Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #43850 üzenetére
Azt én sem tudom, de azt igen, hogy ő mindig ott garázdálkodik, és rémlik mintha már korábban is arrafelé kapta az ejnyebejnyét.
Black: muhahah, az kéne még. Bár félig te is droidos vagy
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Blackmirror
őstag
válasz vodrosjozsi #43849 üzenetére
Elhisszük
Szerintem W legyen topicgizda mert ő nyitotta ezt... igaz hogy mostanában nem jár ide....Ájsípként lehetek androidos t.gazda? eltörlöm a topicot a fenébe 🐲
iPhone X@R, iPad Pro
-
Arcképgyáros
válasz Blackmirror #43852 üzenetére
Mondjuk én Quqesz-re szavaznék, ha azt is figyelembe vesszük, milyen gyakran jelenik meg valaki.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #43854 üzenetére
Hm, ha arrafele nem, akkor merefele?
Na majd Intru kisegít minket alapinfókkal.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
akooos
veterán
Az addig oké, hogy a modi kifelejtett engem, de hogy te is.........
-
Soybex
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43853 üzenetére
+1 Quqeszre
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43853 üzenetére
Tök szomorú vagyok hogy nem rám szavazol, pedig én itt mindig kedves vagyok mindenkivel sőt csak eccer voltam moderálva ( mert az egyik embertől megkérdeztem hogy hogyhogy nincs jelen egy adott topicban és ment a moderátorhoz aki szerint ez személyeskedés volt )
Amúgy meg szőke no vagyok félig meddig , így azt se fogom tudni hogy kell torolni a topicot max véletlen nyomok rá mert mukorommel iosen szar gépelni , a 7 plus kijelzője meg túl kicsi higgyétekel biztonsagbanlesztek rosszat majd az epültől nem szabad írni azért de Aryont megengedem hogy szapuljátok mert néha unatkozik és kell az adrenalin neki mert leszokott az energia italról.
A Józsi meg annak udvarolhat akinek akar, ebben senki se fogja korlátozni freelove és peace lesz meg yolo.Hülye ios a yolot sokk-ra javította . Semmiféle sokk nem lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #43858 üzenetére
Most miéé'? Jógyerek vagyok én mostanában, leszoktam a Samu imádásáról is, és még VJ-vel is "szent" a béka
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
Azt mondom legyen belőle szavazás. Így előítélet kilőve és akkor tiszta lenne.
Én magamra szavazok
Jó blackmirror-ra adok egy szavazatot me engedi a kakas-varjú szerelem kibontakozását.
Meg mert ha iphone-om lesz akkor nem rakhat ki[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #43860 üzenetére
Kakas for president? Hell no.
Előbb indítok ellenkampányt ellenedAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Aryon87
félisten
válasz Blackmirror #43862 üzenetére
Azért nem megy egyik napról a másikra, de már csökkentettem a napi adagot igaz nem egyszerű a dolog..
Nem vagyok én olyan gonosz ám Tudod hogy csak túltrollkodás volt.
Quqesz-re +1 ha már szavazás
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
De amúgy mi köze a topiknak az Androidhoz? Értem én, hogy off, de akkor lehetne pl. Fittness Rudi offtopic is.
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #43867 üzenetére
(#1) w333 ÚjVálaszPrivát2015-01-10 14:38:06
w333
(PH! félisten)Mivel van iPhone OFF topik, így gondoltam jó lenne egy Android OFF topik is !
Szóval bármi Androidal kapcsolatos OFF hozzászólások ide jöhetnek !Azigen, hát ez nem most volt
-
MODERÁTOR
Weeman valahogy másképp lehet írva, így nem találom őt a topikban.A többit beraktam, de az abc sorrendet feladom, azt képtelenség tartani, ha időnként bekerülnek új emberek, és kikerülnek régiek.(#43855) Aryon87
Sajnos nem tehetem, a moderáció csak a moderáltra, és a moderátorokra tartozik.(#43856) akooos
Sorry![ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Quqesz szeretnél ingyen s8-at? Szavazz rám
Varjú: odaadom magam de csak a te szavazatodért.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz vodrosjozsi #43874 üzenetére
S8+
Pixel XL
És emelem a tétet még egy csirkével.Szerk. : Pixelt elkell lopni, ma adtam le a cégnél de megoldjuk
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Intruder2k5 #43872 üzenetére
Tudom, nem is a részletekre vagyok kíváncsi, csak arra hogy hol garázdálkodott megint az a jófiú?
-
akooos
veterán
Nemtom, nem ismerem mind a 9888 topikgazdát De amúgy a topikgazda nem nagyon tud olyanokat csinálni, amit ti írtok. Tiltani nem tud. Ha jól tudom, akkor hsz-t törölni sem tud, csak hozzáírni, szerkeszteni.
cockas: nem hogy nem fejezte be a sulit, még csak most kezdte, ne viccelj már
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz akooos #43883 üzenetére
Topikgazda csak törölni és off-ba tudja tenni a hsz-t. Ennyi a jogosultsága. ill a topikgazdai "szobában" tud megbeszélést tartani a többiekkel, mit és hogyan.
+ összefoglaló[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
gerner1
nagyúr
válasz akooos #43883 üzenetére
Akkor ezeket sem tudod jól ... Tiltani valóban nem tud, az más hatáskör. A többi lehetőség pedig attól függ, hogy a nagybetűs TG mivel ruházza fel. Szerkesztés ha jól tudom, akkor csak a mobil fotós tg -nak van, mert ott indokolt, hogy lehessen javítani a rengeteg nagyméretű kép, és azok elrontott (helytelenül beszúrt) Link -jeit. Egyébként pedig, ahol van(nak) tg -k, ott írja a rendszer, hogy az adott sheriff -nek milyen jogosultsága van a "területén" ...
-
Blackmirror
őstag
válasz Intruder2k5 #43886 üzenetére
Ó Akkor az nem vicces, már nem is akarok az lenni
iPhone X@R, iPad Pro
-
akooos
veterán
Hm, akkor valamit nem értek. A Fotók, videók mobillal topikban a topikgazda (Ricardo) mintha csinált volna már olyat, hogy egy adott hsz-be beleírta a készülék típusát, vagy direkt linket tett be a sima link helyett. Vagy ilyen esetben mindig moderátor szükséges?
Na, mire leírtam, addigra gerner megválaszolta a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
akooos: bocs, nem volt szándékos
Blackmirror: én annak is örülnék, ha te lennél a topikgazda, csak gondoltam, Quqesz sokkal inkább "androidos"...
Bár az androidnak ehhez a topikhoz semmi közeXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Soybex
őstag
Még egy ok hogy ne a kakas legyen
-
MODERÁTOR
válasz akooos #43889 üzenetére
Igen, neki van szerkesztési jogosultsága, de csak a képek, linkek beszúrások javítására használhatja, másra nem. Azt egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány topikgazdának van szerkesztési joga, de kivétel nincs, egyik sem használhatja moderálásra a szerk. jogát.
Egyébként ahogy írták is fentebb, ha a topikban jobb felül a Topikgazda neve fölé viszed az egeret, akkor kiírja tooltipp-ben, hogy milyen jogai vannak a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #43893 üzenetére
Ez egész pofás lettXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43893 üzenetére
Most azért takartad el az arcod mert ronda vagy?
Am tényleg jó lett. Na, én rád szavazok mert nem szeretnél tg lenni. Jon Snow topic gazdaSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #43895 üzenetére
Csak azért takartam el, hogy a kakasok izé...
Fap fap no my face plsXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43896 üzenetére
Jézusom eszembe se jutott bár tudom a neved és a youtube fiókodat szal félhetsz. Este veszettül rákattintok a videóidra
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz vodrosjozsi #43897 üzenetére
Arra nyugodtan
Mármint a Jézusodra
Basszus ez rosszul jött ki
Kellett neked szerkesztenedAsszem kezdek tényleg félni, véletlenül zöld utat adtam egy kankakasnak...
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43898 üzenetére
A japán hegedűművészek a gyengéim
-
Blackmirror
őstag
válasz Dr. 444Hertz #43898 üzenetére
Múltkor azt írta hogy a keleti szépségek is bejönnek neki
Ha rigobácsi kiadja az útját kezdhetsz félni.Szerk.: na be is előzött a kakas pár másodperccel
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest