- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz #59620352 #8056 üzenetére
K-ON! hentai, banyek......
Noooooormális?!!...-.-'
Szerintem K-ON! egyáltalán nem unalmas, messze az egyik legjobb slice of life vígjáték. És bár a második évadban sok a filler, szerintem hozzák a szintet. No persze kinek mi. Mondjuk tény, hogy eleve nincs olyan hű de eget verő története, de ilyen az Ichigo Mashimaro is, mégis nagyon jó... apropó.
Kőkemény moe-moe áradat ez is, de most már nem merném összehasonlítani a K-ON!-nal, egészen más kategória. Habár ebben még annyi "főszál" sincs, mint a K-ON!-ban, de egye fene. A poénok is teljesen másképp ütöttek. Volt mikor nagyon felnevettem, sőt, olykor az asztal alá sírtam magam (főleg az utolsó részekben), de többnyire "csak" megmosolyogtató. Erről igazán nem is tudok sokkal többet írni... a rajzstílus, zene bejött (az OP a best), karakterekből mindegyik nagyon jó volt. Miu konkrétan kiborító, Sasazuka meg.... Az összes kedvenc amúgy. Viszont sajnálom, hogy nem igazán erőltették meg magukat történet terén - bár a mangát nem ismerem, és nem tudom, az Encore OVA meddig viszi tovább a sztorit, és hogy van-e kilátásban második évad az animének, de simán jöhetne. [8/10]
"Egyszerűen édes." - by [oWn]f4te.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Diablo IV
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla