Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Devid_81

félisten

válasz t72killer #41121 üzenetére

Ajajj, en sem hinnem, hogy mar az aljan vagyunk a saros godornek :DDD :N

Nekem a dontes mar megvolt, jovo nyaron megy fel a haz a piacra, az asszony meg hezital, de max itt marad ha akar en megyek :U ;]
    Eladni ugyis 6 honap - 12 honap mindennel egyutt, avagy pont a mostani fixed mortgage lejaras elott picivel lepni tudnank.
    Tovabbra sem adtam fel a Spanyol/Gibraltar almot, Maltarol letettem, minel tobbet tudtam meg rola annal jobban jott a neeeeem koszi erzes :D

Kerdesem lenne az ingatlan eladasban mar jartas urak/holgyekhez,
    Valoban igaz, hogy az elso haz eladasnal nem kell capital gains-t fizetni ha par bizonyos feltetelnek megfelel az ember fia/lanya? :F

Google szerint: You do not pay Capital Gains Tax when you sell (or 'dispose of') your home if all of the following apply: you have one home and you've lived in it as your main home for all the time you've owned it. you have not let part of it out - this does not include having a lodger.

En / mi ezeknek megfelelunk. :K

Masik kerdesem, nekunk a lepcso alatti helyiseg nincs kinyitva/kihasznalva.
    Sima egyenes lepcsonk van, tipikusan a "haromszog" alaku helyiseg nyilthato lenne ott a konyhabol.
    Ha a konyhabol nyitnam akkor gipszkarton lenne csak amit vagnom kellene, siman megtudnam csinalni kis penzbol igenyesen egy tarolonak.
    Erdemes ezzel foglakozni eladas elott, hogy a haz erteket novelje?
    Anno volt kollegam azt mondta, hogy mindenkeppen novelne a haz aran, mivel itt a tarolo helyekert "olnek" az emberek.

...

Új hozzászólás Aktív témák