Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Itt találsz jobb képeket, mint amiket én csináltam. ( nem vagyok egy nagy fotós.
)
Már EUI 5.8 van rajta, szintén 6-os droid, Nougat biztos lesz, de inkább jövőre. -
Ájvé
veterán
1.:
Ez csak egy UI user interface. Ugyan az az Android fut ezen is, csak a felület át van szabva. Semmivel nem különbözik bármely más 6.0 alapú Androidtól.
A frissítés más téma, ez általában a gyártótól függ, mivel ők készítik el a Google által kiadott Android verzióból a készülékre szabott módosított változatot. Bizonyos esetekben "harmadik fél által" (mondhatjuk modromoknak is) módosított ROM-ok is elérhetőek a készülékre, ezt programozók, programozó csapatok (Cyanogen MOD) csinálják, általában népszerűbb készülékekre. Ez esetben viszont általában jobban bele kell "nyúlni" a készülékbe és olyan módosításokat végezni, ami a legtöbb gyártó esetén automatikus garancia vesztéssel jár. LeEvo nem tudom, hogy áll ehhez a témához.
Alapvetően nem kell emiatt aggódnod, 6.0-ás Android van rajta alapból, ez elég frissnek mondható (7.0 még csak elég szűk körben elérhető).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OTP Bank topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)