Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Keeperv85 #5370 üzenetére
Bizony többre. Múlt héten néztem én is, szintén másé, de nem a 660-as hanem a 630-as cpushoz (8010). Annyira nem ástam bele mert inkább nem vállaltam be. De számok és betűk is vannak a verzióban és nem tudom mit jelentenek. Találtam olyant hogy átnevezett romot felrakták és totál fekete kép hulla lett, valamit mintha magyaráztak volna hogy melyik betűre melyiket ne, meg nem mindegy milyen verzió a crossflash-nél. De azt nem tudom, hogy azért lett tégla mert 8010-re akart 8016-os romot (remekül egyforma verziószámokkal is futnak), vagy mert a 8010-en belül is nagy a különbség. Általában a TW romot akarják felrakni, mert abban van play áruház és talán kevesebb a bloatware benne ha jól vettem ki. De ha beleugrasz akkor úgyis átnézed.
Ja, bootloader lockolt, de hogy unlock kódot hogy lehet keríteni azt nem tudom, mindenki csak keresi azt is. De ennek már tényleg nem mentem utána, csak a keresések közben jött elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest