- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem ebbe a topicba illik a kérdésem:
Egy Thl 4400-as telefont szereték sp flash tool segítségével flashelni. Egy telefonról lett lementve a 4.4-es rom (hivatlos oldalon még nincs kint) egyik kolléga sikeresen lementette és flashelhetővé tette. Neki siekrült is többször telepíteni, majd átküldte nekem és tesztelni szerettem volna, de a következő problémába futottam:
- ha download módban próbálom sp flash tool segítségével (és kihagyom a preloadert), akkor ezt az üzenetet kapom ->- ha pedig upgrade-del és hagyom bepipálva a preloadert is (amitől félek), akkor pedig ezt->
A gyári frissítés preloader kihagyása mellett simán felmegy ugyan azzal a flash toollal.
Mivel lehetne megoldani a problémát?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest