- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissült a PvZ 2, az egészet újra letölti, 169 mbyte.
-
xenom0rph
őstag
Rayman Fiesta Run-ban mire lehet költeni az érméket? o.o
-
Zol77
aktív tag
-
-
jonnyjoker01
veterán
Nekem nagyon bejövõs, stratégiai/tdf szerû, csak ajánlani tudom!
-
assemble
addikt
-
assemble
addikt
Principia
(az Apparatus alkotoitol: Bithack, eleg jol nez ki ez is)
-
assemble
addikt
-
válasz
dzsidzsas #6179 üzenetére
Offline nem megy ,de alig használ netet. szinte 0.
Ezzel az új frissítéssel valamit elbasztak, mert nálam is az elején beakad pár másodpercre.
Páromnál is majdnem törlés lett, mert kb 8x töltötte le egymás után (y300). Persze ezt wifinél!
Nálam nem volt ilyen gond szerencsére. -
dzsidzsas
tag
válasz
Konczi06 #6161 üzenetére
Hát nekem, és még jó sok embernek nem jött be, offline-ban nem megy. Wifi közeliek előnyben, de rohadt idegesítő, ha minduntalan le kell töltened a program 130 Mb alapját(!!!!!!), már pedig tölteni kell!! Erre rengetegen panaszkodnak, nálam az 5. letöltésnél kuka volt a program. Ráadásul egy idő után elkezdet szaggatni, ami tegra 3 procinál nem nagyon kellene, hogy így legyen.
-
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Érdeklődni szeretnék, olyan játékot keresek, ami gyufából kirak egy matek példát, és egy szálat át kell helyezni, hogy helyes legyen.
Láttam egy telefonon ilyet, nagy nehezen kisilabizáltam, hogy Nokia, és win-es..
Androidra van ilyen?
A playon csak puzzle-t találokKöszönöm a segítséget!
-
Amazonon a Beyond Ynth az ingyenes játék, nagyon jó platformjáték!
-
bruxelles
tag
Hihetetlen. Amikor az asphalt 8 nem network errort ír akkor vagy összeomlik rögtön vagy invalid licens és vegyem meg... Persze ingyen töltöttem le a playről.Nektek működik rendesen?
-
F-ECT$
titán
RR3 graphic-ban az bug, hogy bármit állítok be, akkor az újboli belépéskor automatikusan low-ra állítja magát? (Ha beállítok valamit, akkor utána a játék már a beállítás alapján indul el.) Illetve van olyan telefon, ahol High, Ultra High esetén megvan a folyamatos 30 fps vele?
-
Konczi06
tag
-
válasz
Konczi06 #6163 üzenetére
Kaját folyamosan csináld, területet mindig nyiss egyet új szintnél.
Egyébként lehet benne haladni, de van pár 70-100 órás dinó, vagy épület.
Pénz nem költöttem rá, még is szépen haladt, most meg várok.
Igaz pár napja volt frissítés 65-ról felvitték 70-re a max szintet, de 3 nap alatt megvolt.
Küldetést hagytam párat, mert a sok XP-m elveszett mikor 65 voltam.
Majd nyílik a vizes rész 10 szint, utána jeges 20 szint, ha jól rémlik.
5 ragadozónál pedig red code.
Ott 70-es szintem 100.000 körül ad, ha jól csinálod. -
válasz
Konczi06 #6161 üzenetére
Én már régóta játszom, épp frissítésre várok, mert maxon vagyok (70).
Persze az összes dinó még nincs, de az nagyon sok kaja+pénz.
Jó kis játék, de a limitált DNS-nél nagyon szemét.
Hiába nyitom hármasával, akkor sem adja be.
Ha kettőt nyitok megmutatja a harmadik helyen.
Szóval ha akarja beadja, ha nem, hát nem, akármit csinálsz. -
Konczi06
tag
Sziasztok! Találtam egy egész jó kis játékot, engem legalább is le kött
Jurassic Park Builder a neve, a játék lényege, amely a nevéből is kitalálható, hogy épitsük meg a saját dino parkunknatEgész élvezetes és a Grafika sem utolsó
Az én jó öreg Arc S-emen gyönyörűen fut
Jó szórakozást hozzá! -
jozso1989
őstag
Amúgyis IAP a játék a 4-5. szezontól, szóval tök8, mennyibe kerül. Az az 1 dollár meg nem nagy szám (1 kólával kevesebbet ittál az évbenXD).
Mindenesetre egyet értek veled abban, hogy Gamelofttól sosem szabad játékot venni (kivéve modern combat) na meg EA-től sem. Ezek a gyártók pofán röhögik a vásárlókat és csak a pénz számít.
-
VD
őstag
Asphalt 8: Airborne goes free on Android
[link]Na most jött el az a pillanat amikor befejeztem, hogy még egyszer a Gameloft termékért pénzt adjak!
-
Egyrészt a jetik levadászása eléggé megkönnyíti az összes szükséges kulcs összegyűjtését (az elmúlt 3 nap alatt 9 kulcsot adott), szóval érdemes tudni róla, mikor érkezik a következő, másrészt pedig a telefonon Beállítások > Alkalmazáskezelő > Plants vs. Zombies 2 > [ ] értesítések megjelenítése (ha minden igaz, csak Jelly Beantől támogatott Android-funkció).
-
citkar
addikt
Kis segítséget kérek.
Játszom egy ideje a PvZ2-vel és időnként üzenet jelenik meg, pl., hogy van Yeti.
De nem akarok üzenetet kapni, hol tiltható ez le? -
mijos
senior tag
Kipróbáltam a Fieldrunnerst meg a Bloons TD-t de egyik sem jött be igazán
Esetleg más kategóriában tudnátok valamit ajánlani? Autósok és szaladgálós játékok nem érdekelnek -
FZsolt15
aktív tag
válasz
tupacamaru #6142 üzenetére
Jobb mint a BlueStacks, itt tényleg olyan mintha egy táblagép\telefon lenne. Játékra nem a legjobb, elégé szaggat de több az fps.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám hogy javat kellene letölteni a barátikör nevezetű online játékhoz de nem tudom hogy milyen formában lehet megoldani mert a telefonom androidos. Amit meg letöltök az nem fut rajta honnan és melyik verziót kell letölteni hogy fussonak a játékok?
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #6143 üzenetére
köszi a normális választ.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
PS2 emulator letezik androidra?Ha igen, akkor valaki használta már?Milyen hardveres telefon kell neki?
Köszönöm.
-
dokee78
félisten
Mikor jön ki az Angry Birds Go?
-
válasz
enginev3.0 #6134 üzenetére
Megnéztem, az 5 telefon és tablet közül, csak sgs3-al kompatibilis.
Azt meg most adtam el. -
3D Mahjong Mountain PREMIUM az ingyenes játék ma amazonon.
-
capafog23
őstag
Nem store-os Kingdom Rush Frontiers mentésemet át tudom valahogy rakni hogy menjen store-osal?
-
ted_mosby
senior tag
válasz
Fitzgerald #6124 üzenetére
igen azt írják is ezért nem vettem meg. Rossz irányítás ergo rossz a játék, akkor meg a fityinget sem ér. És ha ez nem csúcsgrafika akkor hasonlítsd össze Flow "Free" grafikájával
És hogy lehet nem kompatibilis napjaink egyik legjobb mobiljával. Gondolom a ZTE Blade III meg vígan viszi..
-
ted_mosby
senior tag
Call Of Duty mobilra
Bár én sosem szerettem ezeket a csúcsgrafikás játékokat androidra. Inkább a butább játékokat
-
fdisk
őstag
Nekem dt2-höz kellene hasonló megoldás,mint ami a a pvz2-höz van.
Ugyanis néhányszor már elég kevés kellett ahhoz,h falhoz vágjam a telómat. -
gergom91
tag
Sziasztok!
Lehet hogy már korábban érdeklődtek, de azért mégegyszer megkérdezném, hogy tudtok-e ajánlani jó RPG játékot, lehetőleg olyat, ami tényleg hosszú ideig leköt. Érdekelne még valamilyen Settlers szerű stratégiai játék, illetve Yu-Gi-Oh -t szeretnék még játszani, számítógépen régen mindkettőt nagyon szerettem, nem tudom, hogy androidra vannak-e ilyenek, vagy valami hasonló.
Előre is köszönöm -
Ravesword Shadowlands leárazva 1 dollárra
-
citkar
addikt
válasz
Maxtreme #6099 üzenetére
Szerintem unalmas lehet a te módszered, én annyit csinálok, hogy egy-egy nap amikor ráérek, két-három pályát megcsinálok, meg a yetit s már a vadnyugaton vagyok, a kalózoknál épp ma lett meg az utolsó szükséges kulcs...simán, kényelmesen a végére jutok, csalás és fizetés nélkül, annyi, hogy nem lesz mindenhol 3 csillag, de az nem érdekel.
(#6108) cr33p:
legközelebb másképp csinálod, ha minden elsőre sikerülne ki játszana vele tartósan? egyből hagynák ott, hogy még egy limonádé játék. -
Fitzgerald
veterán
PvZ 2-ben milyen kocsog challenge- ek vannak...sosem lesz eleg csillagom + kulcsom.
A nagyfeju yeti meg nem pont abban a sorban jelenik meg, ahol egyetlen nyomorult cabbage pultom van? Persze hogy visszasetal hatra konnyeden, hogy szakadjon szet... -
VD
őstag
Fiatal taknyok vagytok!
Mi lett volna veletek a C64-es korszakban!
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Parfüm topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen routert?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest