- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TedThomas
aktív tag
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Milyen szóra méltatást szeretnél?
"nem is értem miért van ennyire lelőve a Mizu D402" - Nem hiszem, hogy le van lőve csak az itteni fórumozók többsége a kintről beszerezhető készülékekre koncentrál. Szerintem nem sokan ismerik azt a telefont. Viszont ha te igen és szeretnél róla véleményt írni akkor hajrá biztos sokan örülnének neki akik itthon szeretnének vásárolni. Csak ne olyan két mondatos legyen mint az előző esetleg foglal össze egy blog bejegyzésben.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Pityu62 #90176 üzenetére
Na most meg a sértődött gyereket játszod????
Idefigyelj telefon flashelő mester, segìtek neked mert látom "gyengébb" vagy egy kicsit...
1. senkit sem érdekel hogy mikor kezdted a buzerálást, ez egyébként is magán ügy ne tetegessed ki a szennyest!!
2. azzal sem foglalkozik senkisem hogy hány romot tettél fel másoknak.... (halló ember itt többnyire geekek vannak)
3. ez egy nyilvános fórum senkinek sem kell , vagy kötelessége válaszolni egy hsz-ra, pl azért mert más a téma vaaaaagy senkit sem érdekel amit ìrtál
4. nem is értem miért engem ekézel amikor én meg dìcsértem a telcsidet és téged is.!!!!
Most komolyan .....relaxálj kicsit és próbálj meg beilleszkedni a csapatba és akkor nem kell hiszti meg sértődöttség, lehet beszélgetni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest