Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
törölt tag
Nyitottam 1 saját fórumot a Crazy Taxi Gazillionaire-nek
-
Top cat
addikt
válasz Saccco #27955 üzenetére
Itt is panaszkodnak sokan, hogy nem megy
-
tom570
aktív tag
válasz Heisenberg69 #27932 üzenetére
Honor 4C nem kompatibilis! Amúgy mitől függ droidon a kompatibilitás?
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
nagyúr
válasz Top cat #27956 üzenetére
Nekem sem kompatibilis semmivel se de Nexus 7 2013-on jól megy máshonnan letöltve. Tutorial utáni 3 pályát csináltam meg, buggal nem találkoztam, nem tűnt optimalizálatlannak se. Teljesen jó volt.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tom570
aktív tag
válasz Narxis #27965 üzenetére
Megpróbáltam a máshonnan letöltöttet, tökéletesen fut csak a magyar nyelv hiányzik belőle!
Amúgy hol van az a máshonnan amelyik verzióban benne van a magyar? Általában Ti honnan szoktatok beszerezni a Play-en kívül játékokat, ami megbízható is?[ Szerkesztve ]
/Give them nothing! But take from them everything!/
-
-
törölt tag
válasz Narxis #27963 üzenetére
Ha hazamegyek megnézem a gépen, de szerintem még az S5 minire töltöttem le az első részt, mert azzal sem volt kompatibilis, mint ahogy most sem, de legalább az S7-re sem megy fel... Szerintem ez régen volt.
Alternatív forrásból meg hibátlanul futott. (Már nem tudom honnan, de megbízható helyről jött... ) -
törölt tag
Láttam most egy Family Guy színcserélős játékot úgy futólag egy ismeretlen telefonján. Van ötletetek, hogy mi lehet?
-
citkar
addikt
Korábban ajánlotta valaki a Deep Town: Mining Factory játékot, nekem be is jön, de jó lenne guildet alapítani vagy csatlakozni egyhez. Valakinek van, esetleg lenne kedve csinálni egyet?
-
Rigormortiis
veterán
válasz Silent77 #27933 üzenetére
Mi a tököm van, hogy mastanában szinte semmi nem kompatibilis az s7 edgével? Ez viszont, ahogy a crazy taxi nagyon is érdekelne, mert anno pcn imádtam.
Komolyan, mintha valami noname ritka készükék lenne...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
törölt tag
Nem tudom magyarul mi a neve a játéknak, ez az amikor kockás papíron, 2 ember egymás képzeletbeli hajóira lövöldöz és ikszelgeti a kockákat, a bugyuta leírásért elnézést nem játszottam kiskoromba ilyet.
A JÁTÉK: kellemes hangulatú van online és gépi módja is, kellemes grafika, könnyű kezelhetőség, megnyugtató háttérzaj. (komolyan amolyan tengeralattjárós búgás vagy mi) szerintem próbáljátok ki, működik net nélkül is. (A GÉPI MÓD normál módon elpáholt , igaz kezdő vagyok ebben)
Battleships - Fleet Battle - Android gameplay
video a játékról igaz itt a háttérzajt levették
A taxis mellé nyugtatónak
[ Szerkesztve ]
-
RaverShox
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani valami jó stratégiai játékot?
iPhone 15 128GB Black - Playstation 5 Pro - LG OLED55C31
-
laskr99
addikt
-
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Kész az első androidos játékom ami Itt elérhető.
Jelenleg 80 pálya elérhető. Normál mód és egy sötét mód ami a pályákon összegyüjtött érmékből oldható fel.
A játék lényege, hogy a labdát végigvezessük a pályákon a megadott idő alatt.
Minden pályához 3 csillag tartozik.
Egy csillag jár ha teljesíted a pályát
A második csillagot azért kapod ha időbe beérsz.
A harmadikat pedig ha az összes pályánként meghatározott érmét felszeded.A játékban előfordulhatnak hibák. Ha észreveszel egyet kérlek ne a játékod húzd le hanem írj ide: joccc.dev@gmail.com
Köszönöm
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
air
nagyúr
válasz Joccc07 #27982 üzenetére
Kipróbáltam.
Gratula, ügyes munka. Én biztosan nem tudnék még hasonlót sem.
De.
A menü grafikáján még kellene cizellálni.
Mint ahogyan az irányításon is. Pontatlan, nehézkes.
Maga az ötlet nem rossz, de engem egyáltalán nem fogott meg. A 3. pálya után töröltem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Maxtreme
addikt
Atya ég, na ez sem lesz semmi
katt
Elvileg juni 17-én jön. -
Heisenberg69
senior tag
IOS-re már megjelent, de jön majd nekünk is a Monument Valley 2 5 dolláros áron.
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Bozek
nagyúr
válasz Heisenberg69 #27993 üzenetére
Legalább rakd OFF-ba, ez nem iOS-es topik.
-
nagyúr
Ez nagyon jó lesz!
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
janeszgol
félisten
Olvasgattam a véleményeket, néztem videót. Ennek a játéknak van értelme? Szép, az fix és WP-re is van (ez már külön szívmelengető). Kicsi lény mászkál, pörögnek-forognak a dolgok, jó időzítéssel kell a komával menni és ennyi?
-
janeszgol
félisten
Köszi mindkettőtöknek, akkor megnézem. Nagyon hasonlónak tűnik a Dream Machine is, azt is nézegettem. Ez utóbbi csak 425 ft, szóval megveszem és meglátom. (Meg még van 1-2 hasonló, ha jól emlékszem. Izgatni izgattak ,csak nem értettem őket.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- Külpolitika
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest