Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Mister_X
nagyúr
Felhívás!
Az Anime topic szabályzat 4-es pontjának értelmében
Parancsba adomkérem alássan a topiclakókat, hogy itt vagy privát üzenetben járuljanak hozzá a fórumon jelenleg használt, egyedi avatarjuk eredetének megnevezésével az Összefoglaló elkészültéhez! "Ismeretlen" arcképet használó felhasználók listája alant.Glorious Leader Mister_X
TopicgazdaTotheground
F34R
tDr1v3r
Darth_Revan
Gertrius
Nova96
Dluinet[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Totheground
addikt
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz errorcode06 #38892 üzenetére
TG-t kérdezd felettem. Amúgy egyre kevesebben, bár E3 előtt belengettek valamit, amiből egyelőre még nem lett semmi.
__
Most olvasom fentebb, hogy jön Sidonia folytatás. Hell yeeaaaah!
Live-Die-Respawn
-
Archanon
őstag
válasz Mister_X #38883 üzenetére
Oszt ki egyezett bele ebbe a topicgazda sztoriba?
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
tDr1v3r
veterán
More "Blame" And "Knights Of Sidonia" Anime In Development
Kész, az év híre nekem.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
Köhöm. Ez a The 7 Deadly Sins ez végig csak full csöcsök meg seggek?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Re: Creators
1x11
El sem hiszem hogy elárulta az igazat a srác...Már vagy 5 résszel korábban pofáznia kellett volna.
Live-Die-Respawn
-
Rimuru
veterán
Miket lehet talani, [link]
Vigyázat, csalok!
-
Mister_X
nagyúr
válasz unclefucka #38876 üzenetére
Legalább tudni fogja utána, hogy mi a jó
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tDr1v3r
veterán
válasz tatararpad #38880 üzenetére
Oké, akkor leírom:
nekem az a bajom, hogy ezzel a Franciaországos utalással sejteted a külső populáció méretérét, amit egyértelműen egyszer sem mondtak ki az animében. disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tatararpad
őstag
válasz tDr1v3r #38879 üzenetére
Topikgazda kimoderálhatja de szerintem semmi olyan nincs benne ami eddig nem volt az animeben vagy nem kikövetkeztethető belőle.
Reinerék Erent akarták, Reinerék idegen hatalomnak dolgoznak => az idegen hatalom is Erent akarja, most már tudni hogy a Coordinate miat. Reinerék rugták be az ajtót az elején => már akkor a Coordinatet keresték. -
tDr1v3r
veterán
válasz tatararpad #38875 üzenetére
Nagyon jól tudom hogy mennyit lőtt le az a flashback (mérges is vagyok miatta, mert ez a pince után kellett volna bedobniuk), a külső ellenség már az Armored-Colossal felfedése óta egyértelmű, de azért a M-ra való utalást nem írtam volna be így mert nagyon sokat sejtet. disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tatararpad #38875 üzenetére
De szerintem
az irányítás képességére semmi utalás nem volt eddig animében. Live-Die-Respawn
-
tatararpad
őstag
-
tDr1v3r
veterán
válasz tatararpad #38864 üzenetére
Azért ennyire nyilvánvaló mangás spoilert ne dobj be külön jelzés nélkül.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Archanon
őstag
6 rész édeskevés ám ebből. Nem váltja meg a világot nyilván, de azért annyira rossz sincsen, mindössze lassú a történetvezetése, akár a Narutonak.
Évadzáró... 12 epizódon keresztül 2 alkalommal történt ilyen úristen epic sztorimegmozdulás, most történt egy harmadik, és vége az évadnak. Ezzel szemben az első 24 epizód azért jócskán meg volt rakva epicfaktorral. Na sebaj... Mangát meg dehogy kezdem a közepétől, szépen az elejétől végigolvasom. Mintha azt mondanátok ne olvassam el a Gyűrű szövetségét, úgyis unalmas, elég a Két toronnyal kezdeni. Úgyis a 19. résznél járok már, hamar meglesz a lényeg.
Úgy spoiler, hogy csak anime (válaszban nem kérek mangaspoilert későbbiekről ):
kezd összeállni a kép, de... naaaaaaaaagyon lassan. Ebben a tempóban el lehetne húzni még sok sok évadig a sztorit, akár egy félneverendingként.Azért azt már az elejétől kb. sejteni lehetett, hogy az egész hátterében emberi konfliktus áll, és előbb utóbb arra fog kiéleződni minden. Kíváncsi vagyok hogy alakult ez ki, az emberiség vajon mekkora a "falakon kívül", az okokra, blabla... Meg a Majomtitán valami iszonyat félelmetesen gusztustalan egy lény lett, a vállán a szemüveges csóka meg remélem nem Eren apja. Viszont Eren szuperereje elég badass lett, [ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megvolt Titan évadzáró itt is. Jó volt nagyon,
ez a Titan irányítás dolog gondolom a későbbiek folyamán előjön majd. Live-Die-Respawn
-
-
tDr1v3r
veterán
válasz Archanon #38858 üzenetére
Chapter 51-től kezdd, itt záródott most. Mindent adaptáltak, az első évad végén volt egy minimális deviáció de nem érinti a sztorit.
Viszont készülj rá hogy innét kezdve nagyon más lesz - az arc végéig ki fognak kerülni a titan-ok a képből és csak emberi konfliktust fogsz látni elég hosszú dialógusokkal. Mondjuk nekem így is a kedvenc fejezetem, de sokan utálták anno...
- - - - - - - - - - - - -
Az évad meg...
Oké, nem finomkodok, ez remek volt. Az általam követett magák közül ez kapta a legjobb adaptációt egyszerűen, szegről-végről mindent adaptáltak, az összes hatalmas pontot epikusan csinálták meg. Az utolsó rész meg egyszerűen tökéletes... mondjuk nem emlékszem hogy az
bent lett volna a mangában, de nem érdekel, minden tökéletes volt. A vége meg ott aEren x Mikasa ... sejtet valamit.falon ülő Monkey Trouble-el disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Archanon
őstag
Ennek örömére azt hiszem nekiállok a mangának.
-
bandiras2
senior tag
válasz Sir Pocok #38856 üzenetére
Jóis az!
A grafika iszonyúan öreg, de a többi kárpótol.És ha már EPIC űroperáról van szó, akkor itt a legújabb trailer a [Gundam The ORIGIN V Clash at Loum]
És a kommentek megint ütnek:"That huge pokeball at 0:26 is gonna capture us all!"
További gundam híreink következnek:
Megerősítést nyert hogy idén két mozit is kapunk. A legújabb Origin előtt jön a [Twilight AXIS]
Továbbá várható a Thunderbolt OVA folytatása is.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Sir Pocok
őstag
Sokat hallottam róla, nagy kultusz övezi, minden idők legjobb anime-i között tartják számon.
Hát legkezdtem nézni és
Eszméletlen. Aki szeretne trónok harcát látni sci-fi köntösbe az egy percet se késlekedjen kezdje el nézni!
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
nonsen5e
veterán
-
mark!
őstag
-
F34R
nagyúr
válasz Totheground #38852 üzenetére
Aztaq
-
Nova96
őstag
válasz errorcode06 #38850 üzenetére
Valahol azt írták 1 éve, hogy mindjárt kijön abból gondoltam, hogy már kijött.
Akkor is remélem, hogy befejezik legalább ova-val. -
errorcode06
őstag
válasz Nova96 #38849 üzenetére
Ott hagyták abba ahol az LN is megállt a 11. kötettel.
Teljes szezon már szerintem nem lesz, maximum pár ova, mivel (elméletileg) a 12. az utolsó kötet.
szerk: Sajnos nem. Az író el volt foglalva a Qualidea Code meg egy másik projekttel, plusz olvastam olyan hírt is, amiben azt írták hogy visszadobta a kiadó is a kötetet (utóbbinak nem tudom mennyi a valóságalapja).
Én is vártam már mint a messiást, de mire fordítást kapunk (a fanok nagy része kiszállt mikor licencelte a yenpress), űrhajóval járok majd munkába a holdra...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Nova96
őstag
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Zoku avagy S2
Megleptek a készítők,hogy kapott folytatást és azzal is,hogy tovább vitték a storyt,de komolyan így Na S3 jöhet.kellet abbahagyni? Szerk: Utolsó light novel elméletileg kijött.
Több eladása is lett. Majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz errorcode06 #38846 üzenetére
Ha 75 epizód, akkor az OP/ED levágásával 75*21 perc, azaz 26 óra és 15 perc. De egy hétvége alatt le lehetne tudni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz errorcode06 #38842 üzenetére
"Hirtelen csak ennyi jutott eszembe"
Továbbá én se láthattam mindent. Lehet, hogy már bőven 200 széria fölött vagyok, de ez van.
Azért sincs a listában olyan további lélekmelengető animék, mint pl. a Non Non Biyori, mert nálam nem mindig elég, hogy kawaii meg helyreteszi a törékeny lelkivilágom, mert azért elég kemény elhatározás kell. NNB tökéletes két komolyabb cucc közé.
@Archanon: 75 epizód? Lol, már szerintem tudom, hogy miért nem láttam.
-
Archanon
őstag
válasz errorcode06 #38842 üzenetére
Annak, hogy nincs ott, csupán egy nyomós oka lehet... még mindig nem vette rá magát 75 epizódnyi shounen cuccra, pedig a munkás és lélekmelengető metszetbe beillene.
-
-=RelakS=-
veterán
Szusit valaki?
Csak édesség, de akkor is,Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #38838 üzenetére
Khm, ki is veri el a pénzét tudjukmikre?
-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
Oh boy, szerencséd, hogy ebbe a topicba járok.
Szerelmi történetek, drámák, felnőtté válással kapcsolatos mesterművek
Clannad (2 évad)(megtekintése legalább három keményebb dráma után) //comedy ---> legkizsigerelőbb dráma
Golden Time
Hachimitsu to Clover (2 évad)
Toradora
Tsuki ga Kirei //futó sorozat
Lovely Complex //comedyMunkát előtérbe helyező sorozatok
Hanasaku Iroha (szállodai)
Gekkan Shoujo Nozaki-kun (manga író)
Hataraki Man (újságíró)
Barakamon (hivatásos kalligráfus)
Working! (3 évad, 1 kötelező OVA, 1 extra évad) (family restaurant)
Servant x Service (közszolgák)
Nodame Cantabile (3 évad) (hivatásos zenészek)
Showa Genroku Rakugo Shinjuu (2 évad) (rakugo előadók)
Shoujo-tacho wa Kouya wo Mezasu (játékfejlesztés (VN))
Shokugeki no Souma (2 évad) (hivatásos szakácsok - in training)
Shirobako (anime industry)
New Game (játékfejlesztés)
Saenai Kanojo no Sodatekata (játékfejlesztés)Eromanga-sensei (LN szerző és illusztrátor) //futó sorozat
Sakura Quest (tourism board) //futó sorozat
3-gatsu no Lion (hivatásos shogi)Lényegesen komoylabb mondanivalóval rendelkező vagy komoly témát választó művek
Sakurasou no Pet na Kanojo
Tokyo Magnitude 8.0 (megj.: érte már sokkal keményebb földrengés Tokiót az anime megjelenése óta és "nem történt semmi")
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
Kuzu no Honkai - ezt még lehet túl korai lenne megnézned (ahogy a Clannadet is), nem viccelek
ReLife
Joker Game (történelmi, kémek)Zene mindenek felett
Sakamicho no Apollon
Hibike! Euphonium (2 évad)
Shigatsu wa Kimi no Uso //drama
Fuuka
Fukumenkei Noise //futó sorozat
Love Live! School Idol Project (2 évad, 1 OVA)
Love Live! SunshineKomédia és lélekmelengető művek
Danshi Koukousei no Nichijou
Nisekoi (2 évad)
K-On! (2 évad)
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Masamune-kun no Revenge
Sakamoto desu ga?
B-gate H-kei-
Hirtelen csak ennyi jutott eszembe
-
Totheground
addikt
Tsuki ga kirei katuális: már azt hittem, be kell rágnom a részen, de a végére kikalapálták. Sőt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
nem tudom, szerintem nálunk ilyen nem is volt, nézd meg a Yahari Ore no Seishun LoveCome wa Machigatte Iru. című művet, az ott szereplő álláspontot tudom osztani, vagyis az általános iskolás emberekkel az életben nem találkozol többet, középiskolásokkal talűn, de egyébként meg ne törd magad annyira, van jobb dolgod is.
Everybody lies.
-
mark!
őstag
válasz Totheground #38831 üzenetére
hát slice of life.. isshuukan friends és ennyi de megnézem amiket eddig írtatok, meg visszaolvasok egy kicsit.
Crytec: 8.osztályos bankett volt a tanárok búcsúztatására. de már mindegy igazából eltelt, kész, vége. már csak egy ballagás szombaton, aztán 2 és fél hónapnyi édes semmittevés. lesz idő mindenre
>
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Totheground #38831 üzenetére
Lucky Star előttre nekem anno ajánlották a Haruhi megtekintését, mert hogy sokat parodizál belőle
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
bandiras2
senior tag
slice of life?
valamennyire a haruhi is az de egy erdekes csavarral. megjelenesi sorrendben nezd, igazi ereszd el a hajam josag. 2 sorozat +1 other spinoff
ha erdekel az űrkutatas es a raketazas csak egy picit is, akkor beugronak javaslom a: Rocket girls cimu kis szosszenetet. fun, de a JAXA adta a nuszaki hatteret hogy stimmoljon. rovid, ess csak neki.
es ha ez tetszett, akkor johet a hardcore slice of life, haedcore science, seinen: Space brothers. az urhajostanonc megprobaltatasai es szenvedesei.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
veterán
-
mark!
őstag
válasz Pttypang #38825 üzenetére
időskori demencia
egyébként vágjatok csak hozzám slice of life-okat, valamit mindig kell nézni
amúgy ezt a bankettnek nevezett valamit inkább elfelejteném, fél évfolyam lelépett a műsor után, utánna meg mulatós és cigányzene volt végig. az új ice cube helyett de legalább kibeszéltük a mai fiatalokat o.társamékkal. úgy hogy mi is abba a korba tartozunk. ezt a jelenséget hogy nevezzük?
[ Szerkesztve ]
>
-
veterán
-
Mister_X
nagyúr
válasz Pttypang #38818 üzenetére
Tegnap hoztak le egy szervert, volt benne két betonszaggató 18.7GB-os merevlemez meg egy 20MB-os flash memória, ami akkora, mint egy telefon Ma pedig ki kéne pucolnom egy laptopot, amiben valami mobil Core 2 van, az se mai darab.
Hjaj, öregszünk gyerekek, legalább vannak fiatalkorúak is a topikban, hogy még inkább vénnek érezzük magunkat
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz -=RelakS=- #38814 üzenetére
Tegnap realizaltam, hogy 2007-es outlookot hasznalunk a munkaban, az most tíz éves..
Everybody lies.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz unclefucka #38815 üzenetére
Meg hogy is van? Haruhi is 11 éves, FMP 15 éves...
NGE 22 éves
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
unclefucka
senior tag
válasz -=RelakS=- #38814 üzenetére
F@*k yeah, I'm old!
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #38810 üzenetére
Utólag mindenki okosabb. Majd legközelebb.
-
veterán
Igen, nem csak a japánoknál érezhető, hogy hiányzik az az "elherdált" idő
Amennyi lehetőségem volt, ejnye.Everybody lies.
-
Mister_X
nagyúr
Absolutely. Idei egyik legjobb slice of life, az biztos.
Öregnek érzem magam De azért persze meg kell hagyni, hogy óriási különbség van egy japán és egy magyar középiskolás hétköznapjai között - utólag én is csak az elberhált időt sírom vissza.
-
Mister_X
nagyúr
Ha nem viselkdesz, mindjárt ráddobok tíz 10 slice of life animét, aminek az a fő mondandója, hogy az ember lemarad a fiatalságáról, ha valami egyéb fas*ságot helyez előtérbe (általában anime, videojátékok, tehát otaku).
Tehát tessék élvezni, hogy még középiskolás vagy, vissza fogod még sírni.
-
mark!
őstag
ilyen bankettek miatt nem tudok corpse partyt nézni nagyon nem akartam éjszaka nézni, de muszáj, holnap úgyis elég 9-re menni, szóval nyertem +1órát, így mehet a dara
Nova: Shippuuden zenéi közül a nico touches walls a legjobb szvsz. azt hallgatnám egész nap
[ Szerkesztve ]
>
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gyorsan bedaráltam a Grimoire Zero 10 részét. SImán jó a sorozat.
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #38805 üzenetére
Akkor ez kiesett.
A sorozatot nem néztem ismerős mondta, hogy sorozatba olyasmi van neki,de azt nem is írtam.
-
unclefucka
senior tag
válasz Nova96 #38804 üzenetére
"feléled byakugan a lányának erre a Boruto filmbe mi nincs meg a lányának ? Igen az a szem amit felélesztett" Spontán feléledés volt, nem tudatos, de ezt az egyik részben el is mondja az öreg Hyuuga nagypapi.
Így tudják, hogy van/lesz, de sokat kell még tanulnia a lyánynak, hogy ténylegesen használni tudja.Boruto esetében pedig "az" nem Byakugan.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
Naruto Shippuden 397-500 , The Last: Naruto the Movie Boruto: Naruto the Movie -
Boruto: Naruto the MovieThe Day Naruto Became Hokage
A sorozatról nem beszélek, mert feleslegesen azon vitázni érdemes e nézni vagy nem ,eldöntöd. Saját gondolataimat leírom róla.
Gyerekkorom óta nézem enyhe túlzással ezzel nőttem fel. Ez volt a második anime amit láttam.Az első az a Inuyasha voltÉs teljesen ráfüggtem, ez akkor indult újra, mármint a sorozat nézése amikor is elkezdtem a Bleachet. Utána jött az összes többi anime.
Az anime shounen azaz, ne is számíts nagyobb érzelmeket, még a végén se, de ennek ellenére én nagyon élveztem a sorozatot a sok száz filler ellenére is. A zenei eszméletlen jók és felejhetetlenek.A történet vezetése beszippant ha vevő vagy rá, azaz kicsit sem egy seinen . Ne várj tőle többet mint ami és akkor élvezed. És ha szereted az eleinte csak kis harcokat, később sooookkal nagyobbakat akkor főleg. Érzelmi szálai főként a drámára alapozza a háttereket amiket átlehet érezni. Én személy véleményem szerint a szerelmi szálakra is vágytam volna vagy legalább értelmes elvarását és elviseltem volna, de csak shounen. *sigh*
És akkor spoilerekbe elmondom mi nem tetszett.A vége, mármint háború után konkrétan jött egy akkor filler szakasz, ami nem is filler , de nem is story szvsz. Behoztak 2x 4 részekre új karaktereket, ágakat ,ahelyett, , hogy a végén az utolsó 4 részt jobban kinyújtották volna.Nem lett volna összedobott .Beharangozott esküvő erre ,képeket látunk belőle? Most ez így tényleg? Aztán mikor jöttek össze ilyenek?....megtuuuudjátok a filmbe. A film az még érdekes is volt, bár azt is kicsit ...hogy is mondjam túlnyújtott volt, de pénz beszél...kutya ugat, de legalább élvezhetőre sikerül valamennyire.
Naruto hokage lett , feléled byakugan a lányának erre a Boruto filmbe mi nincs meg a lányának ? Igen az a szem amit felélesztett Mi a franc..najó és akkor a
Boruto film
Őszintén első 40 perc picit, csak picit szenvedés volt. Amiért nem volt , mert magát a világot láthattuk később,de a fiát kicsit túltolták, de megkellet ennek is lennie, hogy aztán más legyen persze úgy , hogyVilágvége van, csak azután változhat a gyerek nem?
Egyébként én ezt is ajánlom, de kicsit többet vártam ha már vége a sorozatnak nem kellet volna ilyen hibákat elkövetni.
A sorozatba bele fogok nézni, de ha elkövetik megint az, hogyFilm után>>sorozatban az egész meg se történt, biztos újabb agybajt kapok,de szeretem a régi karaktereket meg az újakat is , így nézem. [ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Mister_X #38800 üzenetére
Onegai sensei?
Egyébként meg valszeg Prison school
[ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla