- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
Én ezt azért megcáfolnám. Igaz, hogy több helyen is angol maradt a szoftver a telefonomban, de ami magyar, az nem gépi fordítású, ráadásul tényleg nem kell foglalkozni a root-tal, és a felesleges szoftverek kigyomlálásával, CWM felrakásával; azért azt hiszem, hogy 5 dollár nem a világvége! Nem 50 dollárról van szó!
A lényeg, hogy ezen kívül mást nem szabad kérni, mert az xy programok kérésem már nagy butaság. -
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
kedves forumtars!
szerintem nem a stiludoddal van a baj mert az a tied!
hanem azzal, hogy amit irsz reszigazsag. torzitod a valosagot!
te lattal mar etotalkos romot?en lattam mar etotalkos romot. azzal rendeltem a telot. migsok embernek kinai progikkal es kb hasznalhatattlan rommal erkezett, az enyem rootolva, cwm recovery-vel, mgyarul, teljesen kinai karakter mentesen. minden mukodott elsore gps 3g. a magyaritas valoban 90%os a hianyzo 10% pedig olyan szavakat, kifejezeseket tartalmaz, amit nincs ertelme leforditani, mert angolul tobbet mond mindenkinek. raadasul idokozben kijott egy gyari frissitett rom, ezert irtam az etotalknak, es egy heten belul kuldtek egy frissitett etotalkos romot. tehat a support is kituno. itt tobben is napokig szenvedtek rotolassal ill. hogy a telojukat hasznalatba tujak venni. ezzel szemben nekem csak a kartyakat es az aksit kellett belerakni.
raadasul en egy olyan telohoz ajanlottom aminek supportja itt nulla es rootolasi leiras is csak kinaiul van.
a fentieket figyelneben tovabbra is ajanlom minden elso androidos telos felhasznalonak az etotalkos romot.
teged pedig kerlek, ne irj masokat megteveszto feligassagokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bittorrent topik
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest