Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

LámaZ addikt Ez valami olyasmi lehet, mint az ideiglenes internet fájlok. 
 Valami hasonló problémám van nekem egy Ampe A10-es 10"-os tablettel.
 CPU: Qualcomm MSM8625, két mag, 1,2 GHz, Cortex A5;
 Operációs rendszer: Android 4.1.2;
 Belső tárhely: 1 GB, de ebből csak 249 MB marad szabadon, pedig gyakorlatilag csak 3-4 appot telepítettem, azt is külső SD-re.
 USB-tárként jelenik még meg 2 GB, gondolom ez felel meg máshol a Phone Storage-nek. (Egyébként is a Beállításokban olyan van, hogy Erase Phone Storage ennél.) Itt viszont a szabad hely 1,88 GB, ami telejsen kihasználatlan, tehát nekem nincs teleszemetelve.Nyilvánvaló, hogy ennek a tabletnek (is) a tárhelykezelése teljesen el van qrva. 
 Hogy miért engednek ilyen embereket az IT közelébe, aki ennek a firmware-jét megírta, nem tudom...Egy régebbi MTK-s telefonomnál hasonló volt a helyzet, de elérhető volt hozzá újraparticionáló program, amellyel szépen át is szabtam az egészet: elvettem a Phone Storage-től 1 GB-ot és így lett 1,5 GB RAM-om, amitől megtáltosodott a készülék. Ehhez az Ampe A10-hez nem tudok ilyen újraparticionáló progiról. Vagy esetleg ADB-es varázslattal megoldható lenne úgy, hogy a firmware-t utána újra telepíti az ember? Az enyém tablet, de szerintem sok okostelefonos jár hasonló cipőben. 
- 

svgyula addikt Szia! Van egy egyszerű magyarázat a "hibára": a ráhazudott tárhelyméret. A "Star" mint "márka"  kitudja milyen belsőt takar melyik "klónak" kitudja milyen belsőt takar melyik "klónak" a másolata. Találkoztam már ráhazudott SOC-al, tárhellyel felbontással, stb. a másolata. Találkoztam már ráhazudott SOC-al, tárhellyel felbontással, stb.
 (#122514) Mr. Y
 Szia! Vagy nem! attól függ milyen telefon! Az enyémre akár rá is kenhetted volna akkor sem rootolta volna az 5.1 alatt! Arról már nem is beszélünk ugye , hogy az ilyen egységeknél valószínűleg zárt a bootloader és vagy nincs recovery, a telepítés pedig korlátozott ha(?) egyáltalán engedélyezett. , hogy az ilyen egységeknél valószínűleg zárt a bootloader és vagy nincs recovery, a telepítés pedig korlátozott ha(?) egyáltalán engedélyezett.
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- iPhone topik
- EAFC 26
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

kitudja milyen belsőt takar melyik "klónak"
 kitudja milyen belsőt takar melyik "klónak"  a másolata. Találkoztam már ráhazudott SOC-al, tárhellyel felbontással, stb.
 a másolata. Találkoztam már ráhazudott SOC-al, tárhellyel felbontással, stb. , hogy az ilyen egységeknél valószínűleg zárt a bootloader és vagy nincs recovery, a telepítés pedig korlátozott ha(?) egyáltalán engedélyezett.
 , hogy az ilyen egységeknél valószínűleg zárt a bootloader és vagy nincs recovery, a telepítés pedig korlátozott ha(?) egyáltalán engedélyezett.