Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Az NGE múvik után írhatnál valamit hogy milyen érzés volt. Gatyát kösd föl, az End of EVA kemény menet lesz.
Bakker! Lemaradtam az 1000. postról. Most várhatok a 2000. postra.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1003 üzenetére
Meg kimaradt jelenetek, esetleg némi újravágás. A 8. résznél még egyáltalán nem dúrva. A 18. rész körül már inkább.
Javaslat az utolsó két részt nyugodtan hagyhatod az End of EVA után levezetőnek. Más szemszögű befejezés(TESCO gazdaságos), és jól fog esni az utolsó képek után, ha egyáltalán olyan állapotban leszel, hogy képes vagy iformációt befogadni.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
anyonyimus
tag
válasz #PeTeY# #1003 üzenetére
Az NGE 2003-as egy felújitott változata az elöző sorozatnak.A tartalom a 20-ik részig ugyanaz a 20-24-es epizódokba pedig plusz jeleneteket csempésztek bele.(Mindenképp érdemes ezeket megnézni,sok titkot felfednek).Ezenkivül csak a Dolby hanghatás és a finomított animációban külömbözik az eredeti sorozat a 2003-as renewal sorozattól.
Aláirtam,kéremszépen..
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1018 üzenetére
A sorozat után a death and rebirth, és utána az end of eva. Az end of evához van magyar felirat. De a Death and rebirth elött fejezd be a sorozatot, mert nagyon brutális a sorozat pár utolsó része. A 25 26 rész megnézése nem szügségszerű a lezárómozik elött, de utána ajánlott megnézni, mert teljesebb képet ad a sorozatról. Az end of evába pedig bele ne nézz idö elött.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1020 üzenetére
Az end of eva elsö 20 perce ismétlés a rebirth-böl, de érdemes megnézni, mert tettek bele plusz jeleneteket.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1035 üzenetére
Azt hiszem, neked is a lezárómozik jönnek majd be, és nem a ''gazdaságos'' befejezés.
A ''Most akkó' mi van?'' érzés hatványozottabban fog előjönni. Death and rebirth nem kötelező, csak ajánlott. Az end of eva a 24. rész végénél veszi fel a fonalat. A death and rebirth 2 részre tragolódik, a stáblista és az intermission(4,5 perc zene csak úgy) után kb 25 perc intro az End of evából, de inkább kezdd el az end of evát, mert abba + jeleneteket is bepakoltak a death óta.
Berserk asszem megven, de még nem álltam neki.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1038 üzenetére
Na megvolt az EVA? egyébként hülyén fogalmaztam, de már nem tudtam módosítani. A Death nyugodtan mehet, a stáblista utáni rész a hanyagolható. Azt ismétlik meg az EOE-ban
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1043 üzenetére
Végeztél már vele? Akkor jó éccakát! márha ezek után sikerül aludnod
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1043 üzenetére
Mihír #PeTeY#?
Ennyire kiütött az eEVA?
3 napja meg se szólalsz!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Agostino
addikt
válasz #PeTeY# #1105 üzenetére
Üdv.
Én is Berserket kezdtem el nézni, első kettő részen túlvagyok már, és szerintem iszonyat jó. A magyar felirat nem az igazi de legalább van. Majd vizsgaidőszak után kijavítom ahol tudom, életszerübbé teszem. Mintha kicsit ellenne sietve.
Evangeliont meg nem találtam meg a tanácsolt helyen, de a Cowboy Bebop The moviet megtaláltam, tegnap este elkezdtem nézni ilyen éjjeli egy óra fele, és öreganyám nem értette mi a jó francon tudok röhögni.
Mod : fene vigye el olyan lyukas lett ez a topic mint egy csatatér a szőnyegbombázás után. Mi a jó francnak kell így szétcseszni valamit? Most nem a moderátorokra gondolok, nekik köszönet hogy takaírottak, hanem arra a szerencsétlenre, aki úgy éli ki magát, hogy floodol ezerrel..
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #1188 üzenetére
Record of the Lodoss war,ebből létezik egy sorozat és egy ova is(ez fantasy témájú)
Tales of Phantasia
Ayashi no Ceres(ez már nem fantasy,középkori)
Elfen Lied(ez meg elsőre nagyon brutálisnak tűnhet,de a sok vérontás mögött elég komoly tartalom van)
Pl.: mi mindent vagyunk hajlandóak megtenni az álmainkért és vajon tényleg megéri-e.
Wolf's Rain
Meg nézd meg azt a linket amit pár hsz-el ezelőt iktattam be,ott van sok leírás! -
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1209 üzenetére
Tomcat el van havazva, és nem válaszol...
Sajna úgy tűnik, marad az ebay meg a google.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
bandiras2
senior tag
válasz #PeTeY# #1211 üzenetére
régebben csatoltam pár linket pológrafkához. ásd elő, mert megéri. minygyá én is ráállok, azt csatolom újra.
pill...bA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Agostino
addikt
válasz #PeTeY# #1941 üzenetére
Üdv.
Nos van számodra egy jó hírem. Én magam is megelégeltem az ott olvasottakat, így kézbe vettem a dolgokat, a visszajelzések szerint jó irányba haladok. Az új felirat minden ilyen jellegű bárgyú szófordulatot ki fog hagyni mint a ''csá, nemtom, láma''. : ))hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Hellfrost
csendes tag
válasz #PeTeY# #1941 üzenetére
Én anno úgy kezdtem, hogy egy szót nem tudtam, nem kell semmiféle angolóra, egy szótár épp elég, azt hozzátenném, hogy vágtak meg angolból úgy is, hogy már rég az élbolyban voltam tudásban. Az iskolai angolórák olyanok, mintha egy gyorsbüfében szeretnéd megtanulni a francia konyha rejtelmeit. Annyi az egész hogy neki kell állni, igen eleinte szavanként, nem sokáig lesz gond, mire végigérsz egy olyan sorozaton mint a Naruto, már hetek óta a polcon fog porosodni a szótár
-
Hellfrost
csendes tag
válasz #PeTeY# #1957 üzenetére
Hát bizony eleinte hosszúak így a részek, de megvolt az első lépés, csak így tovább, csak neki kell állni, és nem lesz gond, sajnos elég elfogadott nézet hogy tanár nélkül semmit se lehet megtanulni de ez nem igaz, ha csinálod fogod tudni, ha a francia ment, nem lesz gond az angol, legalább 10x könnyebb, én is tanultam anno 2 évig franciát, ma jó ha köszönni tudnék.
Az OVA-kkal vigyázz, sokszor van nagyon jó sorozathoz nagyon gyenge ova, nem jó ötlet csak azokra vadászni, torz képet adnak az anime-kről, ráadásul az eredeti sorozat nélkül sokszor nincs is értelme. Hogy válaszoljak is: Angel Sanctuary, Blood: The last Vampire, Ghost in the Shell 1-2, Gunslinger Girl, Hoshi no Koe, Shingetsutan Tsukihime, Vampire hunter D: Bloodlust, Wicked City (ez tényleg nagyon erős) és még sokan mások, némelyik nem egy estés, a legjobbak többnyire nem pár részesek -
zsiga667
addikt
válasz #PeTeY# #1957 üzenetére
Sör jó lesz.
OVA = Csak videón kiadott anime. (Szerencsére Japánban ez általában nem az a minőségi kategória mint nálunk a csak videón megjelenő dolgok...) Lehet egy fél órás rész is, vagy egy mozifilmnyi, de akár egész hosszú sorozat is (pl. a LoGH egy 110 részes OVA), a lényeg az hogy se moziban se TV-ben nem adták le, VHS-en/DVD-n jelent meg először.
Én a 'Hotaru no Haka'-t (Grave of the Fireflies, [link]) vagy a 'Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen'-t (Kenshin OVA1, [link]) ajánlom. Az első egy mozifilm, a második egy 4*30 perces OVA.
Szerk.: A Jin-Roh is jó. [link]
Szerk.#2: Helyesírás...
[Szerkesztve] -
Hellfrost
csendes tag
válasz #PeTeY# #2003 üzenetére
Hát ott van minden, csak leszedni nem lehet semmit, vagyis igen, azt ami nemérdekel, ami kéne azt alig töltik, szal ha a sebességet k-ban mutatja már örülsz, én utálok mindenre egy hónapot várni, de úgy is jártam már hogy 2 hét után lelécelt az utolsó feltöltő, és 80% fölött dobhattam el az egészet, a torrent felejtős, max ha nagyon odavagy valamiért és sehol máshol nincs.
-
zsiga667
addikt
válasz #PeTeY# #2003 üzenetére
Mivel közérdekű információról van szó (hadd kapja meg mindenki gyorsan, legálisan, feltöltés nélkül a napi anime-adagját ), beírom inkább ide.
Leírás a DCC / Fserve letöltésről: [link]
XDCC botokról való letöltés ismertetése: [link]
Az aniDB-n [link] megtalálod minden sorozatnál hogy kik adták ki, (van általában értékelés is hogy melyik csapat milyen munkát végzett az adott sorozat esetében) illetve a subber-groupok elérhetőségeit, többek között a honlapjuk és/vagy irc csatijuk címét.
Ha van honlapjuk akkor mindenképp nézz fel oda és olvasd el hogy mit írnak a letöltésekkel kapcsolatban, mert egyrészt elkerülhetsz egy bant (pl. a @find parancs nagyon sok helyen tiltott), illetve ha XDCC botokkal dolgoznak akkor a botok csomaglistája is nagy valószínűséggel fent van. (Ha nincs, akkor közvetlenül a bottól lehet lekérni.)
Ha nincs honlap, akkor lehet egyből a csatira menni, ahol csatlakozás után érdemes elolvasni azt a 2-3 sornyi infót amit rögtön megkapsz a belépésnél, ebben általában le vannak írva az engedélyezett parancsok, vagy a szabályzat letöltéséhez szükséges trigger (ami általában !rules szokott lenni egyébként). Ha valamit nem értesz, kérdezz nyugodtan, általában segítőkészek az emberek a legtöbb helyen. -
zsiga667
addikt
válasz #PeTeY# #2028 üzenetére
Örülök hogy segíthettem.
Cowboy Bebop-ot láttad már? Mert ha nem akkor mindenképp ajánlom, ugyanaz rendezte aki a Champloo-t, sokmindenben hasonlít a két sorozat.
Animeyuki. Itt egy lista hogy miket csináltak eddig [link], a legismertebb talán a két Ah! My Goddess TV-sorozat. Egyébként még csak kezdő vagyok, a múlt héten vettek fel a Quality Control csapatba, többek között a Le Chevalier D`Eon részeit fogom ellenőrizni. -
Agostino
addikt
válasz #PeTeY# #2028 üzenetére
Üdv.
Testvír, keblemre. : ))))
Samurai Champloo nekem üt mindent. : )))
Mugen karakterén betegre röhögtem magam. 23. rész, baseballos, na azon nagyon komolyan kiakadtam. : ))
Mellesleg igen : a magyar felirat nagyon rendben volt. Kevés ilyen jót láttam eddog.hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
válasz #PeTeY# #2032 üzenetére
Üdv.
Ne haragudj, hogy keresztülhúztam számításaidat, cserébe, adok neked pár galériát, ahonnan szerezhetsz magadnak a jövőben remek alapanyogakat az avatorodnak, de szerintem addig még soksok animet láthatsz, ahol talán szimpatikusabb karakterek is lelsz. : )))
Amolyan rajongói alkotások : [link]
Hátterek #1:[link]
Hátterek #2: [link]
Hátterek #3: [link]
Mindez a teljesség igénye nélkül lett felsorolva, de ezek messze a legjobbak, relative széles felbontásskálán nézve.
Jah hát ahogy a kaját intézte az világbajnok volt. : D '' Nektek is futnotok kellett volna!''
Ebben a részben még a rendőr is nagyon pwned, amikor a haditengerészek fegyvert fognak rá, aztan mondja : ''Amerikacsan amerikaiii...'' Dirr, dirr. : DDhey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2132 üzenetére
aztán hagyd abba a kajálást 5 percre ha Gluttony (Homunculus) feltűnik, nehogy aztán ellenérzéseid támadjanak a továbbkajálással.
mellesleg: én FMAból tanultam meg rendesen a 7 fö bűnt: Lust, Gluttony, Envy, Pride, Sloth, Greed, Wrath - úgyhogy nyelvtanulásnak is klassz.Te is fiam, Bluetooth ?!
-
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2135 üzenetére
... véres búra? ... s a pink haj és a kétvégű hálósipka az smafu? jah, hozzá képzeld még ahogy irodalombl felel: ''nyu nyunyu nyúú''.
Nehari Vodafone, nem akartalak megsérteni. jók a képek, csak így tovább... s ne felejtsd el idnként kilinkelni nekünkTe is fiam, Bluetooth ?!
-
Ry0K3N
senior tag
válasz #PeTeY# #2195 üzenetére
Elfen Lied, jóóóóóóaz én is azzal kezdtem Bár úgy hogy nem tudtam mi az csak elkezdtem megnézni.
Sztem ne mondj neki sokat róla csak az hogy jó, majd írd meg a reakcióját
Berserk személy szerint nem tetszett. A mangája ezerszer jobb.
[Szerkesztve]"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
Hellfrost
csendes tag
válasz #PeTeY# #2233 üzenetére
Egyszer én is érdekesen jártam, akkor még nem rég kezdtem az anime-vel való foglalkozást, elkértem egy barátom hurcolós vinyóját, mondván, hogy adok neki ezt azt, valójában valaki mástól akartam pár anime-t lenyúlni. Megtörtént a dolog, telipakoltam a vinyót szépen, de hogy hogy sem, rajta maradt az Onegai Teacher. A srác az utolsó volt akiből kinéznéd, hogy egyáltalán ránézzen egy rajzfilmre. Másnap hív, hogy nagyon jó a cucc, meg minden, nincs e több. Mondom ezt hamar megnézte. Azt mondja, az egész hülyeség nem érdekli, olyan japán izé nincs e még... miből lesz a cserebogár...
-
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #2278 üzenetére
Az Ikkitousen Dragon Destiny-re már én is felfigyeltem, de csak most látogattam el a honlapjára, japánul sajnos még nemtudok, de ott vannak a főbb szereplők képekben és némely karakter sztem nagyon hasonlít a Tenjou Tenge vmelyik karakterére. [link]
Hellgirl-t még én sem néztem meg a, de a listámon van, megvárom amíg a 2. sorozat is befejeződik mert ha esetleg annyira jó lesz akkor képes vagyok egyszerre megnézni, és nem akarok várni az újabb részekre.
Ja, meg a Futakomori=Second Cage. -
cor
őstag
válasz #PeTeY# #2688 üzenetére
Golden Boyt is láttam...sajna az uccso rész nekem nem teccet annyira...
Ojita nemtod milyen nemü? sztem lol elég egyértelmünek tünik (aztán lehet kiderül h tévedek )...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2738 üzenetére
LOL én most szedtem le két részt a Peace Maker-böl, kóstolgatás céljából viszont így javaslatodra még egy kicsit eltolom a listámon. Elöbb Mai-Hime.
''sírvaröhögőshelyzetkomikumos''-ra javaslom a School Rumble-t. se varázslás, se lőfegyverek, se űrlények vagy másvilág... pusztán hazai pályán középiskolai olyan szerelmi 3-4-5 szögek és félreértések, leskelődések és szégyenhelyzetek, hogy AZ! sírvaröhögős
Bleach-hez meg hajrá, érj utol ''minket'' ékszíj-vetőset ajánljon más, én passzolokTe is fiam, Bluetooth ?!
-
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #2738 üzenetére
Az Onegai Teacher-re ezeket dobta ki hasonló anime címen [link], meg amit mostanában mindenkinek ajánlgatok az a Seto no Hanayome Most töltöttem le a Sumomomo Momomo-t is, az első rész alapján ütősnek tűnik. És ez ugyan nem anime, de nagyon elborult: FUTURAMA
Ez nem teljesen dráma, de annak is felfogható: Fullmetal Alchemist
Nimrod
Én most fejeztem be a Yuu Yuu Hakusho-t, ezt nagyon tudom ajánlani, csak az első néhány rész kicsit unalmasabb, de a Dark Tournament-től kezdeve igazi zúzás megy (112 rész +2 movie). Most fut a History`s Strongest Disciple Kenichi, ez sem rossz, eddig 43 rész jelent meg angol felirattal.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
válasz #PeTeY# #2749 üzenetére
Cool, köszi Petey és Nimrod, készítettetek belőlem egy sorozatot mellesleg épp vérfolyós szamurájos sorozatokrol volt szo,... jelentem, vér folyik az ereimben mellesleg különtöri óra: Caesarion nem volt más mint Julius Caesar és Cleopátra eltitkolt gyermeke, de Octavianus féltve trónját hamar megszabadult tőle.
Petey - PeaceMaker van olyan szintű mint Kenshin Himura vagy a 7 szamuráj? tudom h szubjektiv a dolog, de ettöl függetlenül kivi vagyok a véleményedreTe is fiam, Bluetooth ?!
-
bozont
veterán
válasz #PeTeY# #2749 üzenetére
Basszus, még egy anime amihez most rögtön hozzákezdenék a másik 10 mellett. Grrrrr egyre csak növekszik a megnézendő animek listám.
Ha már szamurájos téma, az egyik kedvencem a Kenshin OVA1 [link]. Régebben nem szerettem a szerelmi drámákat, de rájöttem, hogy vannak nagyon jó darabok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- SkyShowtime
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs