Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én ezért se tartottam jó ötletnek, hogy az Arcane-t anime-ként kezelitek. Csak azért mert ez is rajzolt, sok köze nincs hozzá. Ilyen alapon lehet Family Guy-t is kibeszélni itt? Nagy ugrás, de annyira mégse.
Én hétvégén daráltam le, és összességében tetszett, élveztem. Valóban hiányzott belőle az első évad merészsége, őrültsége, itt azért érezhetően óvatosabban bántak már a dolgokkal (visszavettek 80%-ra), de a szartól ugyan úgy messze van, mint a máshol olvasott "peak cinema" jelzőktől.
Nem akarok részleteibe menni, már csak azért se, mert ez nem anime szerintem, tehát nem idevaló.
A játékról pedig főleg ne beszéljünk, szoktam tolni, de egy borzalom, főleg a közössége, csak mint a drog, nehéz letenni. Soha senki ne kezdjen neki!Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...