Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MM!
Azért kezdtem el nézni ezt az animét, mert Na-chan énekli az ED-et, meg láttam róla egy AMV-t is. Azt kaptam amire számítottam, qva jó vígjáték volt, vagyis az elején, a végére ellaposodott sajnos. Nem tudok rá enyhébb pontot adni a zenék miatt se, meg kiemelném az 5.részt ami valami kegyetlen volt
Azon majd be sz@rtam! Az a rész hozta nálam a Mitsudomoe színvonalat^^ A magyar felirat is nagyon találó lett! Meg az egész beteg légkör tetszett az őrült szereplőkkel! Szal nálam egy:
9/10ui:
ownFate-vel mi a fene van?:S Skype-on sincs sose, KnJ projekt se fog elkészülni sose -.-
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest