Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- sidi: Régi Gépterem: 386
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Ezzel én is így vagyok. Úgyhogy nem adtam fel a harcot csinálom a magyar ROM-ot a W3+-hoz. A szakfordító meg jó lenne, de hát ugye ha most valami angol azt lehet, hogy pl én állok le fordítani a W3-ra magyarított verzióban, na abból is lesznek szép dolgok majd, de ha valami nagy sületlenség kerül valahová azt majd kijavítom utólag. Bár jelenleg hibátlanul elinduló verziót kell kreálni és utána lehet majd fordítgatni ami esetleg angol maradt és zavaró. De ugye minden területen olyan emberek (is) dolgoznak és olyanokat művelnek hogy a hajad égnek áll tőle, de nem lehet mit tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest