Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
Ez a New game 2 rész után nálam AOTS.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Hintalow
senior tag
válasz Archanon #36296 üzenetére
Ahogy már írtam itt korábban:
Umishou!!!
Szívet melengető darab, nem is kell jobban ragozni.
Azon kevés ecchi jellegű cuccok egyike, ahol nem lóg ki a sztoriból a folyamatos alsóneműben/bikiniben flangálás.
És tényleg egyszerűen "békés" nincsen túl erős sztori szál, konfliktus sem nagyon, csak napfény, tengerpart, vidámság, NORMÁLIS szerelmi szál.
Az "orrnélküliség", pedig tökéletesen működik, extraaranyosak tőle a lányok.Nálam az egyetlen negatívum az volt, hogy mint oly sok animét, ezt is nyitvahagyták a folytatásra, merthát ott a manga, a végén le is pörgetik állóképekben, hogy mi történne a továbbiakban és... soha nem folytatták (álá' school rumble)
Ezért el is olvastam a mangáját jól
Ikamasa kapitány benne pedig akkora állat, hogy hirtelen nem is tudnék máshonnan mondani szerplőt ami űbereliHa pedig valaki a hadarásra bukik, nézzen Excel Saga-t, ott talán ha egyszer vesznek levegőt, az egész sorozat alatt
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Archanon
őstag
Kenkou Zenrakei Suieibu Umishou
Ez..... állati jó!! Egyszerűen nem tudom hova tenni. Ecchi kategóriában kezdtem el keresgélni, de valahogy nagyon elveszett benne. Egyszerűen egyedi. Jó. Nagyon jó. Nagyon aranyos. Nagyon jó cucc. [8/10]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Máté94
addikt
Rájöttem, nagyon sokat elvesz a sorozat élvezhetőségéből nálam a grafika. Egyszerűen a drámai pillanatokban nem érződik a "hatás", mert béna a környezet, a hullák.
Legutóbb is a majo kyoukai-osok is úgy lettek aprítva mindenhol, de mintha gumi bábok lennének a földön. A részletek nagyon hiányoznak. -
F34R
nagyúr
válasz Totheground #36289 üzenetére
Igen de oda 2 perc alatt kell besuriteni egy reszt az nagyon dara, viszont eleg jo, mondjuk nalam a Plastic Nee-san-t semmi nem uberli.
-
saelin
veterán
válasz ígyvanferi #36286 üzenetére
Azon sem csodálkoznék, ha valami nem működne még az oldalon. Valamelyik nap meghalt az egyik HDD a szerverükben...
Írj FFnF-nek! Nekem elég hamar válaszolt, amikor nem jött az e-mailemre egy jelszó módosító levél sem. Végül kiderült, hogy náluk volt a hiba.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
tDr1v3r
veterán
-
Archanon
őstag
-
Ellia
addikt
Ez a Re:Zero hány részes lesz? Tényleg jó (bár néha a japán hang kicsit sok ).
-
KisTücsök
addikt
Ez a Amaama to Inazuma baromi aranyosra sikerült. Mondjuk amit várni is lehetett a trailer után. Bár a második rész egy kicsit gyengébb lett, mint az első, de jó lesz ez.
Taboo Tattoo is egész kellemes. Az egyelőre látszólag bugyuta sztorit sikerült egész szimpatikus karakterekkel, jó hangulattal, és olykor tűrhető poénokkal feldobni. De alakulhat még az a történet is.
-
Archanon
őstag
válasz Crystalheart #36272 üzenetére
Nézzed te is. [link]
Bár amíg nem fejezik be, nekem bőven van mit mást nézni, legyen akármennyire jó.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Crystalheart
őstag
Na már, alig látok valamit a topikból egy ideje...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz ígyvanferi #36263 üzenetére
Volt egy HDD lehalás, lehet amiatt vannak anomáliák.
Re: Zero még mindig:
Kezdek gyanakodni,
lehet hogy Puck tud Subaru képességéről? Szerintem azért ölte meg az ujjletépős résznél meg a végén is, hogy legyen egy gyors reset. [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bozont
veterán
válasz ígyvanferi #36263 üzenetére
A jobb felső sarokban van egy kapcsolat menüpont, ott tudsz írni valakinek. Ha meg már régóta nem léptél be, akkor már lehet törölték az accountodat. Sokat mondjuk nem vesztettél.
-
ígyvanferi
addikt
Nem tudok bejutni az AA-s fiókomba, kinek, hol panaszolhatom ezt el vajon ott? Elfelejtett jelszó kérésnél azt írja, hibás e-mail (viszont az tuti stimmel, esetleg a név nem, de jobb ötletem már arra sincs).
-
Ellia
addikt
Mit néztek ennyire? Kezd érdekelni
-
veterán
Betelgeuse lesz az, de nyilvan csak az egyik mid boss.
Miert lenne az apja spiritualis vetulete?
Szerintem siman azert hal meg subi, mert odamegy. Puck pedig siman megfagyasztott mindent, aludjatok cimen, tiszta csipkejozsika.
Nem szamit, ki az, sima aoe fagyasztas megy[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
F34R
nagyúr
válasz alevan #36254 üzenetére
A vegen
lefagytam,en is endless credit es a zene meg kurva hangulatos. Petelgeuse nagyon badass, igazi mindblowing freak, es a kepessege a psychokinesis nagyon utos.
Ennek ellenere ugy gondolom nem o lesz a vegso kulcsszereplo. Ha jol gondolom Puck emelkedett ki a kastely folott es azert szolitotta Emilia-t lanyanak, mert az apja spiritualis vetulete.Es talan azert hal meg mindig Subaru, mert mikor Emilia is meghal akkor aktivalodik Puck igazi kepessege, es kinyirja Subit, hogy elorol kezdhesse az egeszet. [ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki ilyeneket vegyen...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
alevan
őstag
válasz Pttypang #36251 üzenetére
Kétszer is végignéztem, ahogy Subarut betemeti a hó, miközben hallgattam.
Ma pedig munkahelyen felváltva hallgattam az első OSTvel.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
bandiras2
senior tag
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
oriic
HÁZIGAZDA
Qualidea Code - 01
Konkrétan ebben nem történt semmi.
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz tatararpad #36241 üzenetére
Az elejen, mikor a kis ujjait otthagyta a kilincsen es mondja a hang, hogy elkesett, akkor hasonlit igazan puckra, ezert gondolom, hogy a vegen is o lenne.
Nincs ehhez valami manga vagy hasonlo?[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
tatararpad
őstag
válasz Pttypang #36237 üzenetére
Hát a hangja engem is Puck-ra emlékeztetett, de én őt mindig is hörcsögnek/mókusnak/randomfantasyrágcsálónak találtam, ez pedig határozottan farkas volt. Subarut pedig Sloth kollégának hitte, név szerint Pride-nak, az előző részben is mikor a a szektások meglátták csak meghajoltak és elmentek, lehet Subaru éppen olyan képességet birtokol amit nem neki szántak. Szerintem Emilia nem a lánya a boszorkánynak, inkább reinkarnációja, vagy csak egy eszköz az újjászületéséhez. Sloth és Pride meg gondolom utalás a hét főbűnre, úgyhogy biztos látunk még néhány beteg karaktert, akik rendbe teszik a fejeket. Ha érdekesre megcsinlják kellemes levezetés lehet ez a Trónok Harca után, csak kerüljék az animés kliséket -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Totheground #36238 üzenetére
Vegul is szegenykevel az eltelt ket het alatt alig tortent valami.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
veterán
válasz Totheground #36238 üzenetére
Kis nehezseg? Végülis csak letörtek az ujjai úgy random, ugyanmár Everybody lies.
-
Totheground
addikt
Kezd irritáló lenni, hogy Subaru minden kis nehézség hatására azonnal elveszti a fejét. Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
veterán
válasz tatararpad #36236 üzenetére
Dehogy, en is csak feltetelezem. Kinek a lánya lenne egyébként? witchbitch?
Everybody lies.
-
veterán
re:zero
Oke, osszeomlott, aztan szepen lassan "na a f.szom televan" modba lepett, de a fagyasztos resznel elsore mar neztem, hogy ez nem puck vagy ki lehetett?
Aztan a vegen is erre gondoltam ,hogy atugrott teljes formaba es odab@szott a kornyeknek. Habar a lanyat emliti, akkor lehet akar emilia anyja? Vagy most mi tortenik itt? Annyi biztos ,hogy subaru vegre osszekapta magat itt a nagy kamudrogos hegyvideken.Everybody lies.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fukigen na Mononokean
1. rész lement. Slice of life + youkai-ok? Hm, talán még jó is lehet.
Live-Die-Respawn
-
nonsen5e
veterán
válasz Totheground #36228 üzenetére
Bőven hozta azt a szintet, amit elvártam tőle.
Az előző cast design-ja talán egy kicsit jobban tetszett, itt 1-2 lánynak kicsit furább a szeme.
Pár dologra azért kíváncsi vagyok, hogyan fog történni - lehetnének a dolgok kicsit különbözőbben is ( ).megint akadékoskodik a diáktanács vezetője... Zenék teljesen korrektek eddig, pár hallgatás után szoktam mindig rákapni az egyes számokra, itt sem volt másképp.
Legnagyobb problémám, hogy nyaralok, és mobilnettel csak éjfél után tudom megnézni ma a második részt...D4: hunPH, nonsense#2596
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki még nem értesült volna róla és érdekli:
Live-Die-Respawn
-
Ellia
addikt
Ledaráltam a Parasyte-ot, nem volt rossz, bár a vége nagyon átment filozofálásba (igazából az egész sorozat az volt), kicsit nagyobb katarzist vártam. Köszi a tippet!
Kövi nem tudom melyik lesz még, lehet tartok pár nap szünetet.
-
Totheground
addikt
No, végre volt időm legurítani a LL:S első részét. Jó lesz ez is, bár az eredeti lányok hiányoznak azért. Az OP pozitív-semleges viszont az ED 1 hallgatás után még begyere.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, nagyon lemaradtam valamiről, most láttam hogy folytatják a D.Gray Man-t.
Live-Die-Respawn
-
Ellia
addikt
Köszi mindenkinek! Lett miből válogatni! Egyelőre a Parasytot kezdtem el, eleje tetszik aztán majd meglátjuk, hogyan tovább
-
-
Jammalan
tag
Viszonylag én is új vagyok anime nézésben, bár már túl vagyok jó pár darabon. Csak az alap, legjobb darabokkal kezdtem én is amivel nem lehet mellé lőni annak idején Ghost in the shell stand alone complex, FMA, FMA Brotherhood és persze utána Avatar szériák. Nem szeretem a gyerekes japán poénos cuccokat ezért még mindig nagyon válogatós vagyok. Amit én ajánlok az a Psycho Pass, Akame ga kill, Code Geass, Tokyo Ghoul, Boku dake ga Inai Machi, Fate/stay night: Unlimited Blade Works, Ajin. Kezdésnek talán elég is. A Parasyte sem lenne rossz, de a vége nekem nem jött be. Szokásos anime betegség, hogy a legtöbbnek elcseszett a vége és/vagy le sincs zárva, de amiket írtam az mind jó, egyedül a Tokyo Ghoul nincs még befejezve. A lényeg, hogy kerüld a több száz részes animéket, mert annak a fele úgyis filler minimum és csak nyújtják mint a rétes tésztát.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz -=RelakS=- #36216 üzenetére
Egyet be is húztam.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Pttypang #36208 üzenetére
Mondjuk érdekelne, hogy
Szóval WTF?a boszorkány/sárkány csak akkor kapja el a szívét, amikor beszélni akar? Mert ugye akkor leírhatná hogy mi a helyzet vele, de akár több módon is a többiek tudomására adhatná hogy mi van. A múltkori alázást meg nem értem, első részekben látni lehetett, hogy képzett bunyós... Live-Die-Respawn
-
-=RelakS=-
veterán
Egy marék háttérkép
Hátha érdekel valakitItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
veterán
válasz alevan #36213 üzenetére
Fura, mert eleg sok mindent elore lelo az uj OP, nem is ertem, miert most tettek bele..
Az elejen meg tudott harcolni, mmint valamit makogott, most meg kb mint aki eleteben nem fogott kardot, ugy duelezett. Most akkor tuti nincs bedrogozva?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok nagy anime kedvelő (mondjuk úgy, hogy keveset találok ami igazán leköt - tetszik a stílusa). Eddig igazán csak a Full Metal Alchemist - Brotherhood és az Attack on Titan nyerte el a tetszésemet (na meg az Avatar - The Last Airbender és az Avatar - Legend of Korra bár ezek szerintem messze nem animék), de úgy gondolom, hogy bepróbálnék pár újat a nyáron. Ehhez szeretnék ötleteket kérni, mert fogalmam sincs merre
-
veterán
válasz tatararpad #36205 üzenetére
Ennyi konkret halal utan nem csodalom, hogy osszeomlik. Nem tud beszelni rola senkinek, de masok elfelejtik, hogy hanyszor aldota az eletet a megmentesukert es nem is ertik ot.
Jo szar lehet.Everybody lies.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tatararpad #36205 üzenetére
Az a gond,
hogy nem tudhatja, hogy hol lesz a reset pont. Így hiába lenne öngyilkos, ha túl későn ébredne fel a halála után. Live-Die-Respawn
-
tatararpad
őstag
válasz alevan #36202 üzenetére
Csak olyan furcsa hogy elvileg a Remes fejezetben megtalálta a Kozsó féle lelki nyugalmát és életcélját, két rész múlva meg megint padlón van, lentebb mint indult. Mondjuk az öngyilkosság szerintem tervben van neki, legalábbis én ezt vettem ki, mint általa elképzelt módot hogy hogyan tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz tatararpad #36200 üzenetére
A mi világunkban valszeg drogfüggő volt. Mikor odakerült, eleinte bírta az elvonási tüneteket, viszont a jó kis magyar gomba már hiányzik neki
Én ott csalódtam, hogy nem halt meg a rész végén. Igen sokkoló volt Rem holttestét látni, de ha még ezek után lefejezték volna, még hangulatosabb rész lenne.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla