- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Internet fejlesztés országosan!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz d3tox1c #19177 üzenetére
én csak A-s jogsit csináltam, de nem hiszem, hogy sok különbség lenne a kettő közt.
én azzal kezdtem, hogy megrendeltem a DSA Theory Test Kit DVD-t, ami tartalmazta mind a 800+ kérdést. Volt neki egy elméleti része, ahol le volt írva minden szabály és példákkal lehetett gyakorolni, plusz volt egy olyan ami magát a tesztet szimulálta.
a kérdések le voltak bontva külön topikokra, szóval az összes kérdésen végig tudtál menni, nem csak randomszerűen dobálta be a program őket. a tanulási folyamatről folyamatosan volt statisztika, hogy melyik topikból mennyi helyes választ adtál, így tudtad, hogy melyikre kell még több időt fektetned.
az elején volt számomra egy-két ismeretlen szó, azokat lefordítottam, utána már sokkal könnyebben megy a dolog.
az egész programot kb. 2 hét alatt tudtam 100%-ra megcsinálni, napi másfél-két (néha több) óra tanulással.ezen felül léteznek még appok mobilra is, azokkal is lehet gyakorolni, ha esetleg úton vagy.
nem tudom, hogy azzal tisztában vagy-e, de a theory test két részből áll. az egyik ugye maguk a kérdések, a másik pedig az ún. Hazard Perception Test. utóbbit nem lehet begyakorolni, legalábbis nem lehet úgy készülni rá, mint a kérdésekre. egyébként nem nehéz, ha jól emlékszem 10 fedélzeti kamerás videó lesz, annyi a dolgod, hogy ha olyan dolgot látsz, amiből esetleg veszélyes helyzet alakulhat ki, akkor kattintasz az egérrel (pl eléd kanyarodó autók, elég vágó biciklisek, gyalogosok parkoló autók közül).
iphone-ra volt app, amivel magát a feladatot, kattintgatást gyakorolhatod, de a konkrét videók, amik a tesztnél vannak, jellegükből adódóan nem elérhetőek nyilvánosan.
ebben a videoban nagyjából össze van foglalva minden, amit írtam
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Viszlát
addikt
Nekem csak annyi tapasztalatom van, hogy vegigolvastam az itteni "kresz" könyvet, es hat fogalmazzunk ugy, hogy a magyar utan olyan volt, mintha Haboru es beke utan Ho-ho-ho horgaszt olvastam volna. Egyebkent meg Melonnak igaza van, tanulas kozben felszeded az ehhez szukseges szokincset es nem lesz gond. Itt a vizsgan nincs muszaki resz sem, tenyleg elegge nevetsegesen egyszeru a magyar viszonyokhoz kepest.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
melon
tag
En is itt tervezem megszerezni, de meg nem tettem lepeseket. Bo 3 eve vagyok en is itt, miert tartasz a theory teszttol? Van ugye az itteni kozlekedesi szabalyok gyujtemenye (highway code?), illetve tartozik az autos kozlekedeshez, meg a muszaki reszehez egy csomo szamomra eddig nem hasznalt szo es kifejezes, azokat el kell sajatitani, meg jol begyakorolni a theory teszt programban levo kerdeseket, es szerintem kesz is az elmeleti resze. Mondom en igy a topartrol, hogy nem hideg a viz de hat nem vagyok egy 'pistonhead'.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Autós topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest