- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kornel #119785 üzenetére
Van a használható teljesítmény és a "kitudtöbbet". A gamer cuccok PC -kben is külön kkategóriát képviselnek. Ezen kívül, nem tudom, hogy mire nem elég egy P10. Állítom, hogy a 6595 -ösöm "erejének" a töredékét sem használom, 257 telepített alkalmazással. Szerintem a RAM a fontosabb, nem a CPU. Most én 3GB -tól látom azt a határt, aminél nem kell foglalkozni a RAM használattal. Ha az Android N -be tényleg belekerül a multitask-multiwindow támogatás, akkor lehet, hogy feljebb kerül ez a RAM -küszöb.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Kornel #119785 üzenetére
Ha B20-at még is tudná valamiért, azért az elég komoly lépés lenne sok ember számára (engem speciel nem érdekel).
A P10 pedig az átlagfelhasználónak tökéletes lesz. (nem mindenki az Antutu pontokra izgul, szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor futtattam le életemben).
A benne található RF modul egyébként tudja a B20-at, szóval már csak a Meizun múlik, hogy élnek-e a lehetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged