- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Savanya
addikt
Tudja valaki hogy hol lehet AOPEN házhoz USB-AUDIO előlapi kis panelt kapni?
Sajnos nem volt benne a házamban . -
Lacza
senior tag
De akkor még mindig nem tudni, hogy lehet e táp nélkül kapni az Aopent?!
Jó lenne már venni egyet mert a karton doboz házam v0.006 nagyon foszlik szét és a macska is beköltözött és a ventillátorral játszik -
Fawkes
őstag
Virtuálisan nem tudok fagyizni a százasomból!Na mindeggy majd máskor.Ha van egybe annyi pénzed hogy kitudd csengetni a 75000huf-ot akkor XaserIII V2420A[nem 2000a meg ilyenek hanem v2420a!]És nem kell venned ventit abba is 7 venti van meg sok minden más szal ha van lé akko TT Xaser!Ha nincs akkor Aopen!
-
Fawkes
őstag
Nem tudom még nem volt szerencsém xaserIII házikóhoz de mindkettő jó viszont árban kicsit külömböznek!Én is xaserIII-at akartam először venni de nem volt annyi zseton s akkor jött a h700b!De a xaserIII v2420a nagyon ott van 7db elég halk venti,1db hardcano,alumínium,nagy[sok kimenet igaz a ház tetején] 420w-os táp 2ventivel,meg mittudoménmégmi van abban de nagyon pöpec egy hátránya van az ára.Megrázó de ennyi extráért fizetni kell mégpedik 75000huf-ot.Remélem elég kimerítő voltam ha van elég zseton akkor xaserIII!Ha nincs Aopen de nem fogsz Az Aopenben sem csalódni!
-
Én nem tudom, de szerintem bőven elég egy kb. 10ezres ház is (főleg ha kevés valakinek a pénze)
-
Lacza
senior tag
Most már csak az a kérdés hogy a brevia adja e táp nélkül?
-
Fawkes
őstag
Amúgy igen az egyik felén az oldallaphoz tudod rögzíteni a másik felén az alaplaptartóhoz.
-
Fawkes
őstag
Dejót nyaraltam!
-
-
Fawkes
őstag
Na visszatértem csak tudjátok nyaralni kell!
Na szal én befelé nyomatom a vinyóra a levegőt de ki is lehet húzni.1db ventit kapsz jó halk összesen 7 db ventihely van!Oldalt 2 elöl 1 hátul 2vinyóknál táp fölött 2!
-
Atlantis
veterán
De jól elbeszélgetek magammal.
Közben eszembe jutott még valami.
Hátul, amit a procitól kifúj meleg levegőt+ami a táptól jön kifelé, azt elvileg frankón visszaszívja a fent a vinyókra, nem? Lehet hogy rosszul látom. Vagy a vinyókhoz is kifelé fújó ventiket kell szerelni?
Táp: monitorozhatóság van rajta? Esetleg kézi fordulatszám-állítás...
Fawkes, többiek,halló, merre vagytok? -
Atlantis
veterán
Na, kicsit én is utánajártam, lenne néhány kérdésem:
A ventik:pontosan mennyi van belőle?(hely/hozzáadott). Inkább magam vennék bele ventit.
Az ajtó belső fala és a ház előlapja között mennyi hely van? CSak mert beraknék egy Vantec fordulatszámszabályzót, és jó lenne tudni, elférnek-e a gombjai?Milyen ventit ajánlatok hozzá? Lényeg, hogy halk legyen, még ha minden helyre teszek ventit. -
Atlantis
veterán
Ezek a táp feletti vinyóhelyek elég furcsák. Elér oda valamilyen kábel? Nincs a táp meg a proci felett melege egy vinyónak? Mennyi venti jár a házhoz?
Ha jó láttam, a C változat ajtó nélküli és elég szép. Be lehet ezt szerezni Mo.-n? -
cyberdoom
tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem Chiftec dragon server ház (DA-01WD-FPD)+ 550W enermax táp ''kettősnél'' szerintem nincsen jobb. Nem nyálverésből írom, de szerintem a különböző csili-vili neonos, aluminiumos,thermaltekes házak elbújhatnak emögött. Ultrabutál nagy(nehéz), sok férőhelyes,jól szerelhető, komoly megjelenésü de mégis vidám kisugárzású tornyocska ez.
Persze ízlések és pofonok. Árat persze mindeki tudja....főleg 550W enermaxal
-
launcser
senior tag
na utánanéztem pontosan énis
valami brevia kft-nél 350-es táppal a h700b 29 Bruttó
majd megkérdezem lehet e táp nélkül, és ugy mennyi lenne
ha nem akkor keresek embert akinek kell ilyen ÚJ táp -
nokamiki
senior tag
Visszatérve az én kérdésemre:
Igazatok van végül9s szép az ajtóval!
Rájöttem hogy jobb is az ha van ajtaja mert ha már szürke-fekete a ház akkor hogy néz ki fehér 5,25-ös meghajtókkal.
Mégis csak jó ez az ajtó mert eltakarja ezeket a rondaságokat! -
launcser
senior tag
valaki irt nekem mailt, hogy kéne neki a táp, ha veszek házat
csak ha válaszolok neki az nem frankó, nem küldi el
szóljon, nemsokára veszek -
-
Fawkes
őstag
Nagyon jól fogalmaztam bocsássatok meg a szakszerűtlen megoldásomért!
-
Fawkes
őstag
Én nyitootam a topicot de képesvoltál ennyit leírni?Na mindeggy csak annyi hogy nekem nincs oldalt hátul olyan ventihely!Különös!Hümmm!
-
VaSSaGo
csendes tag
válasz
strike-force #39 üzenetére
http://translation.paralink.com/url_mode/urlbot.asp?direction=65540&template=Default&autotranslate=true&url=http://213.221.104.186/pcmax/forum/portal.php?web=articles&id=11112&page=0
még egy link...de sajna német..viszont vannak képek -
VaSSaGo
csendes tag
-
-
VaSSaGo
csendes tag
na ez bizony nekem is tettszik :-)
bár nem sokkal többért már BX-es Chieftec-et is lehete venni (táppal azt is asszem)
az érdeklődőknek itt egy link, ahol jobb minőségű fotókat találhattok:
http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?style=album
egyébként hol a legolcsóbb ez a ház? mert nagyon úgy néz ki, hogy rástartolok
kéne valami szép, AJTÓS ház a nappaliba...ennél jobbat még nem találtam. -
nokamiki
senior tag
Sziasztok!
Ilyen házat szeretnék venni de egy kicsit idegenkedem az ajtótól ami az 5.25 helyek elött van de a másik fajta ház amin nincs ilyen az 40000 fölött van (na persze 400W-os táppal!
Tehát milyen ez a ház?
Le lehet venni azt a bizonyos fedelet?
Köszi
Csá -
fizi
csendes tag
FAWKES:
Ha megoldható, tudnánk-e telefonon beszélni. Most vettem H700B házat és pár dolog nem világos nekem. Te már biztos mindenre rájöttél.
Előre is köszönöm! -
robekri
addikt
Táp nélkül lehet venni ilyen 700B-s házat! Ja és gondolom a belseje nem vágja szét a kezed!
Üdv.:Robe -
ap
csendes tag
válasz
Charlie Gordon #17 üzenetére
Köszi a linket!
Akkor ezexerint arra kell vigyaznom, hogy ne fullATX-es lapot rakjak a 600-asba, mert arra kicsi.Kérdés, hogy a jelenlegi alaplapom (Abit BE6) belefér-e, mert egy ideig még az marad.
-
Charlie Gordon
aktív tag
Itt egy teljes cikk a 600-ról : http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=224&p=6.
-
ap
csendes tag
Én a 600-ast néztem ki magamnak Aopen-ből, de nem volt infóm a tápjáról. Mindenféleképpen egy csendes gépet szeretnék összerakni, ezért kérdeztem, hátha valaki találkozott már ezekkel a tápokkal személyesen, és el tudja mondani a tapasztalatait.
Szóval plíz, ha valakinek van valami infoja ezzel kapcsolatban, ossza meg velunk.
Amugy nagyon kiraly a haz! -
launcser
senior tag
táp nélkül lehet venni? és ugy kb mennyi, ugy lenne jó
nem akarom már lecserélni amit sok pézért vettem..
ja meg kevés kis hdd hely van (3,5'')
de meg most vettem észre hogy a táp fölött van még á ez király
és a front io optional az mennyire opcionális? az is jól jöhet
asszem spórolok balcsin -
ap
csendes tag
Milyen a tápja, mit lehet róla tudni (hangos/nem hangos, leadja-e a teljesítményt vagy nem, stb)?
Érdemes megtartani, vagy inkább cserélendő egy Chieftec-re vagy Enermaxra? -
Fawkes
őstag
Na jöttem áradozni most is itt figyel olyan f@sz@!Amúgy vlaki kérdezte hogy van-e a winyó előtt vennti hátul már tudja az illető hogy van a vinyónak 2 8cmtis de elöl is ott viszont kétoldalról fújja a vinyóra a levegőt!Pöpec!Extra=ajtónyitásjelző!Faintos!Na ennyit róla mert így nem élvezet hogy elmondom mert ezt látni kell!
-
dzsoni
senior tag
-
Cane
őstag
Vki dobjon már erről a házról 1 linket!
-
Jha közben találtam egy képet. A táp fölötti winyótartónál van 2 8centis ventinek is hely. ugyhogy fain
-
Fawkes
őstag
Megvettem!32000huf-ért nem semmi!Sines rögzítés 350W-os táp masszív jó szellőzés a power gomb színe változik!Most sajna nincs időm sokat írni de holnap fogok!Na még egy kicsit!Kivehető alaplaptálca![mondjuk ez nekem nem sikerült]Szerintem *****jó!Előlapi usb audió kivezetés!Na jó mennem kell!Pá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest