Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Miért is nem? Nekem eddig mindig frissültek a korábban mentett apk-ból telepített progik. Most is kipróbáltam a tavaly óta nem használt CashDroidot telepítettem apk-ból és egyből meg is jelent a telepített alkalmazásaim között a playen és fel is ajánlotta a frissítést. Korábban ES Explorerrel mentettem le.
-
sharkybacsi
tag
Ok, akkor már 2 eszköz van, ami érintett volt 1 éve.
Ebből az egyiknél csak a kiszivárgott, nem hivatalos ics alapú rommal volt gond, a másiknál pedig ezen felül a gyárival is *lehetett* gond, ahogy a fórum is állítja.
A lényeg azért továbbra is az, hogy az általános érvényű, ics -re vonatkozó kijelentésed túlzó, az eredeti kérdezőre meg nem is vonatkozik egyáltalán.
Persze jó tudni az ilyenekről, de a nem érintetteket fölösleges elriasztani. -
sharkybacsi
tag
A Magyarországon kapható Samsung eszközök közül csak a Note (N-7000) (volt) érintett.
És nem gyári rom-ról van szó, hanem az ics néhány "leaked" verziójáról. Szóval ha telefonon hivatalos forrásból beszerzett rom van, pl. Kiesen keresztül beszerzett, akkor nem lehet gond.
Arról nem is beszélve, hogy több mint egy éves a hír, már a jb-nél járunk. -
Ezekiel Ston
senior tag
-
törölt tag
Nos igen, a hosszabb üzemidő lenne a célom.
Elég rizikós művelet, és vállalom a felelősséget érte, dehát az Android egy nyílt rendszer, azért van, hogy szórakozzunk vele.
Egyedül abban nem vagyok biztos, hogyha mondjuk tényleg beáll a SoD ( Sleep of Death, ugye a fekete képernyő ), akkor egy egyszerű kernel újra flash-eléssel megoldható lenne a dolog, és ismét élne a telefonom? Ez a voltage table hol tárolódik? Gondolom magában a kernelben.
(#4678) vegytek Launcher-ben nincs beállítva hogy rakja ki az ikonokat egyből annak, amit letöltesz? Nekem pl Nova Launcher-ben alapból be volt ez állítva, és úgy ugye kirakta, figyelmen kívül hagyva a Play beállításait.
-
RaZroX
addikt
Sajnos nem egy elterjedt készülék. Még Custom Rom is csak 1db van hozzá, az is csak annyiban más, hogy ki van szedve néhány app. Szóval a topic-ban nem nagyon tudnak mit mondani.
Mivel itt vannak hozzáértők reméltem hogy tudtok valamit tanácsolni.
Ezt találtam. Ennek elvileg működnie kell ugye ? (és ha nem akkor milyen gondom lehet ?)
-
Burt1793
veterán
Kár, és olyat nem lehet, hogy több háttérfolyamatot hagyjon megnyitva? 600 Mega fölé sosem megy.
Láttam oylat a fejlesztői beállításokban, hogy háttérfolyamatok szabályozása, de hülye opciók vannak csak, mint pl normál korlát, nincs háttérfolyamat, csak 1, 2, 3, 4 háttérfolyamat... -.- és én ezeket nem értem#Keeperv85: Le biztos nem cserélem, mert nagyon gyors és S3-nál is ilyen, egyébként ezen is volt már JB.
A sok romolgatás vége mindig az, hogy a gyári sosem fagyott le, a gyári mindig mindent megcsinált stb...
Hidd el, minden szar rom fent volt már ezen a telón -
Keeperv85
nagyúr
Oké, így már értem mi a helyzet. Csak nem kicsit "hamis" képet fest a progi.
A AM.jar (AlarmManager) egy framework ősosztály. Ő felelős a teljes folyamatkontroll felett, tehát az egész AS (alarm services) felügyelete az ő dolga. Az összes intent, ami keletkezik az AM-re irányul futás időben. Ha egy Intent rendelkezik broadcasting lehetőséggel is, akkor az AM képes elindítani akkor is, ha korábban teljesen kikapcsolt állapotban volt, teljesen automatikusan.
Mivel az összes futó folyamat (service) is itt kapja meg a státuszát (fut, nem fut, várakozik), így az AM mindig fut.
Többnyire a végfelhasználó felé ebből annyi látszik pl., hogy a "Android rendszer" a fogyasztások 80%-a. Ez normális, nem hiba!
Tehát nem túlfogyasztásról van szó, mint elszabadult folyamat! Csak a számítás miatt néz ki furcsán. Lássunk egy példát, hogy egyszerű legyen. A rendszer összefogyasztása mindig 100%-nak van számítva.
Tehát, alap fogyasztás:
Android OS: 42%
Képernyő: 13%
Cella készenlét: 15%
Wi-Fi: 15%
Opera Mobile: 7%
Telefon tétlen: 4%
Android rendszer: 4%Játszunk a Temple Run 2-vel:
Képernyő: 52%
Temple Run 2: 13%
Cella készenlét: 12%
Wi-Fi: 12%
Android OS: 5%
Opera Mobile: 3%
Telefon tétlen: 2%
Android rendszer: 1%Mit látunk? Azt hogy a rendszer fogyasztása értelem szerűen 100%-os most is, csak most az arányok eltolódtak a valós fogyasztó felé.
(Akit zavarna az, hogy miért van két Android rendszer: ez egy HT.s processzor, az kavarja meg...)
-
Necc
addikt
A stock android linux "df" parancs ilyen sajnos (eldobja a tortszamot es csak az egeszet hagyja meg, pl.: 3.9999 -bol 3 lesz). Ha hajszal pontos szam kell, akkor "busybox df" csak ahoz meg busybox kell, a busybox feltelepitesehez meg root... es matekolni is kell mert 1K blokkszamban adja vissza az ertekeket:
-
kelekyle
őstag
Nem teljesen.
AOSP az az alap Google által megálmodott rendszer (stock, sallang mentes android).AOKP már egy custom rom mely teli van pakolva sok "felhasználóbarát" és közkívánt dologgal, lényegében azok a dolgok amik a Google szerint nem fért bele az AOSP-ba.
CM meg ugye egy teljesen a testre szabhatóságra törekvő egyedi rom. -
SpeaK
tag
-
stracker06
aktív tag
factory reset vagy szoftverfrissítés (ugyanarra a szoftverre ami a telón van) tényleg törli a root-ot? (én hiszek neked air, csak szeretném kikérni több ember véleményét is, úgy biztosabban érzem magam
)
szerk: egyébként egy T-mobile Move-ról (OT 908) lenne szó, de fontos lenne, hogy a gari megmaradjon
(van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a típussal (root-unroot terén)? )
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Belèpő GAMER setup!! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest