- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Itt találsz jobb képeket, mint amiket én csináltam. ( nem vagyok egy nagy fotós.
)
Már EUI 5.8 van rajta, szintén 6-os droid, Nougat biztos lesz, de inkább jövőre. -
Ájvé
veterán
1.:
Ez csak egy UI user interface. Ugyan az az Android fut ezen is, csak a felület át van szabva. Semmivel nem különbözik bármely más 6.0 alapú Androidtól.
A frissítés más téma, ez általában a gyártótól függ, mivel ők készítik el a Google által kiadott Android verzióból a készülékre szabott módosított változatot. Bizonyos esetekben "harmadik fél által" (mondhatjuk modromoknak is) módosított ROM-ok is elérhetőek a készülékre, ezt programozók, programozó csapatok (Cyanogen MOD) csinálják, általában népszerűbb készülékekre. Ez esetben viszont általában jobban bele kell "nyúlni" a készülékbe és olyan módosításokat végezni, ami a legtöbb gyártó esetén automatikus garancia vesztéssel jár. LeEvo nem tudom, hogy áll ehhez a témához.
Alapvetően nem kell emiatt aggódnod, 6.0-ás Android van rajta alapból, ez elég frissnek mondható (7.0 még csak elég szűk körben elérhető).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged