- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- tildy: Új élet kezdődik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Ez valami olyasmi lehet, mint az ideiglenes internet fájlok.
Valami hasonló problémám van nekem egy Ampe A10-es 10"-os tablettel.
CPU: Qualcomm MSM8625, két mag, 1,2 GHz, Cortex A5;
Operációs rendszer: Android 4.1.2;
Belső tárhely: 1 GB, de ebből csak 249 MB marad szabadon, pedig gyakorlatilag csak 3-4 appot telepítettem, azt is külső SD-re.
USB-tárként jelenik még meg 2 GB, gondolom ez felel meg máshol a Phone Storage-nek. (Egyébként is a Beállításokban olyan van, hogy Erase Phone Storage ennél.) Itt viszont a szabad hely 1,88 GB, ami telejsen kihasználatlan, tehát nekem nincs teleszemetelve.Nyilvánvaló, hogy ennek a tabletnek (is) a tárhelykezelése teljesen el van qrva.
Hogy miért engednek ilyen embereket az IT közelébe, aki ennek a firmware-jét megírta, nem tudom...Egy régebbi MTK-s telefonomnál hasonló volt a helyzet, de elérhető volt hozzá újraparticionáló program, amellyel szépen át is szabtam az egészet: elvettem a Phone Storage-től 1 GB-ot és így lett 1,5 GB RAM-om, amitől megtáltosodott a készülék. Ehhez az Ampe A10-hez nem tudok ilyen újraparticionáló progiról. Vagy esetleg ADB-es varázslattal megoldható lenne úgy, hogy a firmware-t utána újra telepíti az ember?
Az enyém tablet, de szerintem sok okostelefonos jár hasonló cipőben.
-
svgyula
addikt
Szia! Van egy egyszerű magyarázat a "hibára": a ráhazudott tárhelyméret. A "Star" mint "márka"
kitudja milyen belsőt takar melyik "klónak"
a másolata. Találkoztam már ráhazudott SOC-al, tárhellyel felbontással, stb.
(#122514) Mr. Y
Szia! Vagy nem! attól függ milyen telefon! Az enyémre akár rá is kenhetted volna akkor sem rootolta volna az 5.1 alatt! Arról már nem is beszélünk ugye, hogy az ilyen egységeknél valószínűleg zárt a bootloader és vagy nincs recovery, a telepítés pedig korlátozott ha(?) egyáltalán engedélyezett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest