- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
siriq
őstag
Hello
Szoval kellene eggy kis info. Melyik mobil tarsasagot valasszam? Fizessek elo vagy csak sima prepaid card legyen?
Amugy az elejen amikor megerkeztem meg aranylag konnyeden ment minden. '' magyar csajszival utaztam ok londonba mentek. Igy sikersen vigyaztunk a repteren a csomagjainkra(amikor elkellett mennem mashova). Azutan egy olasz csaszival ismerkedtem ossze(sajnos a nagyi is ott volt), tancos csajszi itt bham ben valahol(megkerdezni mar nem tudtam mert a nagyi szurosan nezett ram). vegul sikeresen bertem a hotelbe(hat ezt a puritan automatizalast amit itt csinalnak az nem semmi). Azert panasznak helye nincs mert tok olcso es meg tv is van. Ami utanna jott az mar csalodas volt. Nagyon koszosak itt az utcak. Nagyon nehezen tudtam eligazodni(mindenki utca nevekkel dobalozot ami nekem nem mondott semit).A reggel viszont osszetalalkoztam egy szlovak takarito gyerekkel a hotelben o viszsont mar segitokesz volt. (jah az olasz csajtol mar le is tudtam gombolni egy telefonszamot(ingatlankozvetitto)). A srac elmondta hol van a jobcenter. Egyetlen nagy baj hogy paladint meg most sem birom elerni, meg hat Bondival is jo lenne beszelni mert ugy nez ki hogy Londonbol a csaj ismerosom majd at jon ide es egyutt berelunk kerot. A vasarni nap sajnos nem nekem valo(melokereses ilyesmi, nem igazan valosulhat meg). Nem baj. Ami kesik nem mulik. Azert hianyzik hogy nem birok dumalni senkivel(emlekeztett arra amikor Usaban 2 evig egyedul laktam). remelem Paladinnal mihamarabb feltudom majd enni a kapcsolatot.
Bocs a monologert csak leirom hogy durvan ez volt 1.5 nap alatt. Ha nem tudtam volna angolul akkor meg mindig a vacak repteren acsorognek a borondokkel. Igenis kell tudni amugy csak sulyestobe kerul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ASUS GeForce RTX 5070 Ti PRIME OC 16GB videokártya - Alza garancia: 2028.04.27.
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB - OEM
- MacBook Pro Retina 15-inch, Mid 2014, Intel i7 2.8Ghz, 16GB, 256GB ssd
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB GDDR6 - DOBOZOS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest