- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
#59620352 #8056 üzenetére
K-ON! hentai, banyek......
Noooooormális?!!...-.-'
Szerintem K-ON! egyáltalán nem unalmas, messze az egyik legjobb slice of life vígjáték. És bár a második évadban sok a filler, szerintem hozzák a szintet. No persze kinek mi. Mondjuk tény, hogy eleve nincs olyan hű de eget verő története, de ilyen az Ichigo Mashimaro is, mégis nagyon jó... apropó.
Kőkemény moe-moe áradat ez is, de most már nem merném összehasonlítani a K-ON!-nal, egészen más kategória. Habár ebben még annyi "főszál" sincs, mint a K-ON!-ban, de egye fene. A poénok is teljesen másképp ütöttek. Volt mikor nagyon felnevettem, sőt, olykor az asztal alá sírtam magam (főleg az utolsó részekben), de többnyire "csak" megmosolyogtató.
Erről igazán nem is tudok sokkal többet írni... a rajzstílus, zene bejött (az OP a best), karakterekből mindegyik nagyon jó volt. Miu konkrétan kiborító, Sasazuka meg....
Az összes kedvenc amúgy. Viszont sajnálom, hogy nem igazán erőltették meg magukat történet terén - bár a mangát nem ismerem, és nem tudom, az Encore OVA meddig viszi tovább a sztorit, és hogy van-e kilátásban második évad az animének, de simán jöhetne. [8/10]
"Egyszerűen édes." - by [oWn]f4te.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest