Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz Kornel #118199 üzenetére

ha már tudni akarod:

"En egy ideig ragaszkodtam a b20-hoz, ha mar lud, legyen kover, de felesleges, itt pesten mindenhol van 3g, ami tekintve az. 500 mb-os csomagom, boven eleg...
    első hülyeség.

"Egy honapja bkv-zok, auto hijan, igy kb. 10 napra eleg az 500 MB." vs. "es elvezze 1 max. 2 napig a hypersebesseget, ezekkel a hatalmas adatcsomagokkal."
    második hülyeség (a második fele).

"Ha nincs 3G, csak 4G, es B20-as savon, akkor ertheto preferencia a meglete, egyebkent csak korlatlan, vagy tobb GB-os adatkerettel er valamit a nagyobb sebesseg."
    harmadik, legnagyobb marhaság (szintén a második fele).

Ha majd egyáltalán kompetens leszel a témában egy 4g-s telefonnal, akkor beszélünk, de amíg normális hangvételű válaszra ("Bocsáss meg érte, de szvsz hozzá nem értésre vall összefüggést tenni a netsebesség és a netes csomag mérete között...", "Egyáltalán nem hiszünk ilyet, csak valóban nem érted mi a különbség a két megfogalmazás között.") egy óvodás 'be-be-be' értelmi színvonalával válaszolsz ("Komolyan, azt hiszitek, hogy bolond az ember.", "szerintem neked szovegertesi problemaid vannak", "Ha mar a trollkodas a fo cel itt, akkor legyen") észérvek helyett, és ennyi marhaságot írkálsz össze addig ignorállak.

A korlátlan lebeszélhető percre meg: egyrészt lehet 3x annyit keresek mint te, másrészt nincs szükségem 10e forintos korlátlan csomagra 500MB nettel, mikor 1000Ft-ért van flottám korlátlan nettel valamint az ezzel járó előnyökkel... (korlátlan bent, minimális kifelé). Valamint minek telefonáljak 47 forintos percdíjjal (vagy fizessek havi több ezret), mikor megtehetem mindezt neten ingyen?

Egyébként gratulálok, te vagy az első aki kivívta hogy ignoráljam (a tagság előnyei ugye :P), a lehetőséget meghagyom még pár percig, hogy ezt még elolvasd, de válasz írásra már ne pazarold a biteket, nem fog megjelenni. Majd a többiek tolmácsolnak :P

törölt tag

válasz Kornel #118199 üzenetére

Ez a következő tévedésed. Az 500MB -os keretedből annyit VOIP -ozhatnál, hogy csak műtéti úton lehetne eltávolítani a füledről a telót. A Telenor asszem ezeröté ad most 1GB -ot. Annyiért 30 percet beszélhetnék GSM -en. Sztem nagyon nem mindegy. Ilyen értelemben igen, az 1GB -ra van pénz, az 50Ft -os percdíjat viszont fizesse az, akinek ......

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés