Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
nagyúr
Találtam egy helyet. 10/6x találsz itt arany backpackket. Nem tudom, hogy bug-e.
-
ssgk
aktív tag
Nagyon változó az arénában lévő játékosok skillje.... ezzel kéne valamit kezdeni hogy játszható legyen egyáltalán,
Kiégtem R6 on gondoltam megyek egy apex et, első 2 kört nyertem úgy hogy nem játszottam kb 1 hónapja. első körben 13 killel, másodikba csak lehozta a másik két random, viszont 3. 4. körbe jó loot mellett is olyan erősek voltak hogy izgalmas volt, több perces csatákkal, fél szeró aratta egymást, ott ki estem a közepe fele, végig néztem a menetet, azok viszont túl erősek voltak így visszatérve.
Legalább a saját szinteden levőket válogatná össze... 30 as szinten jó látni ha a champion egy lvl100 as 12e kille meg valami milliós sebzéssel xDJA és MINEK lehet menübe karaktert választani HA egy ugyanúgy lifeline main el dob össze aki elviszi előled ?
Sőőt volt hogy 3 lifeine volt együtt xD egyik ki is lépett én meg szerencsétlenkedtem pathfinder el xDD fedezékbe healelni akartam erre kiszaggattam a szikla mögül hook al xDD -
A karakterek után járó double xp már nem játszik?
Nem volt reset tegnap... -
Maxxy10
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Még mindig csak terv fázisban van.
-
Szilágyi84
senior tag
Nem úgy volt hogy bűntetik a kilépegetéseket? Én vagy 2 hétig nem játszottam de most még mindig lelépnek egyesek. Viszont tegnap történt először hogy magyar sráccal kerültem össze.
-
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Én mindig viszek egy idiótát a csapatba, így nem én vagyok a legbénább.

-
xkoti
senior tag
Egyébként ma végre letudtam ülni játszani
És kár volt komolyan igaz lett egy winem de ennyi kész az emberek akikkel össze dobott azok totálisan kiégettek...
Még mindig a legnagyobb problémám ez a kilépkedős dolog ... -
PAtr0n
addikt
válasz
craftsman01
üzenetére
Nem arról volt szó, hogy valamelyik peccsben csökkentik bizonyos helyeken a fegyver loot-ot? Lehet csak én képzeltem be...
A lényeg, hogy Mozambikból legyen bőven.
-
zsoika
addikt
válasz
pulyka jocó
üzenetére
+1
-
craftsman01
senior tag
válasz
pulyka jocó
üzenetére
Ja mostanában tényleg előfordul töbször,hogy egy adott helyen szinte semmi csak lőszer páncél meg a többi haszontalan ami kezdéskor nem szükséges.
-
pulyka jocó
senior tag
Csak én vagyok ilyen szerencsés, vagy veletek is előfordul hogy már a 3-4.házban futkorásztok, de semmi fegyver nincs? 🙄
Ha mégis az mozambique
-
gyuribácsi88
addikt
Mivel csak steam közöl adatot normálisan arról hogy mennyien játszanak a játékokkal épp, megnéztem hogy 1-1 játékkal mennyien játszanak és mennyien nézik.
Dota 2; játszanak vele 800 ezren, és nézik 80 ezren.
PUBG; játszanak vele 700 ezren, és 42 ezer néző van.
CS:GO; 500 ezer játékos, 28 ezer néző.
-
Gebriel
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mennyi az a sokkal kisebb bázis
Van róla esetleg valami forrás, hogy jelenleg hányan játszanak az Apexel és a többi br játékkal?#2477-ban szerintem elég jó megindokolta, hogy kb nem sok jelentősége lehet a nézők számainak csökkenése.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
craftsman01
üzenetére
Jó az. Legalább egy szellemi nyomorulttal kevesebbre kell figyelned és csak magadtól nem látod az előtted két centire földön hempergő enemyt.

-
gyuribácsi88
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Azért mert kevesen nézik? BF5-öt szinte senki nem nézi, mégis rengetegen játszanak vele. Amíg elindítok egy játékot itt apexben és maximum 5 másodpercet várok arra hogy találjon is szervert, addig nincs miről beszélni. Milliók játszanak vele, viszont kevesen nézik, na bumm. Ráadásul egyik nagy streamer se játszik vele, és az ő bázisuk dobja meg a twitch számokat, (shroud, disrispect, ninja, stb) ...
-
Ribi
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
És jöhetne már egy opció, hogy a kifagyott játékos vissza tudjon menni x időn belül.

Akár újraélesztéssel, hogy ne legyen belőle bármiféle előny. -
craftsman01
senior tag
Jöhetne már az 1 órás bann indokolatlan kilépésért.
-
Gebriel
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Kb két havonta jön egy ilyen hír, hogy valamelyik br játéknak csökken a népszerűsége. Utána meg pár hónapra rá, hogy újabb rekordszámba játszanak vele.
-
Carlos Padre
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight
üzenetére
És a sok idióta a mai napig nem tudja, hogy az ajtó betörhető, a gáz hordó meg kilőhető.
Sokan nem szeretik a karaktert, szerintem meg nagyon fun azzal tolni. -
markknight
nagyúr
Caustikkal megunhatatlan a genyóskodás
Bezárni őket a térbe, odavágni a mérget.. áhh
Óriási. -
Maxxy10
addikt
A supply ship csak szerintem rohadt hangos?
-
PunkZoli
aktív tag
Ha valaki később veszi meg a szezon passzt, akkor sem kell az elejéről kezdenie az xpzését ugye? Mindig kapta eddig is a piros xp-ket?
-
Ez a battle pass TOP5 finish of the day mire vonatkozik?
-
válasz
markknight
üzenetére
EA
-
Maxxy10
addikt
Mostanában olyan mintha nem is lenne rajtam páncél rögtön az életem megy le( Xbox one).
Más is tapasztalta ? -
markknight
nagyúr
Ezeket a skin követelményeket igazán kivehetnék a storeból, semmi értelme. Hadd lehessen már elkölteni azt a piros bizbaszt is.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Here is your code for 1000 Apex Legends Coins promised by your friends at Xbox! Redeem on your console or Xbox.com/redeemcode. KMKQC-JKPTV-7D3C3-2YQ4J-MC6CZ
-
Piistii
tag
Ha valakit érdekelne game KillerPista néven vagyok fent az origin
-
markknight
nagyúr
Ráadásul nem tudom, hogy vagytok de irtó zavaró az armshield számomra, főleg mert utólag kapcsol be.
-
PunkZoli
aktív tag
válasz
callmeakos
üzenetére
pedig csak annyit kéne csinálni a shieldjével, hogy befelé nem enged, de belülről ki lehessen lőni. Persze belehetne mennie ellennek.
-
callmeakos
veterán
Casuticnak nagyon jót tett a buff, elég jól lehet vele menni most hogy nem egy mozgó céltábla, legalábbis mióta kijött az új patch, már kettőt is nyertem vele, pedig kaptam rendesen az ívet. Szegény Gibraltar viszont még mindig ugyanolyan haszontalan. Az az armshield továbbra is hullagyenge.
-
Gebriel
veterán
Mint írtam ott még max ha 5 órám volt a játékban. Persze, hogy full lassú az egész.

De kerestem neked egy olyan videót ahol a játékos úgy nézik benne van már a játékba.
(Nem tudom ki ez, az első videót választottam ki ami szembe jött velem a YT-on)
Persze mindig gyorsabb lesz az egeret oda mozgatni valahova mint egy kontrollert, de szerintem teljesen felesleges piszkálni ebből a szempontból bármelyik platformot. -
Ribi
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
3x azért enyhe túlzás. 90-ről tudod talán 110-re venni, ami nem vészes.
Bezzeg quake-ben lehetett 360-ra is venni
-
Maxxy10
addikt
Főleg konzolos kollégáktól kérdezem,hogy náluk a field of view mennyire van állítva?
-
craftsman01
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Azon a sebességen? Látszik nem vagyunk egy korosztály, a mai gémek sehol nincsenek a régi játékmenet tempóhoz, kivéve Apex
Sok sok éve most érzem, hogy na ez hiányzott már rég.Remélem nem cseszik el. -
zsoika
addikt
válasz
craftsman01
üzenetére
Nekem is pont ez tűnt fel. Vicces

-
craftsman01
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Ki,én? Mit nagyzolok?Normálisan kérdeztem valamit,ami a játékmenetre irányult nem arra mikor kezdek új meneteket.
-
Gebriel
veterán
válasz
craftsman01
üzenetére
Nem tudom, biztos a HC játékosoknál pörgősebb a játék.

Nekem max ha 5 órám volt benne. -
Gebriel
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Healt kellett volna elnyomni nem a shildet
utólag visszanézve.
De volt izgalom.
Köszi
-
Gebriel
veterán
Így elcseszni a végét
[link]
Van még mit tanulni.
-
Wolteri
csendes tag
Van valami különbség szimpla ps4 és ps4 pro között apex terén?

-
Gebriel
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Na majd letesztelem ha lesz rá időm, azért köszi az infót.

-
Gebriel
veterán
Na az király, ha lehet.

Kíváncsi vagyok poénból meglehet-e csinálni, ha utánam ugrik az enemy és akkor nyitok egyet zuhanás közben és egy kicsivel később bezárom.
Akkor ott fog a levegőbe zuhanni folyamatosan az egyik kapuból a másikba?
-
Gebriel
veterán
Egyébként Wraith-al a portal kaput csak szilárd helyre lehet rakni? Vagy ugrás közbe a levegőben is nyithatom- zárhatom?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Összességében a battle royal játékok ilyenek, amennyiben nem solo módban játszik az ember.

Ilyen jellegű extrák azért nincsenek. Olyan viszont azért van, hogy melyik weapon a best choice éppen (ami változhat pont a folyamatos buff/nerf miatt), melyikkel van nagyobb esélyed valaki ellen, persze ez egyéb tényezőktől is függ, de a legfontosabb az, hogy jó csapattársaid legyenek, akik ismerik elég jól a játék működését.
-
Gebriel
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Köszi.
Én pár napja kezdtem el játszani az Apexel, hihetetlen, hogy mennyire a csapatjátékra épül.
Soloban marad az ember nagyon lecsökken az esély a többi squad ellen. Sajnos nagy többségben az első összecsapás végére egyedül maradok.
Ezért is érdekelt, hogy milyen extrák vannak ami növelni tudják a túlélést.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Na várj, kicsit elbeszélünk egymás mellett.

Én vagyok a fejlesztő. Ha egy karakter, vagy fegyver tulajdonságait pozitív irányba javítom, akkor BUFF -ot adok neki.
Példa I: A Peacekeeper range -ét (lőtávolság) 15 méterről 25 méterre növelem.
Példa II: Pathfinder kilőhető kötelének távolságát 200 méterről 300 méterre növelem.Ha ennek az ellentétét teszem, avagy egyes értékeket csökkentek, akkor NERF -et kap.
Példa I: Mozambique lőtávolságát 25 méterről 20 méterre csökkentem.
Pelda II: Wraith active képességének idejét 5 másodpercről 4 - re csökkentem.Mindel komplexebb egy játék, annál több mindenhez lehet hozzányúlni, ezeknek az értékeknek a mozgatása pedig fontos a balanszolt játékmenet eléréséhez.
Az eszközt változtatásokat a fejlesztők patch note formájában tudatják, ezekből tudod meg, hogy a kedvenc vagy éppen utált fegyvered értekei milyen irányban módosultak.
-
Gebriel
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Köszi az infót.
-
markknight
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
Ügyesen a redditre posztolják, a hivatalos weboldalukon még semmi (wtf?). Néha instagramra kidobják huszadszorra ugyanazt a karaktervideót amit már láttuk ezerszer, de én speciel ezt az egész kommunikációt nem szeretem amit a Respawn használ, az egész social jelenlétük úgy szar ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak feltételeztem, mert volt valami acsívment, vagy progressz, hogy érj el 5 karival 125ezer szezon xp-t, de lehet csak hallucináltam 

Van róla esetleg valami forrás, hogy jelenleg hányan játszanak az Apexel és a többi br játékkal?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)