Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
A napokban hasonlítottam két 5 colos telefont egymáshoz - Iocean X7 és Star H9500+ - és számomra is meglepő módon látszik a 720p és a fullHD között a különbség...Az más kérdés, hogy kb annyi az érzés, hogy még azokat a betűket is szépnek látod amit már igazából el sem lehet olvasni
A betűk természetesebbek, a képek valamivel élénkebbek, de már videónál a szem tehetetlensége miatt szerintem nem észlelhető.Amiben viszont egyetértek, hogy kb minden grafikaigényes alkalmazást megfog, a hárombetűs navigáció egy képregény szintjére esik a 6589-es procival, ergo még nincs itt igazán az ideje ennek. A Chrome böngészővel nekem nem volt gondom, de lehet, hogy nem nézek túl csicsás weblapokat, de elég flottul ment, nem éreztem, hogy drasztikusan lassabb lenne a 720-asnál, tök ugyanazzal a procival.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Goddess of Victory:Nikke
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A betűk természetesebbek, a képek valamivel élénkebbek, de már videónál a szem tehetetlensége miatt szerintem nem észlelhető.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)