Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Amennyiben azután is pozitív tapasztalatod volt velük, hogy a pénzed a számlájukra került, akkor ez bizony egy releváns pozitív értékelés az AL mellett. Örülnék neki, ha kiderülne, hogy csak én szívtam velük, ugyanis elég jó akcióik vannak néha, és sajnálnám, ha a továbbiakban teljesen hanyagolnom kellene őket.
(#43586) fateless Igazad van, de szerintem ennél a vitánál sokkal rosszabb az, ha sokakat arra bátorítanak itt, hogy olyan shoptól rendeljenek, ahonnan megjön ugyan az áru, de ha gond van, akkor nem éred el őket. GB-nál ilyen szökőévente egyszer fordul elő, és ezt minimum többszáz vélemény támasztja alá, nemcsak az enyém. A Fasttech a másik olyan shop, amelyikről hasonlóan jókat lehet olvasni, reklamációm még nem volt náluk.
De nem akarom szétoffolni a topikot, szóval én nem írok többet webshop-témában.
-
válasz
Thrawn
üzenetére
Ne menjünk bele egy ilyen parttalan vitába!
Nagyon sokat rendeltem már antelife-ról, vannak rossz és jó tapasztalataim is. Az biztos, hogy nem sietik el a válaszokat egy-egy problémás esetnél. De tudnék ilyeneket mondani más oldalakról is. Pandawill eleinte nagyon jól reagált mindenre, aztán gázok lettek, az elmúlt hónapokban ismét le a kalappal az ügyrendezésük előtt.
Nincs jó és rossz bolt még egy évre kivetítve sem, ahogyan változnak az emberek a cégben, úgy változik a minőség is.
Csak elmérgesedik a helyzet, ha ebbe a "hitvitába" belementek.
MOD
Aki pedig dolgozott már kereskedelemben, tudja, hogy a vevők hozzáállásán mennyi múlik. Ha egy tapló stílusú vevő jön hozzád panasszal, akkor nem úgy segítesz neki, mint ha egy normális. (Ez nem azt jelenti, hogy a vevő taplónak érzi-e magát...) Lehet követelőzni egy ügyben és lehet kulturáltan kommunikálni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest