- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Derail Valley
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0dg3cc
tag
válasz
AMD Power #639 üzenetére
hat melo es kesz nem olyan nagy szam, viszont most lehet tulorazni es megszedhetem magam. meg oszinten szolva szenne rohogom magam egesz nap a fekakkal. negyon jo humoruk van es jofejek. ma egy irani csokaval dolgoztam de majdbesz*rtam a rohogestol, birom ezt a ''multikulti''-t
de masreszt sztem az angolok ezzel a bevandorlasi polotikaval sajat orszagukat assak ala. 20-30 ev mulva kissebsegben lesznek a sajat hazajukban (nezd meg londont szinte nem is talalkozol angol emberrel az utcan)
amugy meg enis azt tapasztalom hogy.. hogy is mondjam az angolok eleg egyszeruek mint a ''facsipesz'' ahogy haverom mondanaegy elelmes magyar barmit elerhet ha jo otletei vannak
egyszeruen beszoritjak sajat maguk a korlataik koze, kreativitas ohne...de nem bantom oket mert azert csak itt elek, de nagyon nem keveredek veluk nem az en vilagom az amiben ok elnek agyilag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest