- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Just_Reboot #12596 üzenetére
Mert mennyid van? 2GB-ból 200Mb?
Nekünk nem megy 900Mb alá az életbenSamsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz s3nsitivity #12595 üzenetére
Te mikor használtál MIUI-t??
Még ,hogy nincs lockscreenen értesítés :"D Még a ynalóka előtt nekünk már volt lebegő értesítés a lockscreenen
Utána vette át a nyalóka
Hibátlan fordítása van a globalnak és csak szólok ,hogy 100+ nyelv van benne
Majd psotolok neked egy 2 naposat oké?
Nálam 1,4GB[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
s3nsitivity
addikt
válasz Kinsiinoo #12587 üzenetére
A MIUI Global tehát minden nyelvre kiadott és fejlesztett
Látom te se infós vagy.. A fordított kifejezesét nem a nyelvre értettem hanem a szerverre ahol fordul a kód.
Lehet benne van egy pár de elég szarul működnek ahogy hallottam.
Na meg a lockscreen notification is hiányzik.
Khm, nincs olyan készülék amit ha tényleg rendesen használsz elmegy 2 napig.
Nálam olyan 1,3 - 1,6 giga között mozog a SZABAD RAM
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Just_Reboot #12592 üzenetére
Akkor mesélj mennyi szabad ramod van a Nexus WC pumpádon?? ^^
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #12591 üzenetére
Kalapács és a Szőkerajgyereksandavigyorral.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Just_Reboot #12588 üzenetére
Bocsánat akkor hulladék Jobb szó nincsen rá
Mindent megért a múltkori pillanat mikor a szomszéd elejtette és véletlenül ráhajtott kocsival XDA piac vezető mobilja ha tudnád akkor a Mi Note Pro és az iPhone 6
Nem véletlen ,hogy a Xiaominak 2x akkora eladása volt ,mint a Samunak pl, ezek tudnak telefont gyártani nem úgy mint a "NAGY" "brand"ek[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #12588 üzenetére
Az az egy ami kettő?
-
Kinsiinoo
senior tag
A MIUI Global tehát minden nyelvre kiadott és fejlesztett
Amiket te előbb felsoroltál és amik a Lollipopban vannak azok mind megtalálhatóak nálunk már KK alatt
A durva pedig az ,hogy a Redmi Note 4G- teljes használat GPS+WiFi és játék mellett is szépen megy 2 napig úgy ,hogy a második este 11%-on dugom fel tölteni míg a Nexus fosok meg a Samu fosok és az iFosok is alig bírják az egy napotA Nexus csak akkor szép mikor lapos vagy beázott, azon tudok jót nevetni
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
norbert1998
nagyúr
LOL 280X lett
-
Kristof14
senior tag
-
Kristof14
senior tag
-
Penguin95
senior tag
Na, látom megint indul a banzáj.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12579 üzenetére
Felflasheled recoveryből és kész. A MIUI annyival más, hogy azt updater appból is teheted, míg egy másféle ROMot nem biztos, hogy ajánlatos onnan (bár működhet, csak restart közben nyomj egy FR-t).
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12577 üzenetére
Nem mindegy, ki adja ki? Ugyanúgy kell ROMot cserélni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #12576 üzenetére
Nem így értettem azt, hogy hivatalos.
Hanem, hogy ami a GYÁRTÓ által hivatalos.
Nem pedig a dev team fejleszti hivatalosan.A Xiaomi készülékeken ez csak a MIUI
OnePlus One -on pedig : Color OS, Oxygen OS, Cyan OS, CM
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12570 üzenetére
XenonHD, AOSPA-L (ParanoidAndroid), Candy 5, SOKP, Blisspop, Mokee (itt van naponta frissítés is), Glade ROM, a napokban válik majd hivatalossá a PAC is, CM-ből pedig optimalizált verziót csinálnak hetente több frissítéssel, úgyhogy nem tervezik hivatalossá tenni. Ezekhez jönnek hozzá az unofficial és az XDA-n nem található ROMok (pl IUNI OS, FIUI - szintén hivatalosak).
Amúgy én sem nagyon akarok visszatérni MIUI-ra, amíg nem lesz Lolli, de már nagyon honvágyam van, úgyhogy lehet, hogy megint visszacsábulok.
Lassan már az forog a fejemben, hogy én magam kezdjem el portolni a MIUI-t.[ Szerkesztve ]
-
Kristof14
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz Kristof14 #12573 üzenetére
Lemerem fogadni nem használtál még lollit akkor.
Aksiban nálunk jobb a KK mégse térek vissza mert kiesnének olyan apróságok mint a trusted devices, trusted places, notification control, új quick settings (csak amik hirtelen eszembe jutottak) amik nélkül szar lenne ott lenni annyira megszoktam őket
Nem mondtam én, hogy a MIUI nem.
Csak arra reagáltam, hogy a xiaomi milyen gyorsan nyomja a frissítéseket.[ Szerkesztve ]
-
Kristof14
senior tag
-
Kristof14
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz Kristof14 #12565 üzenetére
Hogyne volnának..
(#12569) Tomi_Ohl
Miféle hivatalos ROM van?
Választhatsz, hogy az angol vagy az orosz fordítást rakod fel?
De jóóóJa azt olvastam.. Nagyon tepernek.. Nem vallják be, hogy csak az istenért nem tudják rendesen összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12558 üzenetére
Szerintem itt ugyanaz a helyzet, csak több a hivatalos ROM.
És a MIUI fórumon megmondták, hogy nem kell lollipop, mert már mindent tud a MIUI, az engedélykezelése meg az M-től is fejlettebb
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
válasz Just_Reboot #12560 üzenetére
Tessék, egy kis "nyugtató".
-
Kristof14
senior tag
válasz s3nsitivity #12563 üzenetére
naja, material dizájn nem lenne akkor sem, a romok tökéletesen vannak optimalizálva. új fícsörök?? vannak olyanok amik a lolliba sincsenek.
norbert csatlakozom!
fehérvár forevör![ Szerkesztve ]
-
-
norbert1998
nagyúr
de jó, hogy én vidéki tajparaszt vagyok
BP-n vagy 5-ször voltam életemben, elég is volt -
Kristof14
senior tag
engem full nem érdekelnek, azt csinálnak amit akarnak, hol érdekel az engem?
te meg a nexusod xD
[ Szerkesztve ]
-
-
Kristof14
senior tag
válasz s3nsitivity #12558 üzenetére
jó az anélkül is. minek az neked?
mvel tud többet mint a 4.4.4?[ Szerkesztve ]
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz Kinsiinoo #12556 üzenetére
Hol is tart a MIUI v6 Lollival?
Na de akkor:
- Hivatalosan ROOT-olható, nyitható a BL
- Garancia vesztés nélkül, plusz a garancia nem javításra szól hanem cserére.. 2 évig!
- 4 féle HIVATALOS rom
- Abból az egyikre NAPONTA érkezik frissítés
- A téma mennyiséget meg inkább nem fejtem ki.Nyertem?
[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz s3nsitivity #12554 üzenetére
CM mostanában olyan mintha lassítót inna, minden eszközre lassan hónapokat kell várni ,hogy kijöjjön XDD
Samsung S23 Ultra 12/512
-
norbert1998
nagyúr
válasz s3nsitivity #12554 üzenetére
Lecserélem a mostanit, szinte ráfordítás nélkül.
-
s3nsitivity
addikt
válasz norbert1998 #12552 üzenetére
Irigyellek mekkora problémáid vannak.
(#12551) Kinsiinoo Khmm... CM referencia készülék ... khm
[ Szerkesztve ]
-
Kristof14
senior tag
-
norbert1998
nagyúr
Ilyen nincs
Vicc árban jutottam volna hozzá egy 7970-hez. Fél óráa vitték el Pedig már órák óta nekiállhattam volna keresni
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Tomi_Ohl #12548 üzenetére
Mi tudjuk ,hogy nem bugos a MIUI
Nekünk legalább van támogatása, szabad mókolás és root gari vesztése nélkül, mindig megkapjuk az újabb androidot, 6milliárd++ téma és még sorolhatnám az okokat ,hogy miért nem kell más csak Xiaomi
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Just_Reboot #12546 üzenetére
Szóval a buzik Nexust vesznek. Jó tudni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Just_Reboot #12546 üzenetére
LOL
Amúgy én sem bírom. Ha jól esik neki, akkor csinálja, de ne nyilvánosan, ennyi. Onnantól már semmi bajom vele.Most nézem/lesem: valami herpesz vírusmodifikációval le lehet győzni a rákot (nem, nem no more-t)
-
Just_Reboot
addikt
válasz norbert1998 #12545 üzenetére
Én nem tolerálom a buziságot, ezért utálnak a Nexus felhasználók OFF topkjában.
-
norbert1998
nagyúr
Azért ez kicsit meglepő, valahogy nem így képzeltem egy ilyesmi dolgot
Oké, a férfiakon elvégzett kísérlet kicsit másmilyen volt.
Nameg a másik, azt utálom ebben a bandában, komolyan, van vagy 15-20 férfiember, de annak viccen kívül 3/4-e buzi! Why? Oké, hogy tolerálni meg minden, de ez kicsit már nagyon túlzás! Kínában elférne, de azért ez mégiscsak egy USA. -
Kristof14
senior tag
nos akkor a topic pc és laptop off lett
macska, hány éves vagy? jöhet privibe, senki nem tudja meg
-
-
Penguin95
senior tag
válasz Balathruin #12539 üzenetére
Mikor legutóbb használtam, elég jól működött. Az egyetlen visszatartó-erő az, hogy duplázódik a meghibásodás is. És ha az egyik elszáll, megy vele minden.
Micsurin: Csak WD-t ne. 1 év alatt 3 döglött meg nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz CJ4567 #12535 üzenetére
2 WD-je ,van..... akkor meg nem becsüli eléggé őket , a WD az a HDD-k istene !!!!!
van 10 éves Maxtorom is , bár az nincs 1%-se és nem bootol róla semmi
Te gyűjtő vagy ? Vagy mi ?[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Balathruin #12532 üzenetére
Akkor most google , Western Digital hdd , lesz ami kb a WoWal egyidős és semmi baja , köszöni szépen jól van és az átlag 5-6 év körül van , ha nem csak netezésre használják! Az SSD az nem arra való amire sokan használják , nem , nem játék film stb , rendszernek való , mert az tényleg gyors lesz tőle.
szrk.: Bár én nagyon nagy WD fan vagyok
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Balathruin #12528 üzenetére
Western Digital HDD vs Samsung Evo 840 esetében nem a Samura fogadnék
-
Tomi_Ohl
veterán
Köszi
Jól van használva? Ez alatt mit értetek?Szóval akkor csak akkora lesz. Azt hittem, nagyobbat veszel, hogy legalább az aktuálisan játszott játék ráférjen.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12524 üzenetére
Ne kötözködj, tudod, hogy mire gondoltam. Akkor legyen nagyon hasonló.
De ha szoftveresen tiszta a telefon, akkor mi baja lehetett? Amúgy rajta kívül még egy esetről olvastam egy miuiandroidos fórumon, ők már elkönyvelték hardveres memóriahibának."Egy tárgyat 2 éve próbálok megcsinálni és megint elvágtak belőle" - a "hogyan állapítsuk meg, hogy sw/hw hibáról van-e szó" nevű tantárgy volt az?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Tomi_Ohl #12523 üzenetére
" Clean install mindkét telefonon, mindkettő ugyanolyan terhelésnek kitéve. "
Ez konkrétan nem lehetséges egyébként, bármi, konkrétan bármi belezavarhat.
Amúgy ha a friss rendszer produkálja még akkor se lehet biztosra venni a HW hibát.
Rengeteg komponensből áll össze a dolog.Amúgy még nem diplomáztam.. Egy tárgyat 2 éve próbálok megcsinálni és megint elvágtak belőle szóval 16-ba se fogok.
De 17-be már ideje lenne." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12521 üzenetére
Te már csak tudod, elvileg ilyen sulit jártál ki, nem? Clean install mindkét telefonon, mindkettő ugyanolyan terhelésnek kitéve, egyik állandóan újratölt, másik nem. Igazad van, tuti szoftveres hiba... Habár nem biztos. Lehet a jobb oldalinak azért maradtak jobban memóriában az appok, mert mégiscsak a jobb oldalon volt, ahol minden csak jobb lehet.
ДарСтав szóval a hűtés. Hát, akkor megvan, mit kell fejleszteni
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12518 üzenetére
Össze lett hasonlítva egy másik fórumtárs telefonjával. Ugyanazt csinálták, ugyanazokat indították el, és Oppié már újratöltött amikor a másiknak esze ágában se volt.
Persze ő is csak azt mondta, hogy biztos a MIUI valami memóriazabáló sz.r.Javításról szerintem nem is nagyon volt szó, de nem tudom pontosan, mert pont akkoriban csöppentem oda.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Az asus programozói tudhatnak valamit! Mondom 500 óra uptime után ideje újraindítani a tabot, erre az fogad restartot követően, hogy a google áruház összeomlott...
Good job asus, good job![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12516 üzenetére
Irónia akart lenni, de leírtam egy hardveres esetet is (nyilván azt viszont semmi szoftveres módon nem lehetett javítani).
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz s3nsitivity #12513 üzenetére
Attól még a hardver HTC! Biztos a hardver volt a hibás!
Amúgy tényleg van olyan, Oppenheimer például kifogott egy memory leakes Mi3-at (pedig JB majd KK volt rajta), amitől örökre megutálta a MIUI-t[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz no more #12512 üzenetére
Jó is az akku ídőm 4,5 óra ha RR3 , MKX , vagy más komolyabbal nyüstölőm 100% fényerőn a tabot
"A hardver mérnökök meg itt is jó dolgot végeztek.. Elég jól össze lett pattintva az a készülék minden szempontból. "
Remélem ez most irónia mentes volt Ő HTC-t kiabált , én csak válaszoltam , HTC , akkor HTC Sense nem Sense azt nem mondta
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Micsurin #12511 üzenetére
Az N9 rendszerének semmi köze a HTC-hez.
A Nexusok egyenesen a Guglitól kapják a frissítést.A hardver mérnökök meg itt is jó dolgot végeztek.. Elég jól össze lett pattintva az a készülék minden szempontból.
-
Micsurin
nagyúr
válasz no more #12510 üzenetére
Akkor passzt meg A HTC is szar , mert N9-en volt memoryleak És igen ez offba mert ez droidos !!!!444+négy444four!
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #12508 üzenetére
Nem bírja a táp
szrk.: szerintem az egész ország velem baszakszik , nézzem a 2004 körüli Madisonokat , (A1 11 Kw , 15 Paci , max 125ccm) erre nem mind 150ccm ? (ami meg nem , az meg olyan ótvar , hogy 4x-es árat kell rákölteni Pedig a terv az volt , nyáron A1 (az tutti) meg nyáron v most egy Madison , és apum hozza el talpon ha van rendszám + műszaki , ha nem utánfutó... De így
[ Szerkesztve ]
-
Penguin95
senior tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz Penguin95 #12494 üzenetére
Próbáld ki hogy árnyékok be, de Rivatuner Staticstics Server(MSI Afterburner is felrakja, HWINFO64 is kéri a szenzor kiolvasáshoz játékokban) beállításainál a GTAV.exe-re 30FPS fps korlátot raksz, nálam megoldotta.
Tomi_Ohl: nem váltok másikra.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
Újratölt az S6.
"Multitasking jobb a HTC-nél, a Samsung szoftverére még ráfér az optimalizáció, mert minden appot szinte újratölt, a HTC megjegyzi. Egyébként boot után mindkét telefonnál kb. 2GB szabad, 1GB foglalt."No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- VoIP telefonálás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest