Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
Cowboy Bebop
Ezredik post! -
#PeTeY#
aktív tag
Hali mindenkinek!
Én még nem olyan régóta élek anime-lázban, de mióta elkezdtem nézni a NGE-t azóta nagyon. Szóval ha még nincs meg a 10 ember a NERV-es pólóra, akkor én is vevő vagyok egyre.
Amúgy mit érdemes megnézni? Eddig megvolt a Ghost in the Shell, Ninja Scroll, Ah! my Goddess, Appleeseed, Akira, Vampire Hunter D (aszem). Most pedig sorozatokat nézek: Slayers, Full Metal Panic, Yu Yu Hakuso és természetesen Neon Genesis Evangelion.
Szal mivel folytassam? A Those Who Hunt Elves, és az NGE múvik (Death and Rebirth, End of Evangelion) már be van tárazva, de mivel még elég kezdő vagyok a témába így nem tudom, hogy mit érdemes megnézni, mi számít ún. alapműnek. -
Móci
addikt
válasz anyonyimus #995 üzenetére
Köszi, hogy megnézted, sztem még várok, hátha lesz másik figura...
Ha mégse, nos akkor majd beszélünk Rei-ről...
A mozgathatóság nem kérdés, hiszen nem játszani veszem."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
anyonyimus
tag
Bocsi,hogy csak most válaszolok,de időm picit kevés volt...
Szóval:
Az általad kért figukból csak az NGE-s Rei-ben volt biztos az eladó,egy 17 cm-es szobrocskát tud szerezni.(Nem mozgatható) árban kb 4 guriga lenne.A többit is megnézi,de semmit se igért biztosra,kedden tudok rendelni ill érdeklődniAláirtam,kéremszépen..
-
bandiras2
senior tag
Hellsinggel végeztem. Nem volt rossz, folytatást szívesen venném. Most éppen semmit nem tudok nézni, mert egy haver feljumperelte a 200-as winyámat 32 Gb cap limitre, és semmit sem tudok róla leolvasni, csak getdatabackel. 160 Gb anime és némi más hiccent el. Úgyhogy nézem újra az evangeliont(én szegény.)
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Elkezdtem a Hellsinget. Kár hogy a rendőrlánynakle kellett a gyönyörű kék szemeit cserélni vörösre. Egyébként nem rossz.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
L3zl13
nagyúr
Igen, RoLW szerintem is alap. Elég sok helyen adták is már a TV-ben. Méghozzá érdekes módon az OVA-t.
Ha jól emlékszem itt kerültem először szembe az animés elf ábrázolással.
Happy End: Szerencsére ez azért annyira nem ritkaság a saját kategóriájában.Aki hülye, haljon meg!
-
Móci
addikt
Fantasy rajongók figyelmébe!
Ma megnéztem a Record of th Lodoss War című sorozatot. Vagyis az egyiket (TV).
Ugyanis létezik egy OVA ( kb. 13 rész) és egy TV sorozat (27 rész). Aki még nem nézte meg őket, az kezdje az OVA-val, bár történet szempontjából kevés átfedés van a kettő között, maximum a szereplők ugyanazok néhány újjal kiegészülve. Ez sokszor bosszantó, de a hangulat kárpótol érte. A történet dióhéjban: Létezik egy, a földrésztől elszakadt és 'átkozott' sziget, Lodoss. Ezt az elszakadást Marfa (a teremtés istennője) és Kardis ( a pusztítás istennője) háborúja idézte elő, de a háború végén egyenlő erejük miatt elpusztították egymást. Jelenleg Lodosson emberek, elfek, törpék élnek viszonylagos békében. Azonban Lodoss mellett fekszik egy apró kis szigetecske, a gonosz Marmo. Az ott uralkodó császár, Beld meg akarja hódítani Lodosst, de ennél nagyobb veszély az, hogy Wagnard, az őrült főpap életre akarja kelteni Kardist... Ezt nem hagyhatják a jó erői, így útra kel egy kis létszámú csapat, hogy megmentese Lodosst. No, több poént nem lövök le!
A főhös egy buzgó, önfejű 'lovagjelölt', akivel nem tudtam megbarátkozni a sorozat elején, hiszen annyira balf@sz, hogy az már fáj. Hálisten a végére már összeszedi magát... ami leginkább állandó társának, Deedlitnek, a bájos elf nőnek köszönhető. A csapatban találunk még egy papot, egy törtpe harcost, egy tolvajt és egy varázslót.
A szereplők jellemi sztem jól kidolgozottak, az anime eléggé akciódús, és végre kedvenc fantasy elemeim is előfordulnak benne, amiket sajnos egyetlen élőszereplős filmsorozatban sem lehet látni (vajh miért? nem értem ezeket a hálivúdiakat.... ):: elfek, sötételfek, ős-sárkányok, goblinok, orkok, mágia...
Szóval minden együtt van egy remek szórakozáshoz, és ami a legfontosabb, hogy happy endel zárul a sorozat!
Aki kedveli a fantasyt, vagy csak egy jó kis anime-re vágyik, ne hagyja ki!
Remélem nem hagytam ki semmi lénygeset, s nem írtam baromságot."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bandiras2
senior tag
válasz Triangulum #982 üzenetére
Láttam. Még fateromnak is megmutattam, oda volt tőle meg vissza, szereti a sci-fi-t az öreg. Én is odavoltam tőle De már írtam erről pár oldallal előbb.
-
bandiras2
senior tag
Hard Scifi: Végre egy anime, ami realisztikusan mutatja be a nagytávolságú űrutazásokkor fellépő időtorzulást.
-
bandiras2
senior tag
Megvan vkinek a Voices of a Distant Star?
Elolvastam az ismertetőjét, és már az is magával ragadott (Egyébként hard Sci-fi rajongó vagyok: A.C. Clarke, és hasonlók, de minden más is).A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Móci
addikt
válasz anyonyimus #978 üzenetére
Az jó lenne.... Akkor leírom h nagyjából milyen figurák érdekelnének:
Celcia (Those Who Hunt Elves)
Deedlit, Pirotess, Shiris, Leaf (Record of the Lodoss War)
Ayanami Rei (Neon Genesis Evangelion).
No, ezekből kéne valamelyik, ha talál a hugod....
A rendelés se lenne nagy gáz, csak előtte léci mond meg az árát!
Köszi előre is!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
L3zl13
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy az Anime+ -on beharangozott ''Bújj, bújj szellem'' sorozatnak mi az eredeti (angol) címe?
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz bandiras2 #974 üzenetére
OVA: Original Video Animation -> Olyan animációs film ami már valaminek az alapján készült. Ez lehet movie, sorozat, manga vagy játék. Persze ez lehet, hogy csak véletlen, de mindegyik amit láttam valami korábbi verziónak a folytatása, vagy feldolgozása volt.
OAV ugyanezt jelenti. (Asszem csak a szavak sorrendje más.)
Azt nem tudom japánban adják-e őket TV-ben, de szvsz Európában, és Amerikában szokták.
[Szerkesztve]Aki hülye, haljon meg!
-
Triangulum
tag
Nézzétek meg az Appleseed (Almamag) című filmet, szépen kidolgozott, 3D -s, és a történet se utolsó.
-
bandiras2
senior tag
válasz anyonyimus #980 üzenetére
Oltári nagy mákunk van. Ugyanúgy 2 es régiókódot raktak ránk, mint a japókra. Persze aki a gépen nézi, annak nincs ilyen problémája: PowerDVD rulz. Egész nap melózok, nincs időm animézni
-
Nimrod
addikt
válasz anyonyimus #975 üzenetére
Fék! Ninja Scroll moziból kettő van?!?
Mert én csak egyről tudok.
Egy kérdés merült még fel bennem. Mi van a régiókóddal? -
anyonyimus
tag
Na várj...akkor megnézetem azokat is.A hugom a slayers-re koncentrált,abból nem talált egyett sem.Most akkor megnézi szépen a Those... figukat is.Normál méretü bábukból (26 cm-esek) keveset tart a bolt,mivel elég kicsi üzlet.De lehet hogy rendelésre ilyet is tud hozni.Megérdeklődjem?
[Szerkesztve]Aláirtam,kéremszépen..
-
Móci
addikt
válasz anyonyimus #976 üzenetére
Sorry elírtam... Én Those Who Hunt Elves figurára gondoltam... De sajnos már mind1....
De miért nem lehet ezeket megvenni vhol? Nemigaz!
Azért köszi, hogy megnézetted!"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
-
anyonyimus
tag
Elnézést hogy csak most válaszolok,de csak ma kaptam infókat.Tehát:
A Ninja Scroll movie mindkét részét be tudom szerezni,6k-s darabáron.A tv sorozatbol csak a vol 1 és 2 elérhető jelenleg,ezeket 5,5 k-s darabáron tudnám hozni.A Ninja Resurrection-ból csak az OAV van,szintén 5,5 k-s áron.A Noir-ból pedig a Complete collection pakkot tudnám hozni,40k-ért.(Ez 7 db DVD-ből áll).Gundam-ot csak rendelésre hoz a bolt,ahol a hugom veszi a cuccokat,konkrét árat nem mondtak rá,ha kell utánanézünk.Ha érdekel valami ezekből,vagy egyéb más,jelezz
[Szerkesztve]Aláirtam,kéremszépen..
-
bandiras2
senior tag
Only Video Available, (tudom, nem ez a korrekt megnevezés, de fedi a valóságot, és a kezdőbetűk is stimmelnek). A TV-k nem adják ezeket soha, csak VHS vagy DVD kiadás létezik( namegpersze torrent).
-
bandiras2
senior tag
-
Móci
addikt
A Hellsing nagyon jó, nézd meg! Ha kell, nekem megvan az OST-je... Amúgy nincs itt meg vkinek a Record of the Lodoss War OST?
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bandiras2
senior tag
Haverom kérésemre, elkezdte húzni lefelé nekem az EVA soundtracket
Más:
Belenéztem a hellsignbe, nem tűnik rossznak. Az elfen lied folytatására még nem tudtam rávenni magam. Aztmondják a 4. rész még rosszabb lesz. Érdekes, az NGE ben akármennyi vér folyt, nem bírtam abbahagyni. Ettől viszont kiráz a hideg.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Móci
addikt
válasz anyonyimus #967 üzenetére
Köszi, nagyon várom már a délutánt!
Ha lenne még Celcia (Those Who Hunt Elves), az is érdekelne..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
anyonyimus
tag
Ööö...Nem tudom,de megkérdem.Az biztos hogy mangákat,és kisebb ajándéktárgyakat lehet kapni.Nekem egy Eva Unit 01 figurám van,de azt a NGE collector'a box részeként kaptam.Ma tudom délután megmondani hogy mi van és mi nincs,Nimródnak is ma irom meg az árakat
Aláirtam,kéremszépen..
-
Móci
addikt
válasz anyonyimus #962 üzenetére
Üdv!
Lenne egy kérdésem: ahonnan a dvd-k valók, ott nem lehet kapni különböző animés figurákat? Pl. Naga (Slayers), Deedlit (Record of The Lodoss war)... ?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bandiras2
senior tag
Keress meg emailben.
Ha visszaolvasnál, akkor kb 3-man tették fel ezt a kérdést az elmúlt két lapon. Addig is írd már meg az eddigi anime élményeidet, és hogy melyik milyen hatással volt rád!
Write only üzemmódot kapcsold ki magadban.
Egyébként üdv a clubban.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nimrod
addikt
Tud valaki Fist of the north star-hoz, esetleg Ninja Scroll-hoz hasonló anime-t? Mechákat kezdem unni.
-
Snypie
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem küldeni olyan FTP eléréseket, ahonnan tudok letölteni anime-t?
Előre is kösziiii! -
Nimrod
addikt
válasz anyonyimus #960 üzenetére
Ha eredeti, akkor egy Ninja Scroll, Ninja Resurrection, Noir és Gundam Seed (és Destiny is) érdekelne, árajánlattal.
-
Nimrod
addikt
válasz anyonyimus #958 üzenetére
Lista?
-
anyonyimus
tag
Nézem ezt a topicot,és elgondolkodtam azon hogy mennyi anime filmem van már....Emberek!Nem érdekel valakit eredeti anime dvd?Van jópár és bolti ár alatt tudom beszerezni.(Értsd:dvd darabjáért nem 8-9 ezer ft-t kellene fizetni,hanem 4-6 ezret).Persze letöltögetőknek nem éri meg,de hátha valakit érdekel..
Aláirtam,kéremszépen..
-
bandiras2
senior tag
Haver szólt, hogy megdobták kölcsönbe 20 db DVDvel, mind anime, szal menjek. Mentem. Útközben beugrottam egy PCbótba, vettem egy 200GB Seagate winyát (24KHUF), mert a házi gyűjteménye sem kicsi a csávónak. Lesz Elfen lied, akármit is gondol a hurciwinyóm, meg minden. Mondtam neki, hogy degeszre.
-
bandiras2
senior tag
Folytatnám, ha a hurciwinyóm is úgy gondolná
-
bandiras2
senior tag
válasz tupacamaru #954 üzenetére
Említettem a Neon Genezis Evangeliont asszem. Ezzel nyugodtan folytathatod. Lásd korábbi hsz-aimat, ill (#944) HavocS hsz-át.
HavocS!
Tegnap este elkeztem az elfen lied-ot. Bazz!!!
Már a főcímzene akkora hangulatot teremtett, hogy az nemigaz. A harmadik rész elején, mikor az igazgató kijön a laborból, és bemondja, hogy ''Készítsék elő holnapra'', ledobta az agyam a gépszíjat, és kigyulladt az OVERLOAD lámpa. Ez valami embertelen. Majd ma folytatom.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
tupacamaru
veterán
válasz bandiras2 #951 üzenetére
Köszönöm a segitséget. Amiket eddig láttam a Ghost in the Shell, Vampir Hunter D, Wanderful Days. Nem tudom ezek hol helyezkednek el minőségileg de ezek nagyon tetszettek. Tudná ajánlani pár filmet amiket nagyon éredemes megnézni?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bandiras2
senior tag
Hazamenetel előtti UP! Emberek pörögjön a topic!
Nézzétek meg a polót, és jelentkezzetek nálam, ha kell. Sajna a Tomcat elérhetetlen, de amint hazajön, rákérdezek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Full Metal panic nagyon lol.
Csávó minden bokorban terroristát lát, 30 kg fegyverrel jár iskolába:
- Az első napja az iskolában, és máris játékot hoz az iskola területére!
- Asszonyom az nem játék, hanem különlegesen nagy megállítóerejü gumilövedékkel töltött fegyver. Kérem ne húzza meg a ravaszt, balesetet okozhat.
Szépen kobozzák el tőle a ''játékokat'', mert mindig árnyékra ugrik, de fegyverrel a kezében
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
mail ment!
-
bandiras2
senior tag
Keress meg mailben.
Címem az adataimnál.
[Szerkesztve]A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
tupacamaru
veterán
Én is nagyon szeretem ezt a műfajt, de még csak pár filmet láttam. Nem tudtok olyen helyet ahonnan le lehet tölteni pár filmet? Természetesen privátban.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
HavocS
senior tag
Na majd belenézek akkor abba is, most még itt van a Basilisk, meg a Trinity Blood, ezeket előtte mindenképp végignézem
Elfen Liedre meg inkább várj, de semmiképp ne nézd mással párhuzamosan
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
HavocS!
Full metal panic megvolt?
A THHE után nyugodtan kezdd el! Hasonlóan rotlf story, de van benne némi komolyság is. Igaz írtad az oldaladon, hogy nem szereted a mechás animéket, de itt sem a mechákon van a hangsúly, bár rendkívül kidolgozottak a mechák is. Alapstory: katonacsávó koránál fogva alkalmas fősulira beépített fedett ügynöknek, különleges személyvédelmi feladatra. A probléma az, hogy csak koránál fogva... Született: Afganisztán. Gyermekkor: Irak, Beirut, Somalia, Libanon, egyéb háborús övezetek. Jelenleg a Mythrill különleges békefenntartó alakulatnál szolgál mechpilótaként. Harcérték 10000% Civil felkészültség: 00.00%. Új szolgálati hely: Gindaj(ebben nem vagyok egészen biztos) high school, Tokio, Japan. Védendő személy: Chidori Kaname. Gyönyörű lány, de a srácok félnek tőle(ok nélkül robban, és azonnal fagy).
Más:
http://mywebpages.comcast.net/juzzam1/NGEReipix.htm
-
bandiras2
senior tag
Elkezdtem lehuzkodni az elfen lied-ot.
Otthagytam havernál a hurciwinyót éjjszakára. Felkerültek a Full metal panic legújabb részei a netre! Ez még az elfen lied előtt megnézésre kerül, mert már nagyon várom.
-
HavocS
senior tag
Na, elkezdtem az itt olvasottak hatására a Those Who Hunt Elves-t... hát ez kész, kegyetlen
-
HavocS
senior tag
5 perce néztem végig... pff... nem tudok mit mondani...
ugyan akkorát nem ütött, mint az Elfen Lied (az után egy hétig kész voltam...), de brutális volt... még nem nagyon ocsúdtam fel belőle... eh
ez így ennyi idő alatt kicsit sűrű volt... -
bandiras2
senior tag
THHE:
És mégis mozog a föld
Ennél a jelenetnél csak visítottam, és a fejemet vertem az egéralátétbe.
Ki olvas közületek Terry Pratcette könyveket? Korongvilág saga? Annyi poén van elrejtve a sorozatokban
HavocS! Hogy állsz az EVA val?A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
zsiga667
addikt
A NERV pólóból nekem is jöhet egy.
-
Huma
addikt
Belinkeltem az animeaddicts fórumán a pólós részt. Csak összejön valahonnan az a 10 ember.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Móci
addikt
válasz bandiras2 #934 üzenetére
Én is láttam a sorozatot, de szem annyira nem volt poénos, mint az első. Én személy szerint sajnáltam Celciát, amiért panda lett.... A végén majdnem kidobtam a gépet annál a jelenetnél, amikor Celcia fel akarta magát áldozni. Már csak egy dolgot szeretnék mondani: BEFEJEZÉST AKAROK!!!
A Record of Lodoss War című anime-t ismeri vki?"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bandiras2
senior tag
válasz bandiras2 #936 üzenetére
Polóterv2:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050920/Nerv2.jpgA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Abba ne hagyd!
A két lezárómozi a végén akkorát üt, mint semmi más. Eszedbe ne jusson idő előtt beletekerni, mert egyrészt lelősz pár ''poént'', másrészt nem fogod érteni. Elsőre még a teljes sorozat után is irgalmatlanul tömény. Az End of EVA előtt pedig ne ebédelj be túlzottan. Mindenen túltesz, bármit is láttál eddig. A 25 26 részt hagyhatod az End of EVA utánra levezetőnek, ez egy alternatív befejezés, mivel az End of EVA-t megfúrta a költségvetési osztály, így ezt hozták ki előbb. Állítólag ugyanaz a végső mondanivalójuk valahol a mélyben.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
HavocS
senior tag
Elfen Lied a legjobb nálam... imádom
A viccesek közül legjobban az Azumanga Daioh jött be, ezen teljesen padlót fogtam, ennyire elvont és pihent poénokat nagyon ritkán lát az ember
Most a Neon Genesis Evangelion-t kezdtem el nézni, érdekesen indul (talán kicsit lassan), de azt mondják, ígéretes, úgyhogy nézem tovább -
bandiras2
senior tag
Megnéztem a Those who hunt elves második sorozatát is Kevesebb az eredeti ötlet, de ennek ellenére nagyon jól sikerült. Mikor Celcia megint átváltozott, padlót fogtam
A gonosz farkas se volt semmi operation (wolf) troyan horse, operation brémai muzsikusok Szegény Junpei még mindig nem kap curryt, csak majdnem, de Celcia elbaltázza neki.
Polóügyben:
Tomcat küldött nekem egy mailt, hogy az ötlet kiváló, és gyártásba fog kerülni, csak nem emléxem arra, hogy elküldtem e neki ezt az 5letet(igen droid vagyok, de sokminden összejött mostanság) Majd mindjárt rákérdezek.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Huma
addikt
Lehet, hogy tudok még egy embert szerezni a pólókhoz.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
bandiras2
senior tag
-
Kaoru
senior tag
naruto brutális ?
Höh én azért vágatnám le a készítők kezét, mert van h 1 csata 10-20 epizódon keresztül is tart, meg állandó visszamelékzeéske
LOL ami meg ártalmasa gyerek fejlődésére, látszik ezek soha nem néztek stile-media-t vagy rottendotcom-ot
Vagy csak én vagyok elbrutulva és már nem nagyon veszem fel a vért
Tegnap megnéztem az Avangert, jó lett volna, ha kicsit több betekintés adtak volna a múlt történéseibe. A zene meg szerintme nagyon jóra sikeredett benne.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
bandiras2
senior tag
Ellenőrizd az internetbeállításaidat, és nem e a céges gépről akarsz csatlakozni. Mert melóban nekem sem működik, mert én eg Londonon keresztül netezek Fehérvárról. Régi sulimból, havertól nincs gond egyik funkcióval sem
-
Huma
addikt
-
bandiras2
senior tag
Nekem gond nélkül bejön.
A ''többit'' most nem tudom ellenőrizni
Nézd meg nem ekülföldi proxybeállításod van, mert az oldalhoz külföldről nem lehet hozzáférni.
Akkor eddig 4. Jó lenne ha a többi fórum animetopicjaiból is idekoordinálnánk az embereket polóügyben.
-
Huma
addikt
Egy NGE-s póló nekem is kéne.
Amúgy az ust*am-ot tegnap délután óta nem érem el. Nem tud valaki valamit?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Móci
addikt
Én is elkezdtem nézni ezt a Those Who Hunt Elves sorozatot és sztem nagyon jó! Aki egy kis humorra vágyik, feltétlenül csekkelje meg!
-
Anthony001
senior tag
Ok, sorry
-
bandiras2
senior tag
Na NERV Poló nem kell senkinek? Én tudok még legalább 1 embert, akkor ez eddig 3.
10 alatt nem érdemes gyártani, szóval jelentkezzetekA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
Hát nem tudom hogy ez mióta anime sorozat
GOOGLE a barátod...
Esetleg próbálkozz DC vel, Edonkey, Kazaa, Bittorrent és egyéb helyeken. Esetleg Ebay. Legközelebb a nem anime jellegű kérdéseket légyszi ne itt tedd fel.
ON
Láttam a Happy world c. kisanimét(3 rész). Ígéretesen indul, de sajna nincs folytatása.
Story: Hősünket üldözi a balszerencse, és csak rossz dolgok történnek vele kisgyermekkora óta. Ezért aztán fentről küldenek neki egy őrangyalkát. Akinek ez az első melója, szerencsétlenebb mint hősünk ráadásul mivel sikeresen késik 3 napot, hősünk még meg is hal ideiglenesen, mikor az utcán egy villanyoszlopról rászakad egy 500 Kg-s transzformátor. De addigra legalább odaér, és gyorsan meggyógyítja. Hogy hősünknek minnél jobb napja legyen, a halálközeli élmény miatt mostantól látja az őrangyalt, de rajta kívül senki más, így azthiszi, hogy most még be is dilizett. Az őrangyal nem sokkal később emberi alakot ölt. Szerencsére mindez a park távoli csücskében történik, mivel ruhát bizony nem hozott. Legalább a szárnyai nem látszanak, de ez még így is nagy probléma, mert valahova tenni kellene az angyalt. Meg kellene neki ruha, meg minden, és haza is kellene jutni, de cipője sincs szegénynek. Otthona pusztulása miatt a nagynénjénél lakik, a perverz unokanővérével, és van mit magyarázni. Ráadásul másnap iskola, és hát az őrangyal mindenhova követi, hogy megóvja a balszerencsétől.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Anthony001
senior tag
SZiasztok!
Egyik kedvenc sorozatom az Egyről a Kettőre, és az lenne a kérdésem, hogy nem lehet e valamilyen formában megszerezni a részeket DVD estleg, hogy valahol meg lehet e venni, vagy egyáltalán létezik e belőle vmiféle kiadás.
Előre is köszi! -
zsiga667
addikt
Remélem még nem volt:
Bővebben: link -
bandiras2
senior tag
A NERV logo sztem bőven elég.
Ha valaki nem tudja miről van szó(NGE), akkor nem kell magyarázni, mert úgysem jön rá h anime addict vagy, és nem kell magyarázkodni, hogy ezt a filmet látni kell. Ha meg tudja, akkor máris van miről beszélni.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Nimrod
addikt
Megnéztem az Ah! My Goddess és a Gundam Seed Destiny-t. A Goddess eleinte nem annyira tetszett, de mivel kellemes kis poénos sorozat volt, ezért végignéztem és nem bántam meg, könnyed kikapcsolódásnak jó. A Gundam Seed Destiny szerintem az utolsó Gundam sorozat, régebben még az alap sorozatot láttam, az is tetszett. Bár kicsit az az érzésem a Gundammal kapcsolatban, mintha eredetileg valami hadüzenet lett volna az amcsi Transformers-nek.
Ez annyira nem tetszett, szerintem nem kellett volna a legelső után ennyi folytatást csinálni. -
bandiras2
senior tag
Sajnos a textilnyomdagép átállítása miatt nem vállal 10 alatti szériát. Azaz hogy igen, de akkor az is annyiba fog kerülni, mintha 10 et csináltatnál.
Batt hülye vagyok előző hsz ban nem T54 hanem T-74 típusú tankkal zúznak.
-
bandiras2
senior tag
Most néztem meg a Those who hunt elves c alkotást. Könnyed esti agymenés, nagyon LOL. A történet:
Az elf mágusnő gonosz riválisa ellen kénytelen be vetni minden idők legszörnyűbb varázslatát. A varázslat nagyon ősi, és mindössze ennyi instrukció maradt róla. Ahatás nem marad el. Megnyílik a valóságokat elválasztó határ, és 3 ''hős'' érkezik ''segíteni''.
Egy színésznő japánból(taktikai érzék és megfigyelés)
Az izomagyú harcművész(szerelmes a színésznőbe, és erős mint Songoku) japánból
Egy fegyvermániás technikai zseni kiscsaj, szintén japánból
Valamint átjött még egy T-54 tank az orosz pusztákról
Hőseink túlélték a sokkot, és győzni is képesek voltak, (Yeah we've got tank, we'v got armour) és szeretnének hazamenni. Az elf varázslónő természetesen teljesítené a kérést, csak amikor az ősi igéket felhasználás előtt a testére transzferálná, Izomagy beszól, hogy akkor most totál meztelen lesz? Cool!
Az elf felkapja a vizet, és az igék széttörnek, és szétrepülnek. A varázskönyv, az igék forrása elpusztul. Szerencsére nincs teljesen veszve a hazatérés. Az igéknek landolni kellett valahol. A használt mágia alapján 5 elf nőn landolt a földrészen. Innentől világos a küldetés: Megkeresni és letépni a ruhát minden elf nőről 2000 kilométeres körzetben!
A tankkal lesznek problémák, noha a gázolaj a fán nő(gasolin gyümölcs: ki kell facsarni).
Az elfek erősen nehezményezik hőseink tevékenységét, noha rengeteg hőstettet is végrehajtanak eme áldásos tevékenységük gyakorlása közben. De lesz olyan elf is, aki alig várja, hogy levetkőztesék. Itt is lesznek problémák.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Tithian
őstag
Nem is akárhogy sikerült film, vizuálisan csillagos ötös, a tartalmában pedig aki végigjátszotta az FF VII-et, nem fog csalódni.
Önálló alkotásként szerintem nem állná meg a helyét, mivel a történet értelmezéséhez (és a cselekmény igazi élvezetéhez) előismeretekre van szükség, de ha valaki ismeri a sztorit (mint néhány millió ember), szerintem tetszeni fog neki.
A zenével sem volt bajom, a filmben több klasszikus dal átdolgozása elhangzik (pl. a One winged angel, ami ott és akkor nagyot dob a hangulaton). A párbeszédek meglehetősen egyszerűek, de ez nem volt zavaró. A cselekmény nagy részét már az előzetesek alapján ki lehetett következtetni, viszont vannak benne érdekes pillanatok (pl. a Cloud-Kadaj párbaj során).
Furcsa volt látni a régi játék helyszíneit 3 dimenzióban, illetve olyan film ezidáig nem készült, ahol a szereplőknek ''limit break''-je lehet</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Móci
addikt
válasz bandiras2 #902 üzenetére
Az nem olyan vészes ár... Nekem annyi lenne a tényleges kérdésem, hohgya te rendelnél NERV-s pólót, és én is valószínű csináltatnék 1db-t és mellé tudnék e még rendeleni tőle más mintásat is vajon? Vagy csak 10 db NERV-s pólót gyártana e le?
-
bandiras2
senior tag
Tomcatél a Polók(igen így írja) 2100 2200 Ft/db a poló, és 4200 a kapucnis pulóver. Valamelyikre vevő lennék, csak össze kellene szedni azt a 10 embert. Na emberek kinek kell NERV poló?
Ja, most olvasom, el van havazva... kár. Talán vki más is le tudja gyártani.
-
Kobe
veterán
és iggeeeen megérkezett az advent children
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest