- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én ezért se tartottam jó ötletnek, hogy az Arcane-t anime-ként kezelitek. Csak azért mert ez is rajzolt, sok köze nincs hozzá. Ilyen alapon lehet Family Guy-t is kibeszélni itt? Nagy ugrás, de annyira mégse.
Én hétvégén daráltam le, és összességében tetszett, élveztem. Valóban hiányzott belőle az első évad merészsége, őrültsége, itt azért érezhetően óvatosabban bántak már a dolgokkal (visszavettek 80%-ra), de a szartól ugyan úgy messze van, mint a máshol olvasott "peak cinema" jelzőktől.
Nem akarok részleteibe menni, már csak azért se, mert ez nem anime szerintem, tehát nem idevaló.
A játékról pedig főleg ne beszéljünk, szoktam tolni, de egy borzalom, főleg a közössége, csak mint a drog, nehéz letenni. Soha senki ne kezdjen neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest