz semmi. Tegnap már jönnie kellett volna egy stories from outlands videónak, de elmaradt. Két hét van az új szezonig, ilyenkor már szoktak menni a promók.
Én látok rá esélyt, hogy kilövik a gémet a francba. Season 5 után valahogy elfogyott a craft, de talán a Valkos season volt az utolsó értékelhető. Ez a mostani meg az előző season is vicc a köbön.
Wingmanbe sniper mag -
markknight
veterán
-
markknight
veterán
Májusban az EA kilövi az Apex Mobile szervereit, ennyi volt. Egy évet nem élt a játék
Szerintem max 1-2 év és ez is a sorsára jut. Kövi szezon legend nélkül jön állítólag
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #9064 üzenetére
Azért a Warzone-ban tegyél egy próbát előtte. Ott megismered a mozgást meg úgy a mechanikát, nem akarlak rábeszélni, de én se voltam egy nagy COD fan, aztán valahogy mégis behúzott. Haverokkal a legjobb természetesen. És sajnos igen, piszok drága és ennyit marhára nem ér. Viszont tavasszal fogják majd felezni az árakat, akkor érdemes lesz kipróbálni.
Ja és a grafika se olyan mint amilyet össze vissza hadováltak meg mutogattak a videókba. PS5-ön szerintem a 2019-es sokkal jobban néz ki mint ez, na mindegy legalább a fovot lehet állítani.
-
markknight
veterán
Én a sima verziót vettem és marhára ideges lettem, hogy Ghost-hoz meg Price-hoz vault edition kell 30 ezerért.. Amúgy én se vagyok vele felhőtlenül boldog, a 2019-es szerintem klasszisokkal jobb volt és jobb is a mai napig. De legalább van mivel eltölteni az időmet. Én most kőkeményen a single játékokba tolom az időmet filmek helyett is.
pitepeti71: Én se nagyon szerettem régen, de a 2019-es belopta magát a szívembe
Egyébként úgy általánosságban átnéztem a régi Apexes videóimat és jókat nosztalgiáztam. Vettem direkt PS5-öt is, hátha az a probléma, ám hiába próbálok már úgy játszani vele mint régen, az a vonat elment sajnos, nem tudja sehogy azt az élményt nyújtani amit az első 1000-2000 órában. És ez nem feltétlen a matchmake meg a Respawn hibája, nálam sajna leégett ez a gyertya, de ha álmomból felkeltve kérdezik mi a kedvenc multis játékom biztos az Apexet mondom, sőt szerintem minden idők legjobb multiplayer játékáról beszélünk.
Egyébként a fenti véleményemhez nagyban hozzájárul, hogy konkrétan mindig legyalulnak a smurfok. Én nem tudom mit lehetne ezen változtatni, de így nagyon nincs jól a játék és elveszi az embernek a kedvét a játéktól. Volt olyan, hogy pont egy lvl1-gyes Pathfinder fingatott ki, tehát egy frissen regisztált emberke.
-
markknight
veterán
Áhh, srácok már mindig ugyanarról a témáról írtok folyamtosan regényt
Nézzetek meg engem, én már megvettem az új COD-ot és azzal égetem az agysejteket
Az Apex már jobb nem lesz, letolt gagyóval várom a következő igazán jó FPS játékot.
-
markknight
veterán
válasz
chungee #9020 üzenetére
Szégyelhetik magukat. 2022-re ígérték, aztán még nekik állt feljebb, hogy a twitteres Apex fanoldal kirakta, hogy wtf. Gyalázat, hogy már millió játék megcsinálta, hiába takaróznak az átjárhatatlansággal meg a sok gonddal. Ameddig a sz@ros battle pass meg a skinek ugyanannyiba kerülnek mint Fortnite-ba, addig szeretném elvárni tőlük ugyanazt a minőséget. Nem igazán érdekel, hogy a Jedi Survivort fejlesztették, meg azt se ha kicsi a csapat és csak 30-an vannak.
EPIC oldalon a Fortnite-hoz a next gen patch a PS megjelenésekor day 1 már kint volt! Ezek meg tavaly tavasszal begurítanak egy köztes megoldást a konzolosoknak.
-
markknight
veterán
válasz
markknight #9018 üzenetére
Meg belegondolsz, anyagilag ez jobb nekik mert akkor újra vásárolni fogsz mindenféle dolgot ha már platformot váltottál
-
markknight
veterán
Jött a héten új trailer a Seeres heirloomról. Meg olvastam ilyen leakeket, hogy az Arenas megy majd a kukába, amit mondjuk kétlek.
-
markknight
veterán
Akkora bunda amúgy az egész mint a ház. Én nem hiszem el, hogy pl Shiv az összes meccsén ilyen 5000 ezer DMG-t meg 20+ killeket gyűjtöget állandóan. Mintha folyamat noobokkal dobná össze a gép, direkt. Nagyon jól játszik, de hogy konkrétan MINDIG szétgyalulja az egész szervert.. sok.
-
markknight
veterán
Ez az új karakter a Ballistic vagy Ballastic elég érdekesen fest, mondhatni öregapó
Kíváncsi vagyok meleg-e vagy esetleg panszex, alig várom h megtudjam twitterről
-
markknight
veterán
Ilyet se sűrűn látni. Arenasban az enemy a mi térfelünkre spawnolt, a fenti állapotjelzőn meg nem is szerepelt.
-
markknight
veterán
Pitepeti: OW 2 gyertya leégett? Most, hogy megcsináltam a BP-t nekem speciel nem sok kedvem van már játszani vele
-
markknight
veterán
Packet lossos szép estét!
Úgy tűnik 15 szezon nem volt elég arra, hogy rendrevágják ezeket a fos szervereket. Kínunkba már ott szakadtunk a random idiótákkal a játékba, 77x kell felvenni egy fegyót, hogy végül meg is kapd.
-
markknight
veterán
Ugyan. A Respawn azt csinál amit akar. Már a Titanfall 2-ben is megmutatták a sok in app purchase-szel meg a többi lehúzó fossal. Szabad kezet kaptak még a milliós fosbyte enginet se használják, hiába nyomta őket a kiadó. Ne mentsük őket, asszisztálnak ők mindenhez a stickereket meg a health item matricákat se az EA találta ki.
Egy EA-s fosban sincs ez a 1 darab legendary 777 ezer színváltozatban lehúzás, valszeg az sem a patkány EA agyszüleménye. Érdekes a Fallen Orderbe nem voltak ilyenek, miért? Mert a Respawn azt mondta. A Battlefieldeknél is ment a tökvakarás a képzetlen alkalmazottak részéről, ha én lettem volna a helyükbe én is kiadatom azt a játékot, hogy legalább valamit termeljen vissza az a valami. Kb az összes stúdiójuk ezt csinálja milliókból a semmit, aztán dobbantanak máshova.
-
markknight
veterán
válasz
#48613632 #8894 üzenetére
Mindegy, mérgemben nyomtam rá egy deletét. Így már biztos nem fagy ki. (majd pár nap múlva felrakom megint
)
Én tényleg nem értem, hogy van ez, hogy casualba az én csapattársaim fél órákig lootolnak, soha senkit nem találnak el, de engem ziptrailről egy pillanat alatt lekapnak
Tegnap voltak nálam is vicces pillanatok. Fuse srác shield nélkül kiállt harcolni 3v1 és ez önmagában is poénos, ám képes volt 3 négyzetméteren magára durrantani a saját ultiját
-
markknight
veterán
Nálatok is fagyogat a játék? Egyet gondol és kész, lefagy az egész. Most legutóbb nem csak én hanem a kandzsi csapattársam kifagyott csak én visszaléptem. Eddig ez nem volt.
-
-
markknight
veterán
Most akkor Fuse meg BH komolyan melegek és egymásnak enyelegnek? [link] Jeez
-
markknight
veterán
Azért ez a Wraith mythic skin nagyon odavág: [link]
-
markknight
veterán
Én vettem egy Switchet a napokban és letöltöttem az Apexet is. Borzalom. Gyerekek, ha láttatok már rosszul futó mosottas trét egy low-res konfigon, akkor ez az.
Aim assist kb nincs, a switch ravasza pedig igazából gomb, meg nem is mozog annyira az analóg mint a többi konzol esetében.. a legjobb pedig, hogy ha kilövöd a crossplayt akkor 10-20 percig keres meccset.. nem vicc! Múltkor 10 percig álltam mire írta, hogy egy emberke van a queue-ban xD Ha meg úgy hagyod a crossplay olyan xboxos ps-es társakat tol, hogy becsinálsz. Káosz, minek is kellett így ezt kiadni erre a platformra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max