Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
MapMaster - Geography game
Most219 Fthelyett ingyenes.
Van időre mért játékmód, multiplayer. Lehet archievementeket is gyűjteni. -
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #26993 üzenetére
Esetleg a Golf Star-t is megnézheted. A Com2US nem szokott rossz játékokat fejleszteni.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #26993 üzenetére
szerintem ez elég jó,internetes nem offline, regisztrálnod kell, de az kb 2 perc.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Golf játékot keresek Android-os Tablet-re, tudtok ajánlani valami jobb fajtát?! Lehet cartoon grafikás is és profi is, csak szórakoztató legyen.
Köszi!
-
törölt tag
Tudom nem új, eddig nem játszottam vele, mert azt hittem kierőlteti,hogy adjam meg a facebook adataimat, és azt is nem olyan régen tudtam meg,hogy van nemzetközi liga nem csak a facebook ismikkel versenyezhetünk, ma feltettem, hátha van vendég mód, szerencsére van, ilyenkor ahogy észrevettem a világligában,vagy ilyesmiben tolhatjuk a versenyt, pontosan még nem tudom mert nem azok a pályák vannak amikkel a facén játszom, ahogy nézem és értelmeztem 3 warm up-on vagy min át kell mennem hogy bejussak a ligába, jelenleg ezeket nyúzom, aki szeretne angry birdsen versenyezni tegye fel.
(ismétlem nem kötelező belépni facebookon, ugyan ott van 1 jó méretes F betű de a többi hasonló androidos játékhoz hasonlóan ki írja, ha belépek mentődnek az eredmények, barátokkal versenyezhetek stb)
-
Amur
addikt
Tap Titans 2-őt tolja valaki?
(sokásos idle game mánia nálam)
Clicker heroes klón, de nagyon jó lett(az egy nekem nem jött be, jók az újítások)
Keresnék egy normális klánt ahol csinálják a questeket, eddig olyanokat találtam ahol az 50ből 5-en tolják csak...
270-es stage-ig jutottam(harmadik prestige-re, nemrég kezdtem) -
törölt tag
Volt már? 2-3 éves multplayer bowling, egész jó főleg,hogy már van benne verseny mód is. (jó sokáig nem játszottam vele, pár napja rápróbáltam, változott e akkor már benne volt a verseny mód)
OFFLINE LEHET EDZENI (magyarul egyedül lökni) kicsit 1szerűsítették a szabályokat, gondolom,hogy online gyorsabb legyen a játék, nem 10 hanem csak 5 kör van, és egyéb kisebb dolgok, szerintem ez nem zavaró, jó vele játszani, aki szereti a bowlingot nézze meg. (óránként ad ingyen pénzt, ill napi 1 bónusz, illetve lehet reklámvideoval gyűjteni)
-
hörcsi77
tag
sziasztok
valaki játszik a jurassic world: The game játékkal?
köszi -
-
csadi0011
őstag
válasz
#33253120 #26984 üzenetére
Az a jobb alsó cég. Gondolom nem rég kezdte a játékot.
Annyi ideje játszol, hogy már el is felejtetted.
Amúgy szerintem a játék célja az is, hogy keresd a gazdagodáshoz a stratégiát. Mikor érdemes sokat tapicskolni, mikor kell eladni az angyalokat, az üzleteket milyen sorrendben érdemes fejleszteni, stb. Ja meg a kihívások. (Vagy mérföldkövek. Már nem emlékszem a nevükre.) -
Maxtreme
addikt
Rálestem erre az új Novara.
Nem rossz játék annak aki szereti a stílust, de engem nem köt le.
Az viszont nem semmi hogy összesen 20mb-t foglal az egész, és ehhez képest nem néz ki rosszul. (ok a helyszínek nem tűnnek túl változatosnak, gondolom a viszonylag kevés textúramennyiség miatt is foglal ennyit.) -
törölt tag
A multiplayer mód a pacman-ben még mindig google+ belépést követel?? Valaki nem tudja,hogy lehet e már vendégként játszani? nagyon rég mikor próbáltam játszani engedett de nem adta át a díjat közölte,hogy be kell lépnem.... (pl a tetris blitz-en lehet játszani vendégként is és a díjat is megkapom, azokon a versenyeken ahol vendégként is lehet)
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #26977 üzenetére
Igen köszi, a játék volt már, az új mód miatt illesztettem be, hátha valakit érdekel, mert a weben ezt a módot még nem látom, én is onnét jöttem rá,hogy playen nézelődtem és ott,volt mint frissített játék és elolvastam,hogy mit frissítettek . (és értelemszerűen oda van írva,hogy új játékmód stb)
-
törölt tag
Ez a játék már volt, amiért linkeltem, az az, hogy betették a kilenc golyós pool variánst is, szerintem szórakoztatóbb mint a 8-as, játékos mindig van amikor játszottam több mint 72ezer ember volt a lobyban, aki szereti a 9-est próbálja ki.
minimum 4-es szintűnek kell lenni hogy játszani lehessen a 9-esen.
Remélem idővel végre bekerül a biliárdok királya a snooker is.
-
S e t h
nagyúr
Kezd a púpom megtelni azzal ami dedó itt megy.
Nem lenne rossz kiosztani pár figyelmeztetést az utólagos takarítások helyett, mellett, mert nem normális, hogy a user benéz mert lát pár új hsz-t, reménykedik néhány új játék premierjében, de csak a szokásos kötekedés megy. -
törölt tag
válasz
interstate76 #26971 üzenetére
Az meg,hogy a playen leírom a véleményem, szerintem rendben van, sz**-ozni és egyebek sosem szoktam, leírom, hogy ezért meg azért nagyon jó vagy épp fordítva, pl nem jó mert eszetlenül eszi az akku-t, ennyit meg bírjon már elviselni 1 app készítő...
mint ahogy olvashatod is alább , teljesen jól leírtam a 3 berakott játékból mi tetszik vagy nem tetszik, és miért.
A csinálj te jobbat ingyen baromság nem érdekel, úgy tudom azért a reklámokból szépen gazdagodnak a fejlesztők, ez ugyan már legyen az ő problémája,hogy normális app-ot csinál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #26967 üzenetére
Ha a telefonod hibás, akkor eldobod és leírod, hogy nem tetszik? Vagy elviszed szervizbe?
Na, itt ugyanaz a helyzet. Ha hibás egy alkalmazás, akkor írsz a fejlesztőnek és javítja. És ebben az esetben konkrétan egy ingyenes alkalmazásról beszélünk.Amikor a Moon+ Reader-ben a magyar könyvben orosz betűk jelentek meg, akkor írtam én is a fejlesztőnek, aztán megoldotta valahogy. Persze nem volt egyszerű neki sem, mert azért egy hiba okát megtalálni nem könnyű.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #26965 üzenetére
1. Én csak 1-2 ilyen szóval találkoztam, ami előfordul a legjobb programoknál is.
2. Az a baj, hogy ha hibát találnak az emberek, akkor nem írnak a fejlesztőnek, pedig ez a játékból megtehető, mindenféle nyelvtudás nélkül. Ahelyett, hogy segítenék a fejlesztést, inkább leírják, hogy "sz*r az egész".
3. Jelents nyugodtan. De akkor tedd is meg, ne csak fenyegetőzz.+1. Próbálj meg megírni egy ilyen játékot, vagy bármilyen más alkalmazást. Na, majd ha az hibátlan lesz, akkor leszólhatod mások alkalmazásait. Elárulom neked, nincs tökéletes program. Programozóként (nem mobilos fejlesztő vagyok) engem nagyon zavar, amikor apróbb hibák miatt van leírva 1-1 alkalmazás.
-
törölt tag
Mondat értelmezés megy, vagy csak kötekedni bírsz?? NEM ISMERR FEL MAGYAR SZAVAKAT!! meg ne kérdezd miket, 2 éve játszottam a játékkal,de úgy látom nem érted a mondandó lényegét, segítek,elég idegestő volt, hogy minden harmadik berakott értelmes magyar szóra azt írta a játék,hogy nem ismeri,annó többen is írták, hogy ha már csinálnak 1 ilyen játékot elég lenne 1 magyar szótárat fogni a készítőknek, és a játékba tenni a szavakat... , szerintem m ár simán jelenthetnélek a szándékos kötekedésért.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
interstate76 #26962 üzenetére
És bonyolult játszani? Nekem nagyon szétdaraboltnak tűnik a térkép.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Mini Metro 599 Ft
Strategy&Tactics:Medieval Wars 199 Ft -
törölt tag
AdCap megint alkotott...
Van ma egy ilyen egy napos Manager Mania I nevű event, amiben mivel a managereket kell istápolni nincsenek rendes automatizáló megoldások... Lehett kézzel taperolni egész nap ha ki akarjuk rakni az eventet...Meg a múltkori frissítésnél jött egy pörgettyű, amin az eddig playben megszerzett acsik után lehetett pörgetni...
-
törölt tag
Snooker feladatokat kell teljesíteni,időnként ad 1 számítógépes ellenfelet, van online mód emberekkel ahol ligában lehet meccselni, nekem tetszik, a gyakorló feladatok miatt.
Az online részt kivéve megy net nélkül, a játékban energia rendszer van, offline is! (pl a gépi meccs 10 energia a 100-ból stb, viszonylag hamar feltölti az elemet ha csutkára merül kb 2,5 óra)Pro Snooker 2017 nagyon szép igényes snooker szép zenével, van online mód is, az offline gépi mód megy net nélkül is. nagy akku fogyasztása van. a telóm jelzi is...
igényes snooker játék, a játékoldal webes felületén azzal promozzák a játékot, hogy Neil Robertson és Judd Trump is jóváhayta a játékot. Tényleg jó igényes felülnézetes snooker van vendégmód napi és 5 óránkénti bónuszpénz. netes játék tehát csak nettel lehet játszani.
-
törölt tag
2 éve játszottam vele.... olvasd el a kommenteket ott is írják, (nem érdekel,hogy szerintetek hülyeség saját tapasztalat van alapja annak amit írnak ) annyira nem érdekelt a játék,hogy jelentgessek nekik és angolul se tudok, mókának jó volt de semmi több a negyedik értelmes magyar szónál töröltem, (amit nem ismert meg, 2 éve volt kb, azóta éppen javíthatták is, de én ezeket tapasztaltam és mint írtam sokan panaszkodtak is abban az időben...) egyébként facebookon is volt akkor a játék, amikor én ezzel játszottam.
#26950) please
-
-
törölt tag
Üdv ha 1 játéknál jelzi a rendszer,hogy nagy fogyasztású, az csak arra vonatkozik, amikor játszom vele, vagy üres menetben is szívja az akku-t?? (tehát mikor felébresztem a rendszert és ugye beindul minden app, arra is vonatkozik e a jelzés) köszi!
Narxis többéves játék, én már vagy 2 éve is játszottam vele, nem tökéletes, rövid magyar értelmes szavakat pl nem ismer fel...
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami coop ban tolható játékot/kat? Jellenleg kénytelen vagyok Minecraftozni a lányommal,de én már nagyon unom... Kategória mindegy a lényeg hogy 1ütt tudjuk játszani. -
Maxtreme
addikt
Nem tudom vót' e má', nem új, de én ma találtam.
Jópofa sidescroller rpg, ami megy offline is. (van belőle fizetős verzsön is) -
Bozek
nagyúr
válasz
NyxNyxNyx #26942 üzenetére
Kisgyerekek a Honfoglaló Junior-ban vannak.
Bár ott sincs megtiltva, hogy bizonyos életkor felett belépj.
Gondolom nem néztél Legyen Ön is milliomos!-t se, mert ott is voltak ilyen előnyök, mint a Honfoglalóban. Szerintem onnan is vettek pár ötletet.
"Így könnyen salty leszek, mert ha kikapok nem az az érzésem van, hogy bakker ez okosabb nálam, megérdemli, hanem hogy tuti segítséget használt."
Ezzel legalább ki tudod magyarázni, hogy nem te vagy tudatlan.De használhatsz nyugodtan te is segítséget, nagy ritkán én is szoktam.
-
törölt tag
válasz
felixo #26506 üzenetére
Elvileg van benne netes rész is, én nekem valamiért nem indult, viszont a játék önmagában is nagyon jó , hangulatos szép játék, játszhatsz magad is vagy CPU ellenfelekkel. Ingyenes, net nélkül is megy. (kicsit akksi fogyasztós, de 1 menetben kb elég is mire minden pályán végig mész az jó pár perc, és végig kell menni mert ahogy látom mentés nincs menet közben,ha játékot kezdesz. )
My Golf 3D - Android Gameplay HD
ilyen a játék, meg tudod nézni 2014-es videó, de beletekertem a játékmenet ugyan az mint nekem most 2017-be, kb csak a menü változott.
-
NyxNyxNyx
addikt
Engem sem azért zavar, mert ne menne. Első 10 meccsemet megnyertem (gyanús, hogy botokat rak be ellenfélnek az elején, de lehet csak kisgyerekek voltak). Csak nálam ez már demotiváló ténylező, hogy igazságtalan előnyhöz juthat valaki, ha szeretne. Kaptam már ki amiatt, hogy valaki dobott egy falat a vára köré, vagy repülőtámadással az 2000- pontos megtámadta repülve az egy bástyás váramat. Nekem ez így nem nyerő, és nálam bőven belefér a P2W fogalmába. A másik meg, javítsatok ki ha tévedek, hogy nem látod ki használ segítséget a kérdéseknél. Így könnyen salty leszek, mert ha kikapok nem az az érzésem van, hogy bakker ez okosabb nálam, megérdemli, hanem hogy tuti segítséget használt. Ez utóbbi érzés az emberek nagy részében megjelenne ha sokat nyomná vele, ebben biztos vagyok. Én párszor használtam tematikus támadást, az még talán a belefér kategória.
Barátok ellen viszont nagyon jó, főleg ha only matematika témakörben játszunk.
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #26935 üzenetére
Nekem, tetszik az új design, évekig nem léptem be, most néha játszom vele, de ízlések és pofonok szerintem a kliens része is rendben van, jól és kényelmesen játszható én csakis azért töröltem le,mert rájöttem,hogy annyira azért nem köt le a játék,hogy még telón is nyomjam gépen is csak pár naponta lépek be. Én tennék a kliensbe 1 offline módot robotokkal. Ami jó az az,hogy ha letöltjük az androidos klienset 1 reklámvideóért ad segítségeket, ha jól tudom a gépi verzióban csak 24 óránként ad valamiket, vagy vegyél a kliensben viszont sokszor lehet videózni 20-30mp-es videót meg ki lehet bírni cserébe az ajándékért.
-
nyisziati
veterán
Szerintem is jó lett a Honfoglaló, két hét alatt kb. 1 meccsnél éreztem, hogy az egyik ellenfél fizetős.
Egyébként simán hoztam a 6-8 meccses győzelmi szériákat, pont, mint kb. 10 éve. Akkor úgy 2007-10 közt voltam nagyon aktív, és a korosztályomban az első 20%-ban voltam benne. Átlag 70-80% közti tipp és válasz pontossággal.A mostaniban egyébként kicsit drágára szabták az IAP-ot, úgyhogy szerencsére esélytelen, hogy túl sokan használnák.
-
-
Maxtreme
addikt
Vótmá?
ShadowbloodA szokásos grinde-olós cucc, de valahogy mégis más minta többi. 20 perc alapján szimpi.
-
WhiteWalker
nagyúr
Én nem érzem a P2W-t , és elég jó lett a mobilos felület , mondhatom meglepően jó , kimondottan pozitív csalódás a játék.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Dr Bubo #26932 üzenetére
Utolérte a modern "Pay2win" átok.
Star Wars Force aréna is ezért égetett ki, mert ha fizetsz, csak simán nagyobbak lesznek a statjai a lényidnek azzal hogy fejleszted őket. Honfoglalóban meg ha fizetsz, nagy előnybe kerülsz és emiatt nem tudok bízni az ellenfelekben. Sokkal rosszabb érzés veszíteni, mert nem tudod használt-e valami segítséget.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#27441408 #26927 üzenetére
December óta már 2 hónap eltelt, szóval nem 1 hónapja. De amúgy is a 2 hónapra már írhatjuk azt, hogy "rég kijött". Újdonság az, ami az elmúlt egy hétben jelent meg.
Amúgy nálam nem zabálta az akkut annyira, pedig rendesen játszottam vele. Tudok én ennél sokkal akksizabálóbb játékot, ott a Threes! (legalábbis régebben a Z1C-t simán felforrósította), ami még nem is annyira összetett.
-
törölt tag
Amikor én feltettem akkor már semmi ilyen nem volt, legalábbis az én telómon, ami feltűnt az ,hogy gyorsan fogyott az akku, amit a készülék is jelzett,,, de ha valakit ez nem zavar jó játék, nekem nem akadt.
Más, ha már itt vagyok (játékot nézegetni jöttem be pont kiszúrtam,hogy van aki hiányolt,
) 1 kis játék ajánló.
Neten is lehet játszani, én ott regisztráltam, nagyon kellemkes hangulatú golf játék kellemes zenével, a letölthető kliens csak 3 játékmódot tartalmaz. offline mód nincsen!
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker #26926 üzenetére
Azért annyira nem.... kb 1 hónapja láttam és a twitteren is aszthiszem december óta írták, egész jó de zabálja az akku-t, viszont ha valaki szeret honfoglalózni jól jön.
-
air
nagyúr
"Ezüst csillag" ki lett tiltva a topikból?
-
Maxtreme
addikt
-
jonnyjoker01
veterán
Egyik legjobb point and click játék amivel valaha játszottam. Műfaja horror, eredetileg Steamen jelent meg. A főszereplő egy mentálisan sérült gyerek, aki a fejében lévő szörnytől akar megszabadulni. A linkben az első fejezet demója szerepel, aki meg akarja venni a teljes játékot, annak rá kell keresni play storeon és részenként 728 forintot kell fizetnie. Szerintem nagyon megéri, eszement jó játék, a hangsúly a sztorin és nem a rohadékos feljesztéseken meg IAPokon
-
Ha esetleg valakinek nem lenne...
-
Mr X
veterán
Armpit Heroes: VIP 1 Ft-ért.
-
obligat
senior tag
a lionhead black and white nincs droidra?
az már új korában is üvöltött a tapogató-vezérlésért -
baryll
tag
Sziasztok!
Aki ismeri a Farming Simulator 15 játékot legyen szíves és írja már le, hogy mikor felborul a traktor, hogyan kell visszaállítani?
Köszönöm! -
sztanozs
veterán
válasz
AlexWolf #26893 üzenetére
Anno az Eternal Legacy-t vettem meg a Gameloft-tól (1 centért), az eléggé FF-s volt, de asszem már nem támogatott.
Gyors google keresés még a "Symphony of Eternity"-t dobta fel.A Zenonia sorozatot játszottam még végig (bár majdnem minden része f2p, fizetés nélkül végigjátszható mind, komolyabb farmolás nélkül is).
-
5381
aktív tag
Jónak tűnik : Island Delta
-
válasz
Dr Bubo #26897 üzenetére
Igen, ez egy tök jó TD, ahol a tornyok nem fixek, hanem helyettük mozgatható karakterek (hősök) vannak.
(#26902) vtomi2: a prémiumban kapsz ingyen valamennyi ingame pénzt, szerintem csak ez a különbség (nem emlékszem reklámba az ingyenes verzióban sem).
Mod: közben megnéztem, még a prémiumban is van reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Marathon (2025)
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest