- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Ezt én sem értem! A Lenovo A789 fórumát magam készítettem az alábbi módon:
Ezen az oldalon van egy link jobbra fent: "új fórumtéma nyitása..." Erre rákattintottam, megadtam az adatokat és kész.Azt nem értem, hogy közületek G3 tulajok közül, miért nem csinálta még meg senki?!
Mondjuk egy dologra, nem jöttem rá. Hogyan tudnám szerkeszteni az első hsz-t. Pedig én írtam....
szerk: lehet, hogy már tárgytalan.... hiszen többen is csináltak már G3 fórumot....
-
válasz
Dominó85 #17816 üzenetére
Szerintem semmi akadálya (jól gondolom?), hogy egy jó első hozzászólással nyiss egy témát neki!
Sok G3 tulaj van, megérdemli a külön topikot, ráadásul sokkal könnyebb lenne keresni a hozzá tartozó infókat egy speciálisan neki kifejleszett helyen!
Lehetőség szerint nem blog legyen, mert abban nem lehet keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest