- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mindent a StreamSharkról!
- Vajaskinyír újragondolva
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
válasz t72killer #41121 üzenetére
Ajajj, en sem hinnem, hogy mar az aljan vagyunk a saros godornek
Nekem a dontes mar megvolt, jovo nyaron megy fel a haz a piacra, az asszony meg hezital, de max itt marad ha akar en megyek
Eladni ugyis 6 honap - 12 honap mindennel egyutt, avagy pont a mostani fixed mortgage lejaras elott picivel lepni tudnank.
Tovabbra sem adtam fel a Spanyol/Gibraltar almot, Maltarol letettem, minel tobbet tudtam meg rola annal jobban jott a neeeeem koszi erzesKerdesem lenne az ingatlan eladasban mar jartas urak/holgyekhez,
Valoban igaz, hogy az elso haz eladasnal nem kell capital gains-t fizetni ha par bizonyos feltetelnek megfelel az ember fia/lanya?Google szerint: You do not pay Capital Gains Tax when you sell (or 'dispose of') your home if all of the following apply: you have one home and you've lived in it as your main home for all the time you've owned it. you have not let part of it out - this does not include having a lodger.
En / mi ezeknek megfelelunk.
Masik kerdesem, nekunk a lepcso alatti helyiseg nincs kinyitva/kihasznalva.
Sima egyenes lepcsonk van, tipikusan a "haromszog" alaku helyiseg nyilthato lenne ott a konyhabol.
Ha a konyhabol nyitnam akkor gipszkarton lenne csak amit vagnom kellene, siman megtudnam csinalni kis penzbol igenyesen egy tarolonak.
Erdemes ezzel foglakozni eladas elott, hogy a haz erteket novelje?
Anno volt kollegam azt mondta, hogy mindenkeppen novelne a haz aran, mivel itt a tarolo helyekert "olnek" az emberek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest