Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Komplikato #19156 üzenetére
gömbölydedebb <--> kawaii
Nem összeegyeztethető fogalmak. :>
De ő itt nem "kawaii", hanem ***z**l****n *ze**.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
válasz Komplikato #19160 üzenetére
Nem magyarnak való meló. Itt a kaják ideális alakja a káosz, ld. lecsó. De az animékben az a furcsa, hogy mindig percek alatt dobják össze. De lehet hogy ennyire prók, az indiai 2 másodperces lepénykészítés után nem csodálkozom semmin.
-
válasz Komplikato #19161 üzenetére
Én is mindjárt 30.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Crystalheart
őstag
válasz Komplikato #19163 üzenetére
A helyi Tokio blogban Mave13 leírta, hogy egy ilyen közös főzős programon csinált nekik valami krumplifőzeléket, vagy mit - a zöldségesnél úgy néztek rá, mint egy ufóra, amikor 3 egész kiló burgonyát kért -, azt szerették, bár nem nagyon volt türelmük kivárni, amíg megfő a krumpli, és inkább félnyersen kezdtek bele. Aztán amikor megfőtt, nyugtázták, hogy úgy tényleg jobb. Furák.
(Hát de a sóskafőzelékhez mit szólnának, az tényleg úgy néz ki, állagra is, mint a rajzfilmek sztereotipikus börtönkajája... Vagy mit szólnának ahhoz a 15 liter babfőzelékhez, amit én itthon három főre főzök egy-másfél napra... )
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #47129 üzenetére
Hivatalos info nincs tudtommal, de pletyka szerint lesz folytatás.
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #47139 üzenetére
-
Archanon
őstag
válasz Komplikato #48132 üzenetére
Én is nézem, nagyok az elvárásaim így az első rész alapján! Egyelőre simán zseniálisan miafeneezazegész.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Farkassacred
őstag
Ezt nevezem indulásnak.. Nem semmi első részt tettek le az asztalra, ő most a legszimpibb számomra a szezonból a nem folytatásos animék közül. (Bár a Horimya se sokkal van lemaradva tőle ). Kíváncsi leszek a kövi részekre nagyon is. Volt benne néhol Paprikás érzés nem is kevés, a libabőr nem maradt el itt se.
Szerencsére a Mushoku is tartogathat még valamit a szezonban, reméljük nem vált át idővel Tabitabi-ra..Michell: Az a Byoui tetszik nekem nagyon, így az első rész alapján. Tisztára Mob beütésű az egész anime, és nem csak a tökre azonos két főszereplő miatt. Remélem, hogy nem lesz olyan, mint a Tabitabi, egyáltalán nem szeretem az epizodikus animéket. Az Ikebukuro is ebben a dologban szenvedett..pedig a szezon legjobbja is lehetett volna ám.
Az őszi felhozatalból a Tonikawa szerintem is totál átlagos volt sorozat volt, egy csomó potenciált ellökött sajnos magától.. A Kamisama-t viszont szerintem szerencsére a Toni fölé sikerült belőni végül. Voltak abban is elég abszurd dolgok, de összességében szerethető anime volt.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh, nem tudom mit láttam eddig, de tetszik, az art/grafika meg odavág nagyon, már most imádom.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #48148 üzenetére
Kíváncsi vagyok a végén meglesz-e a barátnő, illetve él-e még egyáltalán. Az a zóna meglepően halálos.
Live-Die-Respawn
-
Komplikato
veterán
válasz Komplikato #48190 üzenetére
"February Station"
https://www.nippon.com/en/japan-topics/g00789/japanese-urban-legends-from-the-slit-mouthed-woman-to-kisaragi-station.html"From around 2010, there have been legends created by interaction via social media. The creepy story of Kisaragi Station has developed over more than 10 years, during which time it made the leap from 2channel to Twitter. It began in 2004 with a 2channel poster who wrote, “I got on the train at Shin-Hamamatsu Station. Even though it’s the train I always use to go to work, I’ve arrived at an unstaffed station I’ve never heard of. What should I do?” The story has grown from this initial post in the form of an enquiry and the answers it attracted into an elaborate story of a sinister location existing outside of the map." "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #48190 üzenetére
Nem számítottam rá, hogy az ötödik részig is ennyire jó lesz ez a sorozat még. Sőt nekem pont ez tetszett eddig a legjobban,
azok a katonák elég bizarr érzést keltettek bennem.. főképp, hogy már egy hónapja bent ragadtak.. A szezon nagy meglepetése számomra.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #48225 üzenetére
Pedig nagyon úgy tűnik,
mutatták is a táskát. Lehet valami spéci másvilági retikül volt. Live-Die-Respawn
-
consono
nagyúr
válasz Komplikato #48292 üzenetére
No, ez engem is érdekel, a régi DVD-t megette az idő, lehámlott... Örök kedvencem a Lain
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #48292 üzenetére
Az az egyedien nyomasztó hangulata az animének igen ritkának mondható, sajnálatos módon nagyon kevés hasonló művet tudnék írni..
Nagy kedvenc lett ez a Lane nálam is. Teljesen beleivódik az atmoszférája az ember kobakjába és rabul ejti örökre.
Erről az animéről nekem a Paranoia Agent jutott most az eszembe, és ilyen kincseket bizony úgy érzem már aligha fogunk látni többet. Ez a vonat is elmehetett már.. bár egyetlen csapatnak még akár sikerülhetne, azoknak akik tavaly a Yesterday wo Utatte retro világú művet készítették, na ő bennük van pontenciál.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #48429 üzenetére
Számomra az első pár rész sokkal hangulatosabb volt ennél sorozatnál, mint a mostanik. Esett a színvonal sajnos, de a lezárás miatt mégis nagyon várom már a végét. A tizedik rész nem váltotta meg a világot szerintem, azt a hatos vagy a hetes rész tette, amikor
már feladta volna az életet a társuk.. na az az év eddigi legszebb anime epizódja volt.
Kicsit olyan epizódikus elrendezéssel kezdték követni egymást a részek, ez a része se annyira tetszik.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #48583 üzenetére
Jól rám ijesztettél, már kerestem hogy hol van már új rész, miközben már múlt héten kijött első két rész, és ma a harmadik jön. Remélem tartják ezt a stílust továbbiakban is.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Farkassacred
őstag
Nem semmi költségvetése lehet ennek az animének..
Nehéz lesz ezt bárminek is megelőznie a szezonban, irtózat jó sorozat lett ez. És több mint valószínű, hogy tartani is fogja a színvonalat.
"Eve no Jikan" hűha egy címnek tűnik ez, meg az is hogy nem tudom, hogy láttam e már egyáltalán.. Ha nem, akkor köszi a remek címért.callmeakos: Örülök, hogy tetszett. Szerintem akkora ökörséget azóta se láttam..
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na itt is megvolt az első két rész, abszolút tetszik, jöhet mai folytatás.
Live-Die-Respawn
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #48952 üzenetére
Személy szerint én ezt a fejlődést is sokallom, legalábbis manga-ból nem így emlékszem néhány dologra, reakcióra. De lehet csak az emlékeim koptak meg, gyorsan daráltam le tavaly az addigi részeket, azóta pedig már csak az új részek jönnek pár hetente.
Bár Takagi-san esete is ilyesmi, ott is a manga jóval ellenszenvesebb karakterként mutatta be, aztán finomodott, és az anime-ban már rögtön bájos oldalát láthattuk Takagi-nak.
Nekem egyébként bejön a Nagatoro is, a manga és az anime is jó lett. Felnőttesebb, szabad szájúbb mint Takagi-san, ha kapunk egy egyetemi verziót is ilyen felállásból, az már +18 lesz.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
callmeakos
veterán
válasz Komplikato #48952 üzenetére
Azért Nagatoronak se kell a szomszédba mennie creepy arckifejezésért.
Volt is egy mondata Naotónak hogy: "You are creepy Sempai", én meg erre: Néztél már tükörbe?Tegnap este amúgy beértem a Slime történéseket a folytatás előtt. Hát elég kusza mit ne mondjak, kicsit randomnak éreztem a második évad elején, hogy milyen idősorrendben történnek a dolgok, arról nem is beszélve hogy gyanús volt az a super happy rózsaszínfelhős minden szipi-szuper első két három rész. Bár azt kell mondjam, hogy kontrasztnak nagyon nem volt rossz, mert ami utána jött azt egy picit erősnek éreztem
persze csak az előtte látottak miatt. És lehet hogy csak én vagyok ezzel, de én hiányoltam Milimet (bár az a harcjelent amikor átváltott Beast mode-ba az nagyon nem volt rossz),a Tempesti mészárlás a sok halottal a téren az erősen WTF moment volt, plusz gondolom az nyílt titok hogy az a mese az róla szólt All→M8
-
bozont
veterán
válasz Komplikato #48986 üzenetére
Inkább ne. Jobb lenne ha a seedet is abba hagynák.
-
válasz Komplikato #51577 üzenetére
A legübertápabb titkos kúlgyerek lenni, amit sikerrel abszolvált.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #51577 üzenetére
"Cid karaktere nekem zavaros, hogy mit is szeretne ő most elérni."
Legnagyobb OP karakter lenni, miközben nem érdekli semmi,
csak a figyelem középpontjában akar lenni. (hiába próbál meg háttér karakter lenni) Nyilván sikerül is neki, eddig olvasottak alapján nem igazán van aki ellenfél lenne számára. A legnagyobb poén ugye meg a Diablos kultusz kamu története, amiről azt hiszi, hogy ő találta ki, hogy a csajokat beszervezze, közben meg full valós az egész Imádom. Live-Die-Respawn
-
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #51619 üzenetére
Szerintem ha julius lenne azt mar minden gyujto oldal kiirta volna, egyelore unknown.
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #51619 üzenetére
Júliusban folytatódna? Áh, kizártnak tartom. Leghamarabb ősszel, de inkább jövőre van rá esély. Ahhoz viszont nagyon korai volt a bejelentés, hogy 2024-ig kelljen várni rá, de ki tudja.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
coco2
őstag
válasz Komplikato #51721 üzenetére
YT Animegyetem csatornán még nincsen tavaszi bemutató. @Sordoran írt pár sort fentebb. Az minden, amit a tavaszi felhozatalból tudni lehet?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #51733 üzenetére
Ismerős a sztori nagyon nálam is. Pont egy ilyen sportos fiúsan öltözködő lánnyal jártam először..valahogy odavoltam érte.
-
coco2
őstag
válasz Komplikato #51733 üzenetére
Belenéztem az első részbe. Én valahogy nem érzem az animét.
A lányoknak pont ellenkező irányú problémájuk szokott lenni, mint például az irgalmatlan mennyiségű sóvar szem, és olyankor ilyesmit csinálnak.
Egy lány nem tud lánynak lenni? Elsőként hosszabb hajat növeszteni pont elég lenne. Belenéztem a season közepébe, a végébe, a lánynak ugyan az a rövid haja van.
-
coco2
őstag
válasz Komplikato #51832 üzenetére
Hmm, én eddig nem találtam magyar feliratot, csak angolt, meg törököt. De ahol beleakadsz magyar feliratba, általában írják, mi a video neve, amihez az a felirat tartozik. Azt átkoppantod a keresőbe, és hátha találsz valami érdemlegeset.
Mondjuk mielőtt a DVD kijönne, leginkább csak CAM verziókra lehet rábukkanni, amik borzalmasak. Eltorzított színek, néha beremegő kép, torzított hang, elfogatva készült képi anyag, ami ráadásul ferde térszögből lett kamerázva, szóval trapézos anyag van elforgatva, és ahhoz képest "egyenesre" vágva - egy katasztrófa.
Azokért nem is kár, hogy rendszeresen leszedeti a jogtulaj. Ha már úgyis lopják a cuccosát, legalább normálisan lopják el a jó ég áldja meg őket, és ne járassák le extrában a hulladék minőségű kalóz anyagokkal - kutyaharapás szőrivel
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #51838 üzenetére
Fogalmam sincs, egyiket sem használtam még. Kráncsira egyszer regisztráltam, de már nem emlékszem hogy miért, talán a manga kínálat megtekintéséhez, de az meg nevetségesen csekély.
Webtoons az hasonló ahhoz a modellhez amit írsz, gyakori hogy futó sorozatoknál 1-2 hónap késés van az ingyenélők számára és vannak olyan részek amiket meg kéne venni. Van aminél napi 1 rész van ingyen és van ami ingyen megtekinthető volt amíg futott, de befejezés után fizetős lett teljesen. Ott asszem valami kredit rendszer van, szóval nincs olyan hogy előfizetsz és olvasgathatsz kedvedre, meg van hogy egy rész hány kredit.[ Szerkesztve ]
-
coco2
őstag
válasz Komplikato #51844 üzenetére
A Lycoris cukorka volt, a Bookworm szintén, a Shadow eminence se tűnt teljesen fáradtnak, és szerintem az Onimai is aranyos volt. Ezek mind "konzerv"-ek lettek volna?
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #51844 üzenetére
A Sonny boy-t láttad már? Az nem olyan régi és szerintem sikerült is egyedit alkotniuk ott a srácoknak. Én imádtam minden percét, ez a műfaj a zsánerem. Kár hogy ezekből van a legkevesebb.. Régen többször hozzányúltak ehhez az elmélkedős műfajhoz, legalábbis úgy emlékszem. A Paranoia Agent-et is akárhányszor újra tudnám nézni..
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #51847 üzenetére
Még csak 2 rész ment le, gyanítom hamarosan választ kapunk rá. Mármint szó szerint ezzel ért véget a rész, szerintem mindenki erre gyanakszik amit írtál.
Elsőre nem vettem fel ezt a sorozatot a listámra, de mivel többen írtátok így én is megnéztem első két részt. Egész jó, érdekes egyelőre. Az animáció azért fura. Kissé filmes hatású néhol a mozgás megjelenítés (bővebben kidolgozott), de azért hagy kívánnivalót maga után sokszor. Még több a kérdés mint a válasz, de nagyon elején járunk.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Farkassacred
őstag
válasz Komplikato #51847 üzenetére
Tengoku Daimakyou,
a tudatuk összeolvadására, avagy szimplán csak lélek cserére tudnék gondolni jelenleg. Itt lesz valami ezzel kapcsolatban a végére az biztos, nem csak egy szimpla "elhajlás" szerintem. I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Aljasvip
senior tag
válasz Komplikato #51776 üzenetére
Köszönöm az ajánlót, tényleg elég ütősnek ígérkezik ez a Tengoku Daimakyou.
Örülök azért, hogy összevártam az első 3 részt, máskülönben már lerágtam volna a körmeimet.
Remélem nem fordul olyan semmilyen irányba, mint a pár szezonnal ezelőtti másdimenziós kalandozás (Urasekai Picnic). -
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #52028 üzenetére
En anno a Bakabt-rol kolcsonoztem, azzal nem volt gond. MTBB az nemjo ?
Egyebkent aranyos kis sorozat volt. -
coco2
őstag
válasz Komplikato #52093 üzenetére
Meg még egy egész hónap is azon a héten túl.
-
Hintalow
senior tag
válasz Komplikato #52093 üzenetére
Jó cucc a Kokkoku, sok mindent lehet rá mondani, de azt tuti nem, hogy átlagos lenne
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #52378 üzenetére
Én biztos nem fogok nekiugrani az élőszereplősnek még, sőt, ha rossz lesz a kritika rá, el se kezdem. Kivárom míg lefut az anime, majd nekivágok mangának terv szerint.
-
Sordoran
addikt
válasz Komplikato #52441 üzenetére
Akkor messze kerülöm a netflixes Zom 100-at míg tart az anime minimum. Mondjuk az élőszereplős adaptációkról mindig csak rosszat hallok, szerencsére nem kellett még magam átélnem egy ilyen traumát. Kár hogy a Zom 100 új része múlt héten 1 napot, most viszont egy egész hetet csúszik...
Erről a My happy marriage-ről egyre több jót hallok, lehet neki kéne vágni.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #52508 üzenetére
A bestiák behódolnak az erősebbeknek és Rudeus erősebb sokkal mint Pursena és Rinia együttvéve, de Rudeus jelenleg impotens szóval nem számít. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Komplikato #52508 üzenetére
Bestiák, szóval behódolnak az erősebbnek. Csak hát ugye Rudy-nak most nem áll a rudi A csöcsörészés amúgy csak teszt volt, hogy van-e bármi reakciója a srácnak, de ugye nem volt. szerk: slowpoke, leírták előttem
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
myckey
veterán
válasz Komplikato #52545 üzenetére
Japán hangot nagyon bírom, ott hatalmas a szereplők beleélése, az jobb volna nekem.
Olyan mint az animebenDe így meg gyakorlom az angolt, amiből soha nem elég...(aztán addig győzködöm magam, hogy inkább japánul folytatom , ha így haladok )
A Binks Sake viszont zseniális, így is úgy is .
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
emiki6
veterán
válasz Komplikato #53348 üzenetére
Nem tétlenkedtem, én is megnéztem, nagyon jó!
Ott tűnt fel, hogy duplarész, hogy mikor kezdett beindulni nem lett hirtelen vége.Megnéztem még a
Nozomanu Fushi no Boukensha; The Unwanted Undead Adventurer
első részét is, ígéretes, érdekes.
Azé nem rossz ez a szezon se, csak a limonádék kaptak nagyobb teret.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
válasz Komplikato #53363 üzenetére
Hogy ha olyasmi lesz mint a Dragon Ballnál a Kai széria, akkor inkább maradok az eredeti darálásánál. Amúgy is jó, ha van egy olyan anime a talonban, ami elé oda tudok ülni reggelente vagy ebédnél megnézni egy-egy részt, és gyakorlatilag kifogyhatatlan mennyiségű rész van. Az első 6 rész alapján pedig eddig nem kaptam lábrázást a kalózdiságtól, ami viccen kívül eddig távol tartott ettől. És nem mellesleg, nem vetem meg a régebbi animációs stílus. A YuYu Hakusho ez előtt pl megszoktatta velem a 4:3as képarányt.
All→M8
-
F34R
nagyúr
válasz Komplikato #53452 üzenetére
Pedig az is olyan jol indult ... en kozben el is felejtettem hogy nem is igazan folytattak csak toltelek reszeket adtak ki hozza. nah mind1..
-
emiki6
veterán
válasz Komplikato #53457 üzenetére
Yabai yatsu:
Ja, valszeg vágja az anyuka mi a helyzet, csak ők szerencsétlenkednek. Ne gondold túl. Mindenesetre majd kiderül. Bár még az apukával el kell simítani a félreértést. "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest