Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Aptop neha nekem is nol jonne, mert a TV messzebb van mint mene, sokszor nagyitva kell hasznaljam a bongeszot hogy lassam a szoveget.
Adjatok vmi ebresztot, Philip Morris meetingen vagyok, lassan elalszom.. Delutanra meg megyek meloba
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #23703 üzenetére
Na most mar tudok irni is, Philip Morris treningen voltam..
1 honap utan megszuletett Gogeta SSJB formaja
Huztak a szajukat a keszitok, de megkaptam az utolso dragon ball avatar jogosultsagat
Most mar nem kell a csunya yodaszornyet nezni
Jo ido van, persze hogy nem tudok most csavizni, fotozni, mehetek munkaba agyzsibbadtan..+
[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
-
kengyel
nagyúr
-
csakany2001
senior tag
válasz kengyel #23715 üzenetére
Én mondjuk biztos nem mert nem használnám ki,a játékok is kezdenek egyre kevésbé izgatni.Egyszerűen nincs olyan ami leköt hosszú ideig.
De az a konfig nem lesz rossz,bár én a 480 jobban preferálom a több VRAM illetve a jobb DX12(+ Vulkan API)teljesítmény miatt de a 1060 se rossz.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
kengyel
nagyúr
válasz csakany2001 #23716 üzenetére
Én egy időben sokat fejlesztettem, mondjuk úgy, haladtam a fejlődéssel. Mindig új videó kártya, Ram bővítés, SSD-t kapott, már úgy vagyok vele, sokban lenne tovább folytatnom. Még így is elviszi a mai játékokat, kicsi kompromisszumot kell vele kötnöm.
kengyel
-
w333
félisten
válasz csakany2001 #23714 üzenetére
Hyper X Fury vagy Savage nem jobb ?
Táp valami hasonlóra gondoltam én is !
CPU hűtő pedig szerintem túl nagy, ez nem hinném hogy befér !
(#23715) kengyel
Áááá annyit nem akarok ... jó ez most így még egy darabig, bitang erős ez az i5 nagyon elégedett vagyok vele, kérdés hogy majd milyen játékok lesznek még a jövőben mert jelenleg 99% -ban CS 1.6 és GO játszom arra pedig ez a gép még így is feleslegesen erős
Majd nyáron sokkal olcsóbbak lesznek az 1060 -s kártyák
Neked most milyen asztalid van ?
Szerk.
A legfontosabb hogy szinte 0 a zaj egyáltalán nem hallom ... összesen 3 ventilátor van benne (Cpu hűtő , videókártya és Táp)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
csakany2001
senior tag
Nem jobb,lassabbak és nem is olyan tartósak.
A HyperX Fury a belépő kategória(még az ADATA Premium),a 850/840 EVO meg már sokkal jobb,a Savage inkább Fury szintjén van bár kicsit gyorsabb.A Hyper TX3 egy kicsit kisebb és ugyan azon a fordulatszámon megy,ez szintén jó értékelést kapott.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
kengyel
nagyúr
Már egy ideje leálltam vele.
I5-Proci, 16 GB-ram, Asus GTX 660 OC, Egy 750-táp Cooler Master, és SSD 120 GB Samsung. Persze háttértárnak van benne HDD-is.Battlefield 1, Új Cod, FHD-ban, közepes grafikával, döccenésmentes.
A házban nekem nincs venti, kikötöttem nem látom értelmét. Még a nyáron sem tudott annyira felmelegedni, pedig volt hogy toltam neki. Kiöregedtem én már ezekből, ha nem megy tönkre, így marad.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
w333
félisten
válasz csakany2001 #23719 üzenetére
Na f*sza ... 850 Evo elvileg 5 év mégis mindenhol 3 év garit írnak !
Pont ma olvastam ezt a tesztet elvileg a Hyper X a legtartósabb ?
Ez a CPU hűtő jónak tűnik !
(#23720) kengyel
Jó az ... nem lehet ezt győzni zsebbel
Szerk.
Lehet elég lenne egy 1050 Ti -el is ami jóval olcsóbb és a Táp is elég lenne neki !
-
csakany2001
senior tag
Akkor valószínűleg az tartósabb bár nem is egy ligában játszik a 2.Teljesítmény tekintetében a 850EVO elég jó vétel,bár a HyperX Fury-val se nyúlsz mellé mert átlag használatra az is megteszi.
A 1050Ti egyenlőre még nem jó vétel,jelenleg annyi az ára mint a 470-nek ami meg keresztbe lenyeli szóval várni kell míg lejjebb megy.Az meg valóban keveset fogyaszt de már az AMD VGA-k se többet.Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
w333
félisten
válasz csakany2001 #23722 üzenetére
Igen én is erre gondoltam ... alap mezei használatra kell az SSD és a HDD -t pedig meg akarom szüntetni mert úgysem használom ki, a 240GB tárhelyen pedig bőségesen elférek ami jelenlegi az 500GB HDD így néz ki
Tényleg nem jó vétel ... kicsivel drágábban akár az 1060 (3GB) is ott van ami jóval erősebb, ez nagyjából olyan 40k áron lenne jó !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz csakany2001 #23724 üzenetére
Ez egy 240GB SDD ? és így feldaraboltad ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz kengyel #23731 üzenetére
Hát ez az ... maradok a HTC 10 -nél eddig ez a terv !
Franc sem akar 280 ezerért telefont venni ami 6 hónap alatt legalább 100 ezret veszít az értékéből, szóval inkább valami 2016 -s telefon normális áron !
(#23733) Aryon87
[ Szerkesztve ]
-
-
Quqesz
nagyúr
It részleg máshol keresendő
de maradjunk telóknál..ha igaz a v20 variáns és elfogadható lesz én megvárom. Az a kamera üveget remélem javítják. Tippem szerint azért sérülékeny, mert a laser és fénymérőnél kivágták a lyukat és emiatt az üveg stabil egységét megbontották+ lehet rendesen bele is van feszítve a keretbe.....Az első kiiktatásával(egybefüggő üveg) lehet javul a hiba[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #23730 üzenetére
Jah, valószínűleg... Addig 15 perc beszélgetés lesz. Lassan vége a sorozatnak is. Elvileg 75 körüli részre van tervezve, ugye már a 66. jön. Viszont a készítő azt mondta, hogy fel akar törni a japán anime top-ba (már a Bleach-et megelőzte, ezzel a 6.). Szóval még akár folytathatják is ezután, ami jó lenne, mert végre egyre jobbak a fightok, már-már Z szintűek!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz no more #23738 üzenetére
Az tuti. Igen, fejlodott a tortenet, komolyodik. Z szintjet nem fogja utni. En is orulnek a 200+ reszmennyisegnek..
Kengyel: no problem
Telotemara: Htc 10 en fantaziamat is izgatja.
V20 tuti nem lesz szolgaltatoknal igy az kiesik..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz no more #23741 üzenetére
Sztem ez lesz még jobb. Most jön a torna Zenoval, utána sztem bevágnak még egy főgonoszt. Zamasu nem volt ütős..
Viszont jó lenne ha Gohan, Sátán is előtérbe kerülne.. + a kölykök. Ja és ott van Pan is, akire még lehet építeni..
-
w333
félisten
válasz kengyel #23739 üzenetére
Az a baj hogy előd modellhez képest (V10) amitől 2X drágább szinte semmi újdonságot nem hozott azon kívül hogy szvsz. rondább még a G5 -től is !
Szerk.
Tényleg nem arról volt szó hogy Telenornál is kapható lesz a HTC 10 ?
Telekomnál jelenleg készlethiány van, relémen jönnek a fekete HTC 10 -ek, ha pedig nem akkor páromat úgy kiny*lom hogy már egyből rendeljük is kp -ért !
Bocsi ha túl p*rverz a fantáziám !
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Pedig jól néz ki. tény a V10 markánsabb, a V20 mondanám hogy a G5 javított kiadása..
Azt hiszem párod nem fog akkor ellenkezni
Ha a HTC10 megjelenik a telenornál, akkor nagyon fogom siettetni a G5 csereutalványos esetét, nem azért mert utálom, de míg a g4 hűségje megy, addig kihasználom a szitut.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Most nehogy azt mond nekem, hogy a HTC10 szép.....tucat előlap és a hátsó fertája is jobb volt az M sorozatnak. Igazából van egyáltalán hű b+ telefon( nekem talán a MI Mix)? Mert nem igazán...Régebben azért mikor pl a sony kidobta a Z sorozatot lehetett nyálat csorgatni,aztán ők is lassan 6 generáció óta azt csiszolgatják...htc is az M dizájnból nem tudott kitörni, a 10 meg egy tucat kínai előlappal büszkélkedhet...az LG legalább próbált vmit alkotni, ami a G2 és G4 esetében sikerült is, de a G5 már mellékvágány lett....A samsung az S6-al már legalább megpróbált kitörni a szappantartó korszakból,de aztán beállt az alma féle csiszolgatásba...amit ugye az alma is szeret használni...egy forma 5 év...nincs most olyan formabontó dizájn,amitől csoroghatna az ember nyála, és hiába a sok elképzelt kinézet, a valóság mindég sokkal silányabb. De ez az én véleményem...talán jövőre kapunk kinézetben is vagány telót,mert idén nem sok esélyt látok rá..de ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
w333
félisten
válasz Quqesz #23747 üzenetére
Nem mondom azt hogy a legszebb de tetszik az hogy lekerekített, IPS kijelző, és hogy az előlapon van az ujjlenyomat olvasó, aztán ott a nagyon erős fémház és nagyon jó rendszer + szuper kamera, ezek miatt vonz nagyon a HTC 10 !
Szerk.
Látjátok a sok piros fényt ... ez nem hiszem el, megint dugó !
Lassan kell menjek páromért úgy érzem ezt megint megfogom szívni !
Most nézem csak, elég jó lett ez az új kamera frissítés
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #23749 üzenetére
Igen ... Raktár utcától kb. a felüljáróig látok el ahol a BMW Wallis van !
Ahogy látom 2 baleset is volt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest