- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Üdv a "klubban" A "nem flashelünk MTK telóra preloadert" mondatot szerintem most megjegyzed egy időre és nem leszel vele egyedül, ugyanis én tegnap saját magam által mentett rommal jártam pont így. Az eredmény egy agyhalott Doogee DG850-es.
Ne legyenek hiú ábrándjaid, ha esetleg itt megtalálsz olyan hozzászólásokat, hogy "metamódban elindul...". Nem, nem indul el. Nincs is metamód működő preloader nélkül. Az én telóm még látja a gép, de fel nem tudja ismerni és így sem tudom megcsinálni. Persze léteznek sikersztorik bizonyos tesztpontos megoldásokról, de mikor az kerül szóba, hogy hogy is lehetne megtalálni azt a bizonyos pontot, akkor eltűnnek az illetékesek, akik legalább annyira csak halottak a létezéséről, mint most te...
Egyébként a Doogee-t nem lehet szétszedni, szóval nekem ugrott ez az esélyem is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest