Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz Norbi. #65324 üzenetére
Szerintem kiégett egy led ... videón is pont ez van Link
És most hogy így látom videón szétbontva kb. 1 hónapja észrevettem egy sötétebb kör alakú foltot a kijelzőn (szerintem az a led adta meg magát)
Kérdés hogy érdemes ezzel még foglalkozni, sok helyen lehúzzák az embert !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
DrDobos
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Norbi. #68515 üzenetére
Én szerencsére ritkán, de nála kezd látszani a gyógyszer hatása.
Múltkor inkább lezártam pár alkalmazást, mert folyton ugyanazokat a hibákat követi el vele.
2-3x letölti ugyanazt, aztán csodálkozik hogy elfogy a tárhely, youtube keresőjébe néha olyanokat ír be hogy, azt még a Google sem értelmezi.
Sorolhatnám....egy ideig segít az ember, de van egy határ. -
Aryon87
félisten
válasz Norbi. #68973 üzenetére
Csak ne feledjétek, hogy a messenger és viber a töredékére tömöríti le a képeket. 10x15 méretben még elmegy, de annál nagyobb formációban már igencsak szétkeni a tartalmat. Arról nem beszélve, hogy a CEWE gépek nem is látják sokszor a download mappát, vagy a viber/messenger mappáját még androidon se, nemhogy ios-on. Ez nem a MM sara.
A szifonosok zöme (nem, nem azok akik ismerik a Mobilaréna hasábjait) meg analfabéta, azt se tudja mi van a telefonján, vagy mit tud/mit nem tud, de Szifon, mert húmegha.... Kicsomagolja és használja, aztán les mint hal a zacsiban mikor komolyabb dolgot kellene csinálni, mint a korábbi példám is mutatja. Én használom a BT-t képküldésre, például mikor páromról csinálok képet az enyémmel portréban (mert ugye a P9 még nem tud ilyet) és azt inkább BT-n küldöm át a teljes méret miatt. Korábban volt hogy viberen átküldtem, azt feltette instára ami szintén tömörít, és a tömörített kép tömörítése egyenlő volt a kuka tartalmával.. Szóval igen, BT-n kell küldeni a képeket..W333: egyik vevőnek így segítettem, miután már épphogy nem kapott sírógörcsöt, miután elmagyaráztam neki a csodás IOS előnyeit és emiatt nem tudta előhivatni a csücsörítős szelfiképét emailon átküld, én BT be, át a gépre (nem akartam a vezetéket, mert az összes képet megjeleníti a gép, amit nem akartam közszemlére tenni), és 3 perc alatt a kezében volt a kép, én meg jót mosolyogtam elköszönéskor. Kis fiatal tinip.. volt..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
válasz Norbi. #69009 üzenetére
Nekem meg arany a3-am, meg tezsvirem ketto is. A piros mondjuk nekem is eros kicsit, nem mondom, hogy buzis, azt se, hogy nem nez ki jol, de nalam nem fer bele, ennyi. Kokasnak megy a tarajahoz, meg meleg kakast amugy sem lattam meg, szal nala rendben van.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
w333
félisten
válasz Norbi. #69879 üzenetére
Képernyő alá inkább ne ... az nagyon rosszul működik S10 -nél is
A felső vékony kávába rejtsenek el mindent !
Szvsz. a 3D arcfelismerés a jövő az mindig működik, télen, nyáron, reggel, este !
Újlenyomatolvasó a múlté, szerintem ezt el is kéne már engedniük ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz Norbi. #69886 üzenetére
Pedig sotetben is kiold. Plane hogy azonositas miatt a kijelzo fenyerejet is feltolja arra az idore.
Ritkan hasznalom, ott az ujjlenyomatos.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.